User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
173 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yüklü 2 Litre ile Racing Darlayanlara Gelsin :)

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben motorla araba yürür yürümez tartışması hiçbirzaman yapmıyorum.motorun çok daha ucuza, çok pahalı otomobillerle veya yüklü otomobillerle yürüyebildiği ortada.bu yüzden ortalık karışıyor

@arma

scli torklu h2r veya zzr hayabusa gibi NA tork delisi makinelerde o hızları reelde gören kaç tane var bu canavarlardan?kaldıki 1000lik.istediğin kadar yükle abi 16000 devirde belki görür o hızı ama 16000 devri yolda görürmü 1000lik?karşı koyamaz abi rüzgara o hızda.sürtünme hızın karesi ile orantılı.6. viteste 16000 devri göreceği dişli ilede 360lara çıkamaz.

dynoda değil yolda 360 yapan 1000lik videosu varmı hiç?
    Hocam sen baya bilgilisin bu işte belli. Bi kaç sorum olacak. Dünyada üretilen üretimi durmuş en iyi veya en hızlı racing makineler bildiğimiz markalarmı sadece.? Bu devirde benim diyen racing kullanıcılarının bilmediği kaçtane daha marka var.? 6 silindir racing makine var diyorlar.? Rotary makineli racing var diyorlar.? 250 cc racing makine max kaç silindir olur( marka fark etmez) daha çok soru var ama seni yormıyım.

Ben çoğunu hatmettim öğrenmek için 10 yılı harcadım. Ama dikkat et yinede idda etmiyorum ucunu açık bırakıyorum. Motogp'de adamlar 330-360 cıvarına geliyor neredeyse nasıl tutunuyor bunlar.? Turbo hayabusalarla 400 üzerine çıkıyorlar nasıl gidiyor bunlar.?

Neyse cevaplarının üstüne konuşuruz yine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben motorla araba yürür yürümez tartışması hiçbirzaman yapmıyorum.motorun çok daha ucuza, çok pahalı otomobillerle veya yüklü otomobillerle yürüyebildiği ortada.bu yüzden ortalık karışıyor

@arma

scli torklu h2r veya zzr hayabusa gibi NA tork delisi makinelerde o hızları reelde gören kaç tane var bu canavarlardan?kaldıki 1000lik.istediğin kadar yükle abi 16000 devirde belki görür o hızı ama 16000 devri yolda görürmü 1000lik?karşı koyamaz abi rüzgara o hızda.sürtünme hızın karesi ile orantılı.6. viteste 16000 devri göreceği dişli ilede 360lara çıkamaz.

dynoda değil yolda 360 yapan 1000lik videosu varmı hiç?
    Bak videodaki s1000rr eksoz yazılım vs ile 322 gidiyo incedende gideri var hala. bide n/a yüklense makine 350-360 rahat görür. İddalı olmamak gerekir bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: tekrar ekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak buda bi örnek hala gidemez dersen bulurum başka videolarda

Makinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tür konular senelerdir tartışılıyor. Hızlı araç sahiplerinin deneme videolarını birçok kere izledik ama hızlı olduklarını söyleyen motorcu arkadaşların hiç videosu yok. Nezaman konu açılsa Papua Yeni Ginede çekilmiş bir video ekleyip motorların hızlı olduklarını savunuyorlar. Madem o kadar hızlı motorlarınız varsa neden hayatınızdan birkaç dakika ayırıp kendi deneme videonuzu yada topspeed videonuzu çekmiyorsunuz ona çok şaşırıyorum. Herhangi bir tarafın savunucusu yada fanatiği değilim. Bu yazdıklarımı sert bir eleştiri değilde bir serzeniş olarak yorumlamanızı rica ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Makinist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tür konular senelerdir tartışılıyor. Hızlı araç sahiplerinin deneme videolarını birçok kere izledik ama hızlı olduklarını söyleyen motorcu arkadaşların hiç videosu yok. Nezaman konu açılsa Papua Yeni Ginede çekilmiş bir video ekleyip motorların hızlı olduklarını savunuyorlar. Madem o kadar hızlı motorlarınız varsa neden hayatınızdan birkaç dakika ayırıp kendi deneme videonuzu yada topspeed videonuzu çekmiyorsunuz ona çok şaşırıyorum. Herhangi bir tarafın savunucusu yada fanatiği değilim. Bu yazdıklarımı sert bir eleştiri değilde bir serzeniş olarak yorumlamanızı rica ediyorum.
    yukardaki tek s1000rr Ankara yani Türkiye papua değil.

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aramulusoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak videodaki s1000rr eksoz yazılım vs ile 322 gidiyo incedende gideri var hala. bide n/a yüklense makine 350-360 rahat görür. İddalı olmamak gerekir bence.

Kadran hızından yaptığınız hesaplar yanlış. Bir kere pbox gibi cihazlarla gerçek hızları görmek lazım. Ayrıyetten 322 yi kadrandan gören motora ne yapıyorsunuzda 360 ları görmeye başlıyor? Turbo deseniz mantıklıda, n/a makinalardan alacağınız tork ile o hızlara çıkmak pek kolay olmaz. Rüzgar direncini hafife almayın bence.
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben arabadan başka bişeye binmedim bindiğim hiçbir arabada standart değildi hemen hemen.istanbul park ta ferrariylede gazladım ama çok net söyliyim motorcuların bence kafadan bir tahtası eksik.

motor geçen araba wardır tabiki ne skyline lar supralar twin turbo lambolar bilmemne.TR de örneklerinide görüyoruz geçende war geçilende.

mental olarak yapılanı asla kıyaslamam, biri 911 turbo ile tapagaz gazlıyo yanında arkadaşı bilmem kaçtane airbagi bilmemnesi camlar kapalı ooooh, biri yazmış demin 300 den sonra bişi farketmiyo diye .ewet bencede farketmiyo birinde gömebilecek bişi bulurlar sanırım

TR de bence her motoru geçebilecek bir 4 teker bulunur yurtdışını bilmem ben ...

