User Tag List

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
260 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: 30 Ağustos İntercitypark etkinliği Audi S3

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında tapagazdan ziyade 200 km/h ile viraj içi konuşuluyor. Ordan kadrana, ordan kadran hatasına ve GPSe bağlandı. Güzel konu oldu.
    230 HP ve 1300 kg ile o viraj içinde olabilecek GPS hızı bence maksimum 180 km/h. Hadi ben donemiyorum, başkasında 185 km/h olsun.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında tapagazdan ziyade 200 km/h ile viraj içi konuşuluyor. Ordan kadrana, ordan kadran hatasına ve GPSe bağlandı. Güzel konu oldu.
    230 HP ve 1300 kg ile o viraj içinde olabilecek GPS hızı bence maksimum 180 km/h. Hadi ben donemiyorum, başkasında 185 km/h olsun.
    Abi ilacın r56 GP zorla aldıracagız sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceyhun, işe gidip geliyorum, müşteriyle falan biniyorum. Miniyle zor sanki İlerde sadece pist için bir araç bütçem olursa, Mini güzel seçim olur. Sağlam aftermarketi var.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ceyhun, işe gidip geliyorum, müşteriyle falan biniyorum. Miniyle zor sanki İlerde sadece pist için bir araç bütçem olursa, Mini güzel seçim olur. Sağlam aftermarketi var.
    Kesinlikle öyle abi ama tabi işe gidilecek araç değil pist için setup hazırladıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdiginiz arabalarin pist arabasi oldugunu herkes biliyor zaten laf carpitmaya gerek yok. Astra standart bir sokak araci olarak dusunuluyor onun icin yazildi normal bir arac degil diye. Ayrica yukarida da yazildi cok guclu f458 gibi araclar tapa gaz orayi gecemezken daha dusuk guclu araclar geciyor diye. Kadran sapmasi da isin icine katildiginde ortada cok ilginc bir durum yok.
    anlamamak için çırpınıyorsunuz ya neyse. Adamın söylediği şey giriş hızınız değil ki. İstersen el freni ile gir. Adam biz bu arabalarla o noktaya kadar şu hıza anca çıkabiliyorken siz nasıl yakın hızlara çıkabiliyorsunuz diyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlar farklı, kadranlar hatalı, o an virajın içinde kadrana yada devire bakmak deli işi, telefonlar alınan datalar bile muallak...
    Bu kadar değişkenin olduğu bir denklem çözülemez, garip ve gereksiz bir tartışmanın içindeyiz bence

Astra piste ilk defa çıkıp 2.36.761 dönmüş, orası kesin. Güzel süre bence.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.36 dönen araç 230 hp ve pist lastiği vardı değil mi? Başka bir mod var mı Yürür aksamda vs?

Not: pist lastiği de olsa ilk sefer için 2.36 çok iyi değer.

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.36 dönen araç 230 hp ve pist lastiği vardı değil mi? Başka bir mod var mı Yürür aksamda vs?

Not: pist lastiği de olsa ilk sefer için 2.36 çok iyi değer.
    Aksam projeler bolumune konusunu acarim aracin linki eklerim buraya da.. Suspansiyon vs icin uretilmis hersey mevcut aracta.. Bi kismi da kendi imalatim.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amma uzattiniz ya.

Ekimde yine ordayiz. Viraj cikisi 2 de 60 basariz .Apex biter ,roll biter.

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkati, senin piste gireceğini duyan yetkililer pist günleri esnasında drift in yanısıra roll'ü de yasaklamışlar lol

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 virajın tepesine enka köprüsünden yaptıralım en iyisi)
    Ali Can Calis

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KVNC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkati, senin piste gireceğini duyan yetkililer pist günleri esnasında drift in yanısıra roll'ü de yasaklamışlar lol
    Pist bi rollcü görsün.
    14 de pusuya yatip ,düzlükte tribünlere oynicam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roll'cüyüz diye sürmeyi bilmiyolar sanıyorlar sen bu hirsla rs'in rekorunu kırarsın panpa ama sonrasında isin içine lift off'lar, apex hızları, dip gazlar, gps ler kadranlar falan girer yalan olur gidersin... lol

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayı ne dramatize ettiniz be teknik bi konu konuşalım dedik, iyyn-rs özellikle sivri sivri yazıyor etrafını gazlıyor gibi geliyor bana. rollcü kardeşim sen şimdi eylül ekim hangi ayın hangi günü pisttesin gelip senle süre kasalım aynı gün fwd için.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teknik konuşma dediğiniz "yok aga olmaz" tarzi yaklasim mi?

Mrbars ne guzel demis; o veya bu adam bu arabayla ist.park ilk cikis ikinci seansinda bu sureyi yapmis ( sure sartlari da ***** bin kere yazdik) helal olsun... yaklasim budur... ben yaptin oldu degil...

