KENAN 106 BANA MOTORA BİNMEYİ ÖĞRETSENE![]()
![]()
![]()
![]()
KENAN 106 BANA MOTORA BİNMEYİ ÖĞRETSENE![]()
![]()
![]()
![]()
evet mustafa abi benim xS
ne gusel erken yasta motorla baslamissin ama aman dikkat et . kazasiz belasiz .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
13 yasımda basladım abi =) 4 sene oldu yaptıgım kaza sayısını bened bilmiyorum ama büyük olanlarda 3 4 tane vardır büyük dedigimdeki en kücük hasar 2 kırık yine =)
sagolun yorumlarınız icin abilerim =) daha iyileri sizin daha hızlılarını siz yaparsınız inşallah
Ciddi anlamda helal olsun.Umarim guvenligi hicbirzaman elden birakmassin.Tebrikler.![]()
- K -
________
Dr.Ecu
son videodaki o yanlayarak kalkıştaki lastiklerin durumu eğer iyiyse o asfaltta öyle yanlamaya motor 200+hp ama bitikse bilemem çünkü bendeki rr la düzgün lastikle o tip bi asfaltta ben kafa kaldırıp gidiyodum 174hp ile motorun sesi ve devirlenmesi gerçekten çok güzel son videodaki roll daki devirlerle 1000rr dayanamaz maşallah... bu arada dişlilerlede oynadınız heralde dimi ?
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Sesler çok güzel. Sen mi sürüyorsun acaba?
eray abi makina dedigim gibi 212 hp civarındaydı gecen hafta ölçülmüştü dişlilerlede oynama var sonucta bu makinayı hem caddede hemde pistte kullanıyoruz o yüzden asfalt gercekten cok tutucu ama dayanamıyo cazibemexD sen bizim evin oralarda görsen drift show gibi asfalt buz gibi düz gidemiyorum nerdeyse
DKN videolardaki benim motorum motoru kullananda benim =)
212 beygir dyno çıktısı varsa görebilirmiyim ?
Merak ettim o beygiri hangi parçalarla aldın ?
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Maşallah!
Allah kaza bela göstermesin, aman dikkat.
Benimde motordrag'cı arkadaşım var, insan işi değil yaptıkları![]()
kolpacan k nasılsın gülüm bu videodaki olgahan aybardır eski drag yarışçısı senn ne alakan var bu motorla videoların sahibi odur kolpaçino bu arada ben bu üyeliğin sahibi kenanın yiğeni emre motodragcıyım bu herif kolpadır motor olgahan aybara aitti videolardakide odur ...saygılar
aynen öyle abicim olgahan 2005 te yarışıyordu bugn şimdi konuştuk kendisiyle üyeliğinin onaylanmasını bekliyor yorum yapmak için
videoya dikkat edin olgahan aybar diyor ordan bile çıakrtırsınız bu arkadaşım siminin usuf olduğunu söylüyor ve videoları koyanda olgahann
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)