User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
119 sonuçtan 115 ile 119 arası

Konu: The makİna | bmw m4

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video gayet başarılı saçma sapan yorumlar var hatta takıldığım bir konu var oda yorumlardaki "otopark kitlesi" muhabbeti
    Hayır anlamadığım otopark videolarını izleyen herkes Chris Harris veya otomobil gurmesi filan heralde
    Kim lan bu kitle ? Geçen gün And muhabbet arasında takipçi yaş ortalaması 20 demişti
    Sanki o 20 yaşındakiler hayatları boyunca küfür etmemiş Pepe gibi büyümüş...
    Bence yorumlara eksileyenlere bu muhabbeti anlamayacak bebebeliklere takılmayın devamını bekliyoruz
    Son olarak Elnurda ne efendi adam burda 320si olup kıçı statosferde adamlar var
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Video gayet başarılı saçma sapan yorumlar var hatta takıldığım bir konu var oda yorumlardaki "otopark kitlesi" muhabbeti
    Hayır anlamadığım otopark videolarını izleyen herkes Chris Harris veya otomobil gurmesi filan heralde
    Kim lan bu kitle ? Geçen gün And muhabbet arasında takipçi yaş ortalaması 20 demişti
    Sanki o 20 yaşındakiler hayatları boyunca küfür etmemiş Pepe gibi büyümüş...
    Bence yorumlara eksileyenlere bu muhabbeti anlamayacak bebebeliklere takılmayın devamını bekliyoruz
    Son olarak Elnurda ne efendi adam burda 320si olup kıçı statosferde adamlar var
    teşekkür ederim. yok, ben pek takılmıyorum o tip olaylara. abi zaten kendimi kime, ne için ispat edeyim? zaten yaptığım işin kalitesi belli. ok, mütevaziyim ama tadında. yani bana kalkıpta iyi olan bir işi, ya bu kötü olmuş diyen olursa git gözlük tak sonra gel izle derim. ben cep telefonu ile bile çekim yaparım, kurgularım, izletirim. bu konuda kendime güveniyorum çok şükür yüce Rabbim'e.

otopark kitlesi alışır, yapacak bir şey yok. zaten ikinci bölümden sonra dislike'larda bir hayli düşüş olduğunu gördüm. demek ki insanlar sevmeye, alışmaya başladı. 3.bölümde bu dahada üste çıkacaktır eminim.

çok teşekkür ederim değerli ve güzel yorumun için.

fatihyılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaplamayı s..tir edin de araba çok değişik gidiyo bu mu samimiyetsizlik çok beğendim eline emeğine sağlık bu arada söylemeden geçemicem araç sahibi ne kadar mütevazi takdir ettim valla benim kuzen jetta aldı denizliyi ben besliyorum moduna girdi helal olsun valla adama
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Doğal ve farklı bir tarz olmuş. Sıkılmadan izlettiriyor kendini,
    Elinize sağlık..

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cevap yazmıştım ama bir arkadaş silmiş, sıkıntı yok TEKRAR YAZARIM.

Alıntı fatihyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaplamayı s..tir edin de araba çok değişik gidiyo bu mu samimiyetsizlik çok beğendim eline emeğine sağlık bu arada söylemeden geçemicem araç sahibi ne kadar mütevazi takdir ettim valla benim kuzen jetta aldı denizliyi ben besliyorum moduna girdi helal olsun valla adama
    teşekkür ederim. aynen, Elnur 10 numara adamdır.

Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğal ve farklı bir tarz olmuş. Sıkılmadan izlettiriyor kendini,
    Elinize sağlık..
    teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)