Hoşgeldin Exhaust. arada eski adresine de uğramayı unutma (anladın sen onu)
Aynen basit bir kayıt sistemi var fakat, 16-17 Nisan'da açıköğretim sınavı varmış, belki 07-08 Mayıs a katılırım![]()
tamam gidecekler yazsın da aynı tarihte gidelim bari, tek basıma gidip gezmek istemiyorumbutun arkadaslarım evlenip jip alınca offroad'cu oldular piste gelicek adam yok
![]()
Benim araba ruhsatta 1.3 acaba beygircikler kac100 falan olsa aslan marka girilirmis
yarin bi bakim ruhsata
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Vay Exhaust hoşgeldin. Diğer taraftan beni hatırlıyo musun bilmiyorum ama iyi oldu buralara geldiