Toyota corolla 4afe turbo

Konu: Toyota corolla 4afe turbo

1. MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MBuğra said:
    Başlığı görünce, heyecanlanıp bizim Ufuk (suprolla) açtı sandım konuyu. Yıl 2015 oldu adam hala bitiremedi arabayı

Size de maşallah, çok güzel olmuş

2. GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuneyOnur said:
    Maşallah kazasız belasız

3. tuncayakyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuncayakyz said:
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler, dyno yapmadık henüz bu basınçla tahminim 165-170hp civarıdır max. araç sahibi aracına alıştıktan sonra biraz daha basınç açabiliriz

aklıma gelen specler kısaca

tubular manifold
    gt20xx turbo
    38mm external wg
    310cc enjektör
    spark ems2 beyin
    cop bobinler (dist iptal)
    bosch race buji
    exedy stage3 debriyaj seti
    cooler egzoz
    öncelikle maşallah diyelim fakat motor içi stok ise basınç açmayın bence...

4. tuncayakyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuncayakyz said:
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah o çufflama corolladanmı volvodanmı geliyor,basınç açmanı pek tavsiye etmem o kollar ve pistonlar fazla basınca dayanmazlar,
    katılıyorum aynı şey söylenmiş zaten aman dikkat edin...

5. Toyota corolla 4afe turbo

bad cat said:
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlığı görünce, heyecanlanıp bizim Ufuk (suprolla) açtı sandım konuyu. Yıl 2015 oldu adam hala bitiremedi arabayı
    aynen ufuk arayı çok uzattı. Beyin işini halledince çıkar meydanlara

6. Toyota corolla 4afe turbo

bad cat said:
    Kazasız belasız demeyi unutmuşum.

7. By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

By CrAzY said:
    Maşallah en sevdiğimden

8. Toyota corolla 4afe turbo

Tayfun.O said:
    OO hayalimde ki projeyi yapmışsınız elinize sağlık, güle güle gazlayın.

Sıkıştırmayı kaça düşürdünüz

9. Toyota corolla 4afe turbo

tdipower said:
    öneride bulunan arkadaşlar var teşekkür ederim güzel yorumlar için , belirtmek isterim bu ilk kez turboladığımız toyota değil daha önceden gt2871 ile 1.5bar bastık yine stock motora yakından tanıyanlar bilirler zaten anlatmama gerek yok kollar b16 gibi aşağı yukarı kalınlığı dayanımı detanasyon olmadığı sürece epeyce güç alınabiliyor

bu araç ise keyif için yapıldı 3 günde marş yaptık ayarladık gazladık yıllardır uğraşıp sonuç alamayanlar düşünsün bence iyi forumlar..
    RACE WERKS

10. dilbata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dilbata said:
    maşallah güzel proje tebrik ederim...ancak güzel yorumlara tşk ettiğin kadar önerilere de tşk etmelisin daha önce birden fazla proje yapman ve deneyim kazanman güzel ama 1.5 bar ve gt28 den bahsediyosun ve stok bir altyapı için ben şahsen bahsettin bu setup ile 1.5 bar da video nu merak ediyorum sanırım yanlış anlamazsın beklentimi kolay gelsin...

11. dilbata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dilbata said:
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öneride bulunan arkadaşlar var teşekkür ederim güzel yorumlar için , belirtmek isterim bu ilk kez turboladığımız toyota değil daha önceden gt2871 ile 1.5bar bastık yine stock motora yakından tanıyanlar bilirler zaten anlatmama gerek yok kollar b16 gibi aşağı yukarı kalınlığı dayanımı detanasyon olmadığı sürece epeyce güç alınabiliyor

bu araç ise keyif için yapıldı 3 günde marş yaptık ayarladık gazladık yıllardır uğraşıp sonuç alamayanlar düşünsün bence iyi forumlar..
    Ayrıca çok özür dileyerek daha önce yaptık dediğin gt2871 li ve 1.5 bar bastığınız bu araç şuanda duruyor mu ve yine aynı şekilde yürüyor mu çok merak ettim bu aracı satılıksa alayım bu aracı ben

12. Toyota corolla 4afe turbo

Alper_ said:
    Maşallah serdar eline sağlık
    Crm performance

13. suprolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

suprolla said:
    Aksilikler ve herseyi kendim yapcam inadi yuzunden yavas ilerliyoruz
    Konudaki arac ise gayet duzgun yapilmis masallah arac sahibide bilgili sorunsuz binersiniz umarim

14. suprolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

suprolla said:
    20 ve 25. postlara alinti yaptim ama telefondan girdigim icin olmadi sanirim

15. capcapca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

capcapca said:
    Serdar elline sağlık keyifli bi proje olmuş
    Yunus kardeşimiz kesesine bereket allah kaza bela vermesin.
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

16. MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MBuğra said:
    Alıntı suprolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aksilikler ve herseyi kendim yapcam inadi yuzunden yavas ilerliyoruz
    Konudaki arac ise gayet duzgun yapilmis masallah arac sahibide bilgili sorunsuz binersiniz umarim
    Seni biliyoruz kardeşim, sıkıntı yok. : )

ZY'miz çok güzel olacak akjsdbasjkbdajskndbasnd

17. levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

levent said:
    4afe nin kollara bişey olmaz..

1.5 bar basınç civarında sağlıklı yürümek için forged veya 4agze pistona geçilebilir..

4agze piston ile sıkıştırma 9.5 lardan 8.8 lere düşer, 1.5 barda gt25 ayarı bir turbo ile 300 hp duvarını aşabilir. örnekleri var. daha önce corolla kullanmış olan herkes yorum yapmış ama hondanın d serisindeki gibi kürdan inceliğinde değil kollar, merak edenler sanayide parçacılarda falan bakabilir

zaafı piston kısacası.

18. levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

levent said:
    bu arada unutmuşum laf yetiştireyim derken, ellerinize emeklerinize sağlık Serdar, ankarada artık dyno da var, arkadaş bi çıksın derim ben arayı fazla açmadan, bir de kuru havada kadran videosu isteriz

19. Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur Fatih said:
    Adamlar emek harcamis para harcamis turkiyede ornegi olmayan bi arabayi bu hale getirmisler ellerine kollarina saglik sorunsuz sikintisiz binilir bilincli kullandiktan sonra.