Başlığı görünce, heyecanlanıp bizim Ufuk (suprolla) açtı sandım konuyu. Yıl 2015 oldu adam hala bitiremedi arabayı
Size de maşallah, çok güzel olmuş![]()
Başlığı görünce, heyecanlanıp bizim Ufuk (suprolla) açtı sandım konuyu. Yıl 2015 oldu adam hala bitiremedi arabayı
Size de maşallah, çok güzel olmuş![]()
Kazasız belasız demeyi unutmuşum.
OO hayalimde ki projeyi yapmışsınız elinize sağlık, güle güle gazlayın.
Sıkıştırmayı kaça düşürdünüz![]()
öneride bulunan arkadaşlar var teşekkür ederim güzel yorumlar için , belirtmek isterim bu ilk kez turboladığımız toyota değil daha önceden gt2871 ile 1.5bar bastık yine stock motora yakından tanıyanlar bilirler zaten anlatmama gerek yok kollar b16 gibi aşağı yukarı kalınlığı dayanımı detanasyon olmadığı sürece epeyce güç alınabiliyor
bu araç ise keyif için yapıldı 3 günde marş yaptık ayarladık gazladık yıllardır uğraşıp sonuç alamayanlar düşünsün benceiyi forumlar..
RACE WERKS
maşallah güzel proje tebrik ederim...ancak güzel yorumlara tşk ettiğin kadar önerilere de tşk etmelisin daha önce birden fazla proje yapman ve deneyim kazanman güzel ama 1.5 bar ve gt28 den bahsediyosun ve stok bir altyapı için ben şahsen bahsettin bu setup ile 1.5 bar da video nu merak ediyorum sanırım yanlış anlamazsın beklentimikolay gelsin...
Maşallah serdar eline sağlık![]()
Crm performance
Aksilikler ve herseyi kendim yapcam inadi yuzunden yavas ilerliyoruz![]()
Konudaki arac ise gayet duzgun yapilmis masallah arac sahibide bilgili sorunsuz binersiniz umarim
Serdar elline sağlık keyifli bi proje olmuş
Yunus kardeşimiz kesesine bereket allah kaza bela vermesin.
RACE WERKS
Golf awd turbo 500+
4afe nin kollara bişey olmaz..
1.5 bar basınç civarında sağlıklı yürümek için forged veya 4agze pistona geçilebilir..
4agze piston ile sıkıştırma 9.5 lardan 8.8 lere düşer, 1.5 barda gt25 ayarı bir turbo ile 300 hp duvarını aşabilir. örnekleri var. daha önce corolla kullanmış olan herkes yorum yapmış ama hondanın d serisindeki gibi kürdan inceliğinde değil kollar, merak edenler sanayide parçacılarda falan bakabilir![]()
zaafı piston kısacası.
bu arada unutmuşum laf yetiştireyim derken, ellerinize emeklerinize sağlık Serdar, ankarada artık dyno da var, arkadaş bi çıksın derim ben arayı fazla açmadan, bir de kuru havada kadran videosu isteriz![]()
Adamlar emek harcamis para harcamis turkiyede ornegi olmayan bi arabayi bu hale getirmisler ellerine kollarina saglik sorunsuz sikintisiz binilir bilincli kullandiktan sonra.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)