NOT: 911 le gazlama videosunda motorcu herif elinimi bıraktı benmi yanlış gördüm ??? Bunu aerodynamic katkı için yaptıysa ne içiyosa ondan istiyorum
    Erkekler büyümez oyuncakları büyür...

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor kullanıyormusun.? Bi tecbürüben varmı bu konuda.?
    yok sadece fizik nedir, kuralları nasıl işler bunu biliyorum..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı majesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arabadan başka bişeye binmedim bindiğim hiçbir arabada standart değildi hemen hemen.istanbul park ta ferrariylede gazladım ama çok net söyliyim motorcuların bence kafadan bir tahtası eksik.

motor geçen araba wardır tabiki ne skyline lar supralar twin turbo lambolar bilmemne.TR de örneklerinide görüyoruz geçende war geçilende.

mental olarak yapılanı asla kıyaslamam, biri 911 turbo ile tapagaz gazlıyo yanında arkadaşı bilmem kaçtane airbagi bilmemnesi camlar kapalı ooooh, biri yazmış demin 300 den sonra bişi farketmiyo diye .ewet bencede farketmiyo birinde gömebilecek bişi bulurlar sanırım

TR de bence her motoru geçebilecek bir 4 teker bulunur yurtdışını bilmem ben ...

NOT: 911 le gazlama videosunda motorcu herif elinimi bıraktı benmi yanlış gördüm ??? Bunu aerodynamic katkı için yaptıysa ne içiyosa ondan istiyorum
    300km/h ile gittiğinizde elini bıraktığında aslında aerodinamik' in bozulması gerek mantıken. Orada adam nasıl bir sarsıntı yaşamamış bende şaşırdım.
    Elektronik kadranlarda 299km/h sondur zaten ama açtırılıyor diye biliyorum.
    Motorda hızlanma, araba göre üstün fakat bu kullanıcıya göre değişir.
    Ataköy sapağından, bköye doğru - sapak - yokuşun yarısına kadar 3.vites 180 gördüm o kısa mesafede. z800 113 hp lik motorla.
    Bu çelişki hiç bitmez ama denemeler yapılıp herkes kendi gözleri ile görmediği sürece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadran hızından yaptığınız hesaplar yanlış. Bir kere pbox gibi cihazlarla gerçek hızları görmek lazım. Ayrıyetten 322 yi kadrandan gören motora ne yapıyorsunuzda 360 ları görmeye başlıyor? Turbo deseniz mantıklıda, n/a makinalardan alacağınız tork ile o hızlara çıkmak pek kolay olmaz. Rüzgar direncini hafife almayın bence.
    Abi üst hızların değişmesi motorda(2 teker racing) arabaya göre (4 teker) çok farklı. Ama haklısın pbox ile falan ölçmek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı majesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ahahahah abi s1000rr kuyrukta gopro var sanırım eleman onu tutmaya çalışıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok sadece fizik nedir, kuralları nasıl işler bunu biliyorum..
    Anladım. İki videodan birinden 322 birinde 340 civarı yapıyo eleman. Gördünmü fizik nasıl beğendinmi

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım. İki videodan birinden 322 birinde 340 civarı yapıyo eleman. Gördünmü fizik nasıl beğendinmi
    beğenmedim. 360-380 görmeden de beğenmem
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    350 360 gorurmus hahahahaahh

sayisal loto mu bu ?

Allah askina cebine 30 40 bin koyan kendini roket zannetmesin ya...

Iki gundur hop motor hop motor cok hizli.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 ekimde üye olmuşsun, bu gün 12 kasım, maşallah 2 haftada kendimi bir tanıtayım herkes görsün modundasın... dyno üzerinde bir motor videosu, setup ı hemen hemen seninkiyle aynı???!!!??? 2 litre dolduranlara atar gider, hayırdır hocam sıkıntın nedir? eski üyelerle bile dalga geçer gibi konuşmuşsundur, dyno üzerindeki video ile ne dalgalar geçildi, çok şanslı olduğunu bil bence...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    24 ekimde üye olmuşsun, bu gün 12 kasım, maşallah 2 haftada kendimi bir tanıtayım herkes görsün modundasın... dyno üzerinde bir motor videosu, setup ı hemen hemen seninkiyle aynı???!!!??? 2 litre dolduranlara atar gider, hayırdır hocam sıkıntın nedir? eski üyelerle bile dalga geçer gibi konuşmuşsundur, dyno üzerindeki video ile ne dalgalar geçildi, çok şanslı olduğunu bil bence...
    Abimiz bize youtube banyosu yaptirdi guzel videolar izletti sagolsun o kadar ornek verene kadar kendi motorunu gorseydik daha iyi olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bir sıkıntım yok. Geçmişteki mesajlarıma okursan kimseye giderim yok. Benden yaşca büyüksün uslubuna dikkat et. Kimseye tanınma cabam yok herkes kadar konuşuyorum. Yeni üye olmakta cehaleti gerektirmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abimiz bize youtube banyosu yaptirdi guzel videolar izletti sagolsun o kadar ornek verene kadar kendi motorunu gorseydik daha iyi olurdu
    Canım kardeşim deneme video konusunu başka konulardada konuştuk. Denemeler olacak video koyacağız. Merak etme

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)