Ya sen kimsinde 2 litreleri ti ye aliyosun.
Yap bi yuklu 2.0 da yuru supersportlarla yada race motorlarla oyle konus.
Almissin fabrikanin yaptigi motoru. En fazla bi egzoz bi yazilim yapmışsın aklinca 2 litrelerla tasak geciyosun.
"2 lt lerle racing darlayanlar" + "cıkarım gecilirim"
"Ama o supra 3 lt idi" + "bunun birde hayabusa olanı var"
Sen sandın ki motosiklette "R" yok + yapılmaz diye birşey yok bak "R" oldun birkaç post sonra
adama ayı gibi dalmışınız.hayvan gibi şii yapıyonuzdüzgün kamerayla çekebilirseniz bizde izleriz zevkle .
merak ettiğim bişey var n/a gırtlak racingde hangi setup oluyor ? yada şöyle söylüyelim türkiye yapılan en hard n/a kim var liste olarak?
motosiklet ve arac forumlarına takılıyorum adam akıllı dbn alan @zx 636 nickli abimiz alıyodu . şuan 1000lik var herhalde 100 200 / 200 300 verileri aldıysa ortalama karsılastırılır.
iletişim: aramulusoy@gmail.com
Canin kardesim bana verdigin cevaba istinaden yaziyorum
10 senedir profesyonel olarak motor kullaniyorsun ve 300+ suratlere cikmissin n/a motorla idda ettigin gibi 350 lere degil dogrumudur?
Peki bi n/a yuklu bi motordaki setup nedir neler yapilabiliyo kac hp deb kac hp lere cikilabiliyo?
Tc olarak yuklenen hayabusa demissin (sende iyi bilirsinki n/a motoru bile alt viteslerde tutmak zorken) tc bi hayabusa yola dusuk viteste nasil tutmayi basaracaksin (herhalde sase falan uzatacaksin ki oda alt viteslerde turbo dilunca arkayi birakacak)
Yani sunu demek istiyorum ulkemizde senin o tc hayabusana karsi bi 2 litre makine cikicaktir he belki simdi degil amq biri inat eder cikarir o yuzden bence cokta fazla israr etme bu konuda olmaz mi
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Onu geçebilecek 2lt evo lar mavcut. Adem black mamba ile motorla denemişti bayağı da yanından 0-100 yapar gibi geçmişti.
Bu kardeşimiz SUC Cupra yı da normal stg 2 cupra falan sanıo ama reşitin araba da baya baya film çekebilir bu arkadaşa önden çeker olmasına rağmen ya da Leventin eski golf R aynı şekilde. Bu arkadaş 200 e kadar çok geçerim sonra yakalayamazlar diye düşünüyo ama o arabalar öyle kolay arabalar değil tutunmaya başladıktan sonra soluksuz gidiyorlar.
IN BOOST WE TRUST
Alper bana normal geliyo aslinda sonucta motorlara ginul vermis bi insan ok ama bizde motorlara ve arabalara gönül vermis insanlariz yanildigi kisim bence burada basliyo cunku onun bildigi kadar belki olmasada bizde biliyoruz bir motor ne yapar ne eder o suratlerde mitor nasil durur gitmez hızı cok daha yavas artmaya baslar gibi
Kardesin demek istedigi hani siz yukluyorsunuz bizde yukleyelim girelim ama gorecegi karsisina cikan aracinda o yuklu olan motoru gecebilecegi cunku mitoru tc da yapsan belli bir basinca dayanabilecrk belli bir guce kadar ama arabada farkli bir setup yaparsin cok daha fazla basinc basarsin yani el elden ustundur her zaman
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
Haklısın abi. Benim burda anlatmak istediğim 2 litre yüklendiğinde 1000cc'yi gecerse, 1000cc yüklenirse neler yapardı ama millet istediği yöne çekti ki keza 1000 hp üzeri 2 litre 1000cc rahatlıkla gecer dedim ben başka konuda hatta porsche konusunda porschelerin motorları 1000hp üzerinde son hızlarda nasıl ayıracağımı ben anlattım abi.
iletişim: aramulusoy@gmail.com
Bak bi 1000cc motor yuklendigi zaman tutunma sorunlari cikicak son suratte dayanamiyacagin cunku devamliligin olmayacak 320+ suratte ne kadar dayanacaksin o ruzgara ama adamin oyle bir derdi yok zaten ruzgari yarip gidecrk hissetmiyecek orasini anlamadin bence yani yine gecilecek o yuklu 1000 lik motorun
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)