ne gerek var başkasının videolarını benim diye koymaya.yazık..
ne gerek var başkasının videolarını benim diye koymaya.yazık..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
butun videolarda benım adım gecıyo koçum bu nasıl iş
ha bu arada benım adımda Olgahan Aybar. uyelık gonderdmde kabul edlmez fln hiç gerek yok brdan yazyım dedm.ankaradaki çogu motorcu tanır allaha sukur
boyle seylere gerek yokk istersen sanada oyle bınmeyi ogreteblırım skıntı ypma
![]()
motorun nerde oldugunu vs bilen biliyo seninde kim olduıgunu bilen biliyo GÖTÜNDEN ELEMENT UYDURMA MOTOR OLGAHANINDI ORDAN BİZ ALDIK MOTORU SU ANDA YENİMAHALLEDE Fatiii ye sorabilirsiniz motora niyetlendi bende seceresini döktüm bilip bilmeden konuşma msnde orda burda yüz vermedik diye![]()
GÖTÜNÜ BAŞINI SALLAMANA GEREK YOK KISACASI OK
![]()
Kardeşler hanginiz doğru söylüyor videolara helal olsun yazacağız kime yorum yapacağımızı bilmiyoruz.
Şimdi kime ait bu videolar. Açık ve net yazsın birisi.
kocum sen olgahan aybarla konusuyosun zaten ekle bakyım bi k5racing_90@otmail.com
ben o videoları daha öncede eklemiştim yazmıştım oraya olgahan KARDEŞİM GİBİDİR DİYE AMA BAZILARI ANLAMADI SANIRIM MOTOR OLGAHANIN DI ORDAN BİZ ALDIK BU ARKADAŞTA AKŞAMA KADAR GÖTÜMÜZÜ YALIYORDU YOK İŞTE KARDEŞ ŞUNU ALDIM BUNU ALDIM O MOTOR ŞURDA MI BURDA MI KISACASI KEDİ CİĞER İLİŞKİSİ NAPARSANIZDA YAPIN ŞİMDİ BU YAZDIKLARIMDAN DOLAYIDA BANA YİNE NO POST CEZASI VERİLİR 1 HAFTA FALAN BUDA GİDER Bİ OLGAHAN BULUR HAYATI BOYUNCA KAÇ KERE GÖRMÜŞŞE .DAHA BİDE ORAYA YAZMIŞ OLGAHAN AYBAR BENİM DİYE
yusuf gerek yok böyle işlere
varya burda bir EZEL mevzusu dönüo ya hadi hayırlısı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ya arkadaşlar olgahan benm kuzenimin üyeliğinden yazıyor üyeliği onaylanmadığı için kuzenimde üyeliğini onaylasın diye b.aktewpeye mesaj atmş oda özgün die birinin onaylaması gerektiğini söylüyor o yüzden benm üyeliğimden yazıyor
la sen ne ayaksın motordan banane motor basit iş videolar benım. vıdeodakıler benım diye ne yalan konusuyosun ortada. videodakının ben oldgmu belrtsen zaten saolasın yazardık altına çok gereksz işler bunlar arkdslar....( olghan aybar) verdgım hotmail de benm adresmdır reel olgahan aybar dır
![]()
owww ezelden kurtlar vadısıne dondu burası ben kacar atar gıder buyuk burda
bılalı habes camısının oraya gelın![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
konuyu kendi aranızda çözün yeri bu forum değildir arkadaşlar..
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)