User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
85 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: The Makina | Range Rover Sport SVR

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı westalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sony duymasın ahaha DJI OSMO inceledim değişik bi alete benziyo. bu arada karadeniz kurgusu sana aitmiş videoyu izledikten sonra dedim içimden otopark çok gelişti diye birde baktm imzan var altında hll spr dwm
    evet, Karadeniz kurgusu bana ait. teşekkür ederim

Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ses fenalar da, koltuğa yapıştırmış seni Buğra, Tebrikler.
    inanılmaz bir G yedim, haddi hesabı yok teşekkür ederim.

Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra, konsept çok güzel. Videonun uzamasını beğendim. Trailer havasından çıkıp komple bir eser haline gelmiş.
    Konsepti bozmadan belki bir çıt daha teknik bilgi serpiştirebilirsin araya.
    Eline sağlık.
    teşekkür ederim. videoyu zoraki uzatmayı başardım, gerçi biraz fazla konuştum ama pek göze batmamış olması güzel teknik bilgi için evet, dikkate alacağım.

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gene yapmışsın Buğra. Harici mikrofon takılıyorsa MX100'e tak. Yoksa Osmo'ya harici tak. Ben aldım OSMO. kendi mikrofonu sadece senkron tutturmak için kullanılır o kadar kötü.
    teşekkür ederim abi. maalesef, tek sıkıntısı o zaten. yoksa sağlam, kaliteli bir mikrofonum var ama takamıyorum OSMO'ya mikrofon takılıyor bu arada, haberin olsun.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim abi. maalesef, tek sıkıntısı o zaten. yoksa sağlam, kaliteli bir mikrofonum var ama takamıyorum OSMO'ya mikrofon takılıyor bu arada, haberin olsun.
    Biliyorum canım takıldığını. Ses sorunun almadan önce araştırmıştım. Süpriz olmadı yani.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer yapımların gibi başarılı bir yapım olmuş,ben beğendim.Yoldaki gazlama sahneleri ve arabacın sesini ön plana çıkarman hoşuma gitti.Tek eleştirim sürekli egzoz-fren-ve makina denmesi oldu. Diğer videolarda farklı fikir olarak aracın motor içi gösterilebilir veya girişte cold start marş sesi benzeri bir şey yapılabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emi-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer yapımların gibi başarılı bir yapım olmuş,ben beğendim.Yoldaki gazlama sahneleri ve arabacın sesini ön plana çıkarman hoşuma gitti.Tek eleştirim sürekli egzoz-fren-ve makina denmesi oldu. Diğer videolarda farklı fikir olarak aracın motor içi gösterilebilir veya girişte cold start marş sesi benzeri bir şey yapılabilir.
    teşekkür ederim. önerileri dikkate alacağım, sevgiler.

omco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer bölümler gibi çok başarılı gerçekten emeğinize sağlık. Sanırım biri daha yazmıştı, videonun kapanışını diğer bölümlerdeki gibi sitenin içinde eve yürüyerek yapmak daha güzeldi bence, oradaki final konuşması samimi geliyordu. Bunların dışında arabaya diyecek bir şey yok, sahibi güle güle gazlasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer bölümler gibi çok başarılı gerçekten emeğinize sağlık. Sanırım biri daha yazmıştı, videonun kapanışını diğer bölümlerdeki gibi sitenin içinde eve yürüyerek yapmak daha güzeldi bence, oradaki final konuşması samimi geliyordu. Bunların dışında arabaya diyecek bir şey yok, sahibi güle güle gazlasın
    teşekkür ederim. evet olabilir fakat site içerisinde bir kaç kişi ile tartıştım bu muhabbetler yüzünden (birisi onun evini gözetlediğimi iddia etti ve yönetime şikayette bulundu) hatta büyük bir tartışma yaşadım. o yüzden geç saatlerde çekmem lazım bunu. *****, çalıştığım için olmuyor ama çabalarım tekrar, dikkate alacağım.