Ha senin yaklasimina da bizim cevaplarimiz hazir kardesim, seneneye gerekenler yapilir, onden ceker rekoruysa onden ceker rekoru, astrayla 11. Viraj da gt3 den daha yuksek hizsa o...

Iynnrs kardesimiz ortami yumusatmak icin geyik yapiyor kimseyi gazladigi yok, ha soylediklerindeki dogruluk payini da piste girdiginde zaten gorursunuz..

Tecrubedir yardimdir bilgi paylasimidir ayagina kraldan cok kralciligin alemi yok, neyse o olmakta fayda var, azicik da saygi duymaktan kimseye zarar gelmez

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KVNC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teknik konuşma dediğiniz "yok aga olmaz" tarzi yaklasim mi?

Mrbars ne guzel demis; o veya bu adam bu arabayla ist.park ilk cikis ikinci seansinda bu sureyi yapmis ( sure sartlari da ***** bin kere yazdik) helal olsun... yaklasim budur... ben yaptin oldu degil...

Ha senin yaklasimina da bizim cevaplarimiz hazir kardesim, seneneye gerekenler yapilir, onden ceker rekoruysa onden ceker rekoru, astrayla 11. Viraj da gt3 den daha yuksek hizsa o...

Iynnrs kardesimiz ortami yumusatmak icin geyik yapiyor kimseyi gazladigi yok, ha soylediklerindeki dogruluk payini da piste girdiginde zaten gorursunuz..

Tecrubedir yardimdir bilgi paylasimidir ayagina kraldan cok kralciligin alemi yok, neyse o olmakta fayda var, azicik da saygi duymaktan kimseye zarar gelmez
    Abi kimse o süre yapılmaz demiyor 320 hp lik arabanın çıktığı sürate 230 hp lik astra nasıl çıkıyor diyoruz araba pist için hazırlandı diyorsunuz.Hangi dyno da 230 hp diye soruyoruz cevap vermiyorsunuz ? Soru sormakta hata yok açıklama yaparsınız kimsenin birşey dediği yok.Araba pist için hazırlandı diye normalden hızlı mı gitmesi gerekiyor ?

Bu arada bende ist parka çıkışımın ilk seasında,320 hp s3 ile 2,31 yaptım.Hızlanmalar aynıysa demek astranın süre kötü.Şimdi bende burda soruyoruz biz bişeyden anlamıyoruz sanıyolar şekillerine mi gireyim ? O süreler yapılıyor yani abartmayada gerek yok.

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bu mantıkla polo gri nasıl 2.31 yapmış, bunu izah edin. En fazla kaç bg olabilirki? Demekki bg den önemli unsurlarda var, doğrumu?

Bu konunun başında Polo gti i süren arkadaşı ben dahil birçok kişi tebrik etti. Hatta birisi yazmış viraj giriş çıkış hızları 458 le nerdeyse aynı diye. Demekki tur zamanı üzerinde bg den daha etkili birçok faktör var.
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caner B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kimse o süre yapılmaz demiyor 320 hp lik arabanın çıktığı sürate 230 hp lik astra nasıl çıkıyor diyoruz araba pist için hazırlandı diyorsunuz.Hangi dyno da 230 hp diye soruyoruz cevap vermiyorsunuz ? Soru sormakta hata yok açıklama yaparsınız kimsenin birşey dediği yok.Araba pist için hazırlandı diye normalden hızlı mı gitmesi gerekiyor ?

Bu arada bende ist parka çıkışımın ilk seasında,320 hp s3 ile 2,31 yaptım.Hızlanmalar aynıysa demek astranın süre kötü.Şimdi bende burda soruyoruz biz bişeyden anlamıyoruz sanıyolar şekillerine mi gireyim ? O süreler yapılıyor yani abartmayada gerek yok.
    Güzel kardeşim yaklaşımın için öncelikle teşekkürler,

Araç kendi dynomuzda o güçleri verdi, belki inanır belki inanmazsınız ama büyük cooler sonrası dynomuz olmasına rağmen aracı sokmadık bile hatta cooler sonrası yazılımı bile güncellemedik ama az buçuk nacizane yıllardır bu işi yapıyorsak dediğimizden farklı bişey çıkmaz, ispatı çok basit zaten..

Abartılan birşey zaten en başından beri yoktu, kadran hızı dedik tam gaz dedik olay çarpıtıldı, sorun da burada insanlar gereksiz yere egolarına teslim olup saçmaladıkça, boş ptt kutusu buldum reklam yapıştırayım moduna girdikçe işin rengi değişiyor ister istemez..

Ha abartacağımız zamanlar da olacak bu da burada dursun, yarın öbür gün kapak nedir nasıl.kapatılır tarifi olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)