User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
119 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: The makİna | bmw m4

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda kanatli Alman GT3'e birseyler yapicagiz.
    Kimbilir yine odul gelir sana insallah

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam tadında, biraz daha uzun olsa daha iyi olur cunku doyurmadı Devamını merakla bekliyorum.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube yorumumu buraya basar giderim.

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı
    Otoparka yakışmamış diyen kişilere yorum yapamıyorum. Çünkü sadece Facebook grubundan çok ufak takip ettiğim bir kitle. "Twitchy" tarzı kelimelere aşinalar. Evet argo kullanımı biraz fazla gelmiş ama Boğaziçi mezunu adamın bile oto sanayiye gittiği zaman kullandığı gündelik yada sanayilik konuşma ağızı ile eğlenceli olmuş. BMW sahibi değilim ama 3.20D ye fakir denmesi bana tebessüm yarattırdı şimarık gelmedi. Yada biz daha mı kötü konuşuyoruz.

Buğra tarz değiştirmişsin. Güzel olmuş. İzlemesi keyifli. Komple tarzını buna çevirme ama arada böyle videolar güzel. Eline sağlık. Yanlız böyle el çekimleri için bir DJI Osmo almalısın. Belki bu amatör ruhu kaybolur ama stabilize iyidir biliyorsun.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buarada benim test edip hizlanma videolarini yayinladigim bu arac...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Saat 9 da otopark younow üzerinden canlı yayın yapacakmış, Buğra ile ilgili kısma da değincez demiş And. Bakalım izleriz

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başarılı eline sağlık ,350 Z'nin tam video su ne zaman gelecek ,yada geldi de benmi kaçırdım.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumu yaptım abi Cübbeli Ahmet hoca nasıl farklıysa kendi klasmanında senin bu videoda öyle olmuş aranan kan resmen
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyede çekilmiş en iyi araba vidyosu diye bir vidyo vardı ya sıkıcı olan, o başlık buraya daha çok yakışır, bu olmuş fazlasıyla

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra maşallah kardeşim üniversite yıllarında ki hayalini gerçekleştirdin gerçekten
    Allah razı olsun. tam olarak değil ama emin adımlarla ilerliyorum diyelim wait 4 the teaser hahaha ne günlerdi.

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakinda kanatli Alman GT3'e birseyler yapicagiz.
    Kimbilir yine odul gelir sana insallah
    amin abi, inşallah. Allah'ın izniyle.

Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam tadında, biraz daha uzun olsa daha iyi olur cunku doyurmadı Devamını merakla bekliyorum.
    teşekkür ederim. uzunluk için biraz daha fazla bilgi birikimine ve yüklü otomobillere ihtiyacım var. sonuçta m4 standarta yakındı, ama mesela Murat abinin makina baya detaylı devamı için bende sabırsızlanmaya başladım.

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YouTube yorumumu buraya basar giderim.
    direk tahmin ettim biliyor musun? ulan twitchy ne ki lan diyen soluğu ekşi'de ya da çeviri de almışta olabilir

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saat 9 da otopark younow üzerinden canlı yayın yapacakmış, Buğra ile ilgili kısma da değincez demiş And. Bakalım izleriz
    yayın süperdi. yorumlar çok hoşuma gitti. Sinan'ın beni yüceltmesi, And'ın ve Aslı'nın beni desteklemesi falan. abi gurur duydum kendimle, heyecanlandım. zaten bir ara sesli mesaj gönderdim. bildiğin heyecanlı heyecanlı

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecenin bi vakti elinde go pro ile yanliz yuruyup, konusurken gorenler ne dusundu acaba devami gelsin videolarin tadimlik olmasin .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arabasızadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarılı eline sağlık ,350 Z'nin tam video su ne zaman gelecek ,yada geldi de benmi kaçırdım.
    teşekkür ederim. ya hacı, geberiyorum 48 saattir uykusuzum şu an. çektim ama yok yani vaktim, valla kurgulayamıyorum. ama halledicem söz. Aren zaten beynimi yer pazartesiden itibaren.

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumu yaptım abi Cübbeli Ahmet hoca nasıl farklıysa kendi klasmanında senin bu videoda öyle olmuş aranan kan resmen
    teşekkür ederim. Cübbeli bile arada mizahi sıçar, sıvar. hocam bitanedir. valla sevindim, böyle şeyleri duymak güzel.

Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiyede çekilmiş en iyi araba vidyosu diye bir vidyo vardı ya sıkıcı olan, o başlık buraya daha çok yakışır, bu olmuş fazlasıyla
    o arkadaşımızın çektiği videoyu seyrettim. bence görsel olarak süper. bir kaç hatası var ama toparlar ve daha iyilerini yapar. anladığım kadarıyla hobi amaçlı yapmış ki sakın bunu ticarete dökmeye kalkmasın, ben burada ne arıyorum ki moduna girer teşekkür ederim değerli yorumun için.

Smt_Krblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence projenin her alanında mizah var ve böylesine samimi olması, bir çoğumuzun aslında olmak istediğimiz yerdeymiş gibi hissetmemiz bile projeyi çok çok özel

yapmış.

Komik olan diğer kısımda ''çok küfür etmiş amk'' diyip sansürle yorum yapan insanlar bence. Otopark.com'u insanlar zaten pampalarla sevdi sonrasında haldun

baba(saygılar) kafasında kaldı bence biraz.

Bu arada sen böyle bi adamdın madem neden yıllardır bizden sakladın olduğun yeri fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum, en içten dileklerimle başarılarının devamını dilerim abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Smt_Krblt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence projenin her alanında mizah var ve böylesine samimi olması, bir çoğumuzun aslında olmak istediğimiz yerdeymiş gibi hissetmemiz bile projeyi çok çok özel yapmış.
    Komik olan diğer kısımda ''çok küfür etmiş amk'' diyip sansürle yorum yapan insanlar bence. Otopark.com'u insanlar zaten pampalarla sevdi sonrasında haldun baba(saygılar) kafasında kaldı bence biraz.
    Bu arada sen böyle bi adamdın madem neden yıllardır bizden sakladın olduğun yeri fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum, en içten dileklerimle başarılarının devamını dilerim abi
    teşekkür ederim. valla ben bunları duydukça mutlu oluyorum. yapmacık hiçbir şey yok zaten ortada. ne isem, oyum. beni tanıyan arkadaşlar zaten bilirler, genelde makaradayım. bir tek iş ve ticaret konusunda ciddiyetimi koruyorum, o da mecbur zaten

ya o küfür mevzusu göreceli bir kavram. ben %65 kesime bakıyorum, beğenmişler. geriye kalan %5 hakaret etmiş, o hakaret tayfasıda zaten 1.20 boya sahip 11-12 yaşında, aileden sevgi görmeye hasret veletler. onlarda askerlikte dayak yedikleri zaman anlarlar her boka kulp bulmamaları gerektiği. o tipler var yani, yapacak bir şey yok. haset tiplerde var. şimdi ne diyeyim ki ben adama, hepsine tek tek; yavrucum, ben seni sallamıyorum, yolda görsemde sallamam mı diyeyim? denmez. gülümseyip, geçiyorum. daha iyi, çünkü bu seferde kuruluyorlar, bileniyorlar.

geriye kalan %30 kitle de yapıcı ve olumsuz eleştiri verenler. küfürü sevmek zorunda değiller. ama genelde amerikan kültürüne ait HipHop müziklerini otomobillerinde bangır bangır dinler, MADI FAKI HARDKOOOR denilince de, vay be ne şarkı yapmışlar derler ya da CMYLMZ izlerler. ben hayatımda CMYLMZ'ın 1 kez bile küfürünü sahnede sansürlediğini görmedim, duymadım. adam zaten açık bir şekilde diyor, izlemeyin rahatsız oluyorsanız diye. tamam ben belki 1 CMYLMZ değilim, olmayada niyetim yok ama tarzım bu. sansürlerim belki ya da hiç küfür etmem. ama onuda yapmasam bile farklı şeye kulp takacaklar. kulp takmaları güzel, çünkü beğenmedikleri halde izliyorlarsa ve yorum yapıyorlarsa vay ki ne vay hasetlik boyutuna gelmiş demektir.

son olarak belirtmek istediğim bir şey var; evde, anne ve babasına küfür eden zavallı insanlar, gelip eğer bana orada küfür ile ilgili hak etmediğim türden yorumları veriyorlarsa ben o kişileri Allah'a havale ediyorum. işte o gerçekten büyük hasetlik. ADANA MERKEZ tayfası herhalde, yapacak bir şey yok. benzinlikte yanlayan tiplerde var sonuçta aralarında, hayatta herkes mükemmel değil. bu insanlarıda böyle kabul etmek lazım. yadırgamaları doğal.

ulan ne bozdum belli değil, ne yazmışım valla.

teşekkür ederim.

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel olmuş güzel bmwde yapıyor be kardeşim yapıyorda artık fiyatlar uçuğunda uçuğu 500-600 bin supersport parası ama m4 de harika bi araç