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözler Elnuru aradı
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ellerine sağlık cok guzel olmuş yine, ben bu sefer aracın yıkanmasını baya farklı buldum ve beğendim
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözler Elnuru aradı

Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ellerine sağlık cok guzel olmuş yine, ben bu sefer aracın yıkanmasını baya farklı buldum ve beğendim
    teşekkür ederim

sınan karayel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç güzel ama parasına göre binilebilecek çok emsalde araba var o para verilmez :/
    Ekn garage

205-01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eline sağlık Buğra güzel videolar oluyor gerçekten , bizi şevke getiriyosunn , çok beğeniyorum masallhhhh diyelimm sana ....
    Adana yada bekleriz seniii videolar için
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugra ellerıne saglık cok guzel olmus buda.Hatta bunu ızleyınce döndüm bırkac tane daha the makına vıdeosu ızledım

Son mekandakı dıs ses benıde rahatsız etti.O kısım senın profesyonellık alanın öneri vermek yakısmaz.

Bırde araclarla ılgılı bırazcık daha rakamlarla konussan bence daha ıyı olmaz mı ? Mesela dunyanın en hızlı suv u demıssın ama kac hp ? basıtınden bıraz detay bekledım ben sahsım adına.

iyi calısmalar..
    DynoDynamics in Ecutuned

AFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keyifle izliyorum her bölümü bu video ise tekrar tekrar izlediğim video oldu 350 Z den sonra; ki hiç bir şekilde suv araç sevmediğim halde. Öğrenci evinde birkaç kişi izledik ve sonunda hep bir ağızdan araç hakkında neden bilgi vermemiş dendi. Aracın görsel detayları karbonlar jant ölçüleriyle birlikte çıtırdan 0-100 verileri ve gücü şanzımanı vs. vs. bilgilerde serpilince cuk olacak kesinlikle severek takip ediyoruz. Eline emeğine sağlık abi.
    yalanmotors

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sınan karayel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç güzel ama parasına göre binilebilecek çok emsalde araba var o para verilmez :/
    aynı fikirdeyim fakat sahibi o paraya almadı o yüzden aldığı rakama göre alınabilecek bir SUV.

Alıntı 205-01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık Buğra güzel videolar oluyor gerçekten , bizi şevke getiriyosunn , çok beğeniyorum masallhhhh diyelimm sana ....
    Adana yada bekleriz seniii videolar için
    teşekkür ederim, Allah razı olsun. inşallah, yolum düşerse gelir çekerim makinalarınızı

Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugra ellerıne saglık cok guzel olmus buda.Hatta bunu ızleyınce döndüm bırkac tane daha the makına vıdeosu ızledım
    Son mekandakı dıs ses benıde rahatsız etti.O kısım senın profesyonellık alanın öneri vermek yakısmaz.
    Bırde araclarla ılgılı bırazcık daha rakamlarla konussan bence daha ıyı olmaz mı ? Mesela dunyanın en hızlı suv u demıssın ama kac hp ? basıtınden bıraz detay bekledım ben sahsım adına.
    iyi calısmalar..
    teşekkür ederim, valla mutlu oldum eğer diğerlerini de izlediysen son bölüm ile ilgili bahane belirtmek istemiyorum ama öyle olması gerekti, farklı bir şeyde yapılabilirdi.

ya aslında girilecek çok şey var araçlarla ilgili ama ben test programı çekmiyorum. şimdi zaten SUV denen araca jip-jip-jip demişim, hani cahilliği gör artık gerçi bilerek demedim, öyle ağzımdan kaçmış heyecandan (8 kere) eyvallah ama ne bileyim. şimdi interneti açıp başkaları gibi;"bu araç şu kadar beygir, şu kadar motor vuuuuaaaaaağğğğğ." dersem bana doğru olmaz, basit olur geliyor. tabi eklicem biraz teknik detay, zaten var o kadarda bilgim ama işte ne bileyim çok ötesine kaçarsam... mesela SVR ile ilgili pek bir bilgim yok. gerçi burada ki çoğu arkadaşımızın sanmıyorum bu videodan önce bilgisi olduğunu, ancak ve ancak kulaktan dolma bilgiler ya da YouTube'da video izlemişizdir. ben mesela YouTube'da video bile izlemedim, sen düşün ya onun bir dengesi var, bakalım onu tutturucam bir programda inşallah. Mazda RX-8'de güzeldi o denge, bildiğimiz konular. ama yine beygir olayına girmedim orada da çünkü o araçta yapılı bir araçtı. şu kadar beygirim var dese, kardeşim (Serkan canımdır) nerede DYNO belgen diye sorarım ben, bilen bilir. öyle diyorlar derse birisi de, kim diyor abi? neye dayanarak diyor?

çok teşekkür ederim bu arada yorumun için, cansın.

Alıntı AFy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keyifle izliyorum her bölümü bu video ise tekrar tekrar izlediğim video oldu 350 Z den sonra; ki hiç bir şekilde suv araç sevmediğim halde. Öğrenci evinde birkaç kişi izledik ve sonunda hep bir ağızdan araç hakkında neden bilgi vermemiş dendi. Aracın görsel detayları karbonlar jant ölçüleriyle birlikte çıtırdan 0-100 verileri ve gücü şanzımanı vs. vs. bilgilerde serpilince cuk olacak kesinlikle severek takip ediyoruz. Eline emeğine sağlık abi.
    teşekkür ederim. 0-100 bilgim vardı, aslında söyledim videoda da fakat koymadım. çünkü bir çok kaynakta farklı çıkıyor, riske atmadım. şanzımandan anlamam, o yüzden gerek yok internet bilgileriyle böyle bir şey yapmaya. şu tip bir şanzımanmış desem kaç kişi anlayacak?

bu arada lifestyle bir proje THE MAKİNA. yani bir gün diyebilirim ki; piste gidiyorum şu ülkeye, araç kiralamayı planlıyorum, şu aracı kiraladım, şu kulübe gidip takıldım. aslında başka bir tabirle; sanayide yeni takılmaya başlayan genç kafası biraz ama hani otomobilden anladığını sanan fakat yavaş yavaş her şeyi öğrenen bir genç düşünün, o benim işte. aslında bildiğim bir çok şeyi bilmiyormuşum gibi... bazen salağa yattığım durumlarda olabilir, her şey süpriz.

bu arada; YouTube yorumlarını bir okusanız en hızlı SUV demişim, altına Nurburgring demişim. adam bana konsept Lamborghini SUV'dan bahsediyor, Bentley SUV daha hızlı falan diyor yani ne tipler var, belli değil.

teşekkür ederim tekrar yorum için, sevgiler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada; 5.bölüm herkesin desteğiyle 5 günde 100.000 izlenmeye ulaştı. Desteklerini bana hiçbir zaman esirgemeyen, özellikle de videoların altına yorum yaparak, beğenen bütün TechTurkey tayfasına ayrıca teşekkür ederim.

Yorumlarınız değerli, dikkate alıyorum.

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Begendim cekimlerde aracta iyi
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra eline sağlık yine çok keyifli olmuş. Otomobil programlarının aslında en sıkıcı tarafı sayfalarca teknik bilgi verilmesidir. Yıllarca bundan dolayı şikayet aldık sıkılıyoruz dinlerken izlerken diye. Ama tv de mecburen teknik detay vermek durumundaydık. Senin proje bu anlamda çok hoşuma gidiyo zaten. Serbest bir tarz, doğal ve samimi olduğu için izlemesi keyifli zaten. İnsan baya aracın,muhabbetin içinde hissedio kendini ki bu en zoru zaten. Bu bölümde sadece makina texti çok tekrarlandı tek pürüz o bence.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten başarı video olmuş böyle canım her sıkıldıgında videoyu acıp izliyorum o derece motive ediyoe muhabbet ve eksoz sesi bitirdi zaten beni başarılarınızın dewamını dilerim..
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolu doyurucu kendini izleten serinin en yenisi devamı gelsin başarılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)