User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
88 sonuçtan 77 ile 88 arası

Konu: FN2 CTR Vs. FN2 CTR @ izmir

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah bora
    yuh erdem böyle uçulmaz

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha cok guzel vıdeolardı sagolun
    dıer forumdanda takıp edıyodum zaten bu 2aracı kapısmaları ıyı olmus
    sımdı aracının 235hp oldugunu ıddaa eden arkadasda aem short ram ve milltec war bıldıgım kadarıyla,kırmızı fn2 de ne war acaba?custom kıt denmıs ama,bırde bu short ram yerıne cold air kullansanız aracınız ıcın cok daha yararlı olur tahmınımce ne kadar cok soguk hawa o akdar cok performans demek...

adrii
    Misafir
    güzel makinalar elinize sağlık...

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nightkids_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek bildigim bisey warsa oda fn2nin typer logosuyla bagdasmadigidir. . .

Abi nedn oyle dedınkı malesef FN2'ler için fazla performans parcası bulunmamakta...tek dezavantajı bu....onun ıcınde bıraz beklemek lasım...

hakan48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle herkese selamlar foruma yeni katıldımm ancak burda bahsedilen konuyu tesadüf eseri gördüm öncelikle wrx in sahibi benim ama ben araç ile ilgili 346 hp dediğimi hatırlamıyorum belki aracı bilen bilir 34 EK 277 araç güzel mod lanmış emeğine sağlık volkan diye bi arkadaşın aracı Dr Ecu Özgün aracı yakından biliyor zamanında araçla yakından ilgilenen arkadaş onun da emeğine sağlık hiç bi zaman öle bir iddiam olmadı ama sadece o ortamı görmek için istanbul dönüşü uğrarım belki dedimm,2.si siyah type-r malzemelerini satan ve getirten yine benim kendime ait burda aksesuar ve jant dükkanımız var o zaman için AEM short ram vardı onu taktık başkada hiç bişey yok....hatta malzemeyi aldık 3 hafta sonra injen cai geldi tr ye neyse yaza doğru takarız dedik sadece bu daha sonra janları ve lastikleri değiştirdik 2 hafta önce oz ultralight takıldı adrenalinlerle beraber 18'' hatta araç şu an izmirde yaklaşık 3 hafta orda kalıcakk hepsi bu anlıycanız milltek falan yokk o zaman için getirtelim falan diye düşündük ama 1500 euro baya bi tuzluydu...hepsi bu anlıycanızz

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu fn2 lerle bi ben deniyemedim.. gelin bir cuma
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakalımm arkadaşın aracı zaten orda izmirde onu almaya geldiğinde denersiniz kırmızı fn2 orda aslında onunlada denersiniz..

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle herkese selamlar foruma yeni katıldımm ancak burda bahsedilen konuyu tesadüf eseri gördüm öncelikle wrx in sahibi benim ama ben araç ile ilgili 346 hp dediğimi hatırlamıyorum belki aracı bilen bilir 34 EK 277 araç güzel mod lanmış emeğine sağlık volkan diye bi arkadaşın aracı Dr Ecu Özgün aracı yakından biliyor zamanında araçla yakından ilgilenen arkadaş onun da emeğine sağlık hiç bi zaman öle bir iddiam olmadı ama sadece o ortamı görmek için istanbul dönüşü uğrarım belki dedimm,2.si siyah type-r malzemelerini satan ve getirten yine benim kendime ait burda aksesuar ve jant dükkanımız var o zaman için AEM short ram vardı onu taktık başkada hiç bişey yok....hatta malzemeyi aldık 3 hafta sonra injen cai geldi tr ye neyse yaza doğru takarız dedik sadece bu daha sonra janları ve lastikleri değiştirdik 2 hafta önce oz ultralight takıldı adrenalinlerle beraber 18'' hatta araç şu an izmirde yaklaşık 3 hafta orda kalıcakk hepsi bu anlıycanız milltek falan yokk o zaman için getirtelim falan diye düşündük ama 1500 euro baya bi tuzluydu...hepsi bu anlıycanızz
    346 hp arkadaşınızın beyanı

http://www.teamhondaturkey.com/forum...-t20011.0.html
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı ben almışım zaten paşaoğluna ve özgüne aracı gösterdikk doğru ama daha aracı dyno ya bile sokmadık ki hp nı nerden biliyo?neyse o kendi fn2 siyle kumda oynasın boşver beni,m amacım ortada bazı yanlışlıklar var onu açıklamaktı yoksa o beni geçmiş geçmemiş önemli değil yalan beyan bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca paşaoğlun da randevusuz bi iş yaptırabilmenin imkanı varmıdır hele bide araç dyno ya sokulacak sa bunun bi ön hazırlığı vs bi ayrıntısı vardır mutlaka selam aleyküm biz geldik gidicez dynoya sokalım aracı diye bişey varmı yaa neden böle şeyler söleme gereği duydu size bilmiyorum ama şundan emin olun bu tür forumu ben kendi açımdan söliyim paylaşmak için bi sinerji olması için üye olmayı tercih ederim önceki yazdığım yazılardan da görürsünüz motorsporlarıyla ilgilenmek o andaki atmosferi yaşamak için...neyse o arkadaşın sorunu benim değill

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozman senın arac hakkında konusan o arkdaşla bı gorusmen gerekıcek
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynenn doğru sölüyosunn..zaten o söyleyen arkadaşın honda sitesinde bu işle ne kadar alakalı olduğu ortada evc den turbo kapatmak,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)