Bu arada fpj ye maşallah ışınlanmış resmen
Bu arada fpj ye maşallah ışınlanmış resmen
Ben hala bir aciklama bekliyorum![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Serdar bi rüyadaydı onu geçerim bunu geçiorum şuna böyle buna şöyle diye. FBJ rüyadan uyandırmış. Eğer geçiseydi bütün elemanları ve kendisi burada reklamın ağa babasını yapıo olurlardı konu 20 sayfaya ulaşırdı.
IN BOOST WE TRUST
araçların biri bırakmış gibi gözüküyor..daha sağlıklı bir deneme videosu yoksa bunu geçtim diye koymanız bence olmamış..eğerki defalarca denedik her seferinde o duruyor ben gidiyorum diyorsanız o zaman aracınız çok hızlı...her iki aracada maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
İnanıyomusunuz ki herhangi bi skıntı olsa buraya basbas yazmıcaklarını![]()
Saçma sapan komik komik videolar koymaktan başka bişi bildikleri yok![]()
Dr.Ecu
Yazdigimdan bunumu cikardiniz yani..? "Varsa araciniz yarisalim"...
Size ve araciniza masallah..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şunu demek istiyoruz orda kurnazlık var denedigin araba kafa çıkarmaya başlayınca gaz bırakmak nedir ?![]()
Dr.Ecu
FPJ nin daha hızlı olduğu çok net ortada. ama kafa karıştıran şuki bu videoyu izleyip öndeki araba 7 sn lerde koşuyorsa geçilenin süresini plaka vermeden soran bir konu açsak herhalde birçok kişi 10 üstü süre söyler ki durum onu gösteriyor. tamam DEV in 7.2 diye rivayet edilen dbn siyle ilgili bişey göremedik daha ama daha önceki videolarıda bu kadar yavaş değildi gibi geliyor nedense.![]()
Denemeyi neden hep 100 200 olarak algiliyorsunuz
Db almak ayri rolling ayri bunu defalarca acikladik
Yaris 100 de baslayip 200 de bitmis olsaydi sizi dediginiz dogru olabilirdi ama burda 250 260 lara kadar sikiliyor
Belki fpj 100 200 araliginda devden 5 boy 200 den sonra devden 5 6 boy daha hizli olamaz mi
Ayrica birakma olsa 250 lerde hala devin farlambalarini goruyor olamazdik bence dip gaz cabaliyor ama nafile
Her iksi de iyi araclar bir tarafin daha iyi oldugu asikar
Masallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Rollinglerde ölçü alınmasın diye 100-250 süresini açıklamıyoruz 100-200 ile 100-250 süresi arasında çok bi fark yok![]()
Dr.Ecu AntaLya
Kişisel tartışmaya girmeyin, deneme ile ilgili yorum yapacaksanız yapın.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
iki aracada maşşallah bende bırakma var diyenlere hayır diyebilirim yok bırakma falan, iki araçta elinden geleni yapmış biri diğerine tren hediye etmiş ne var bunda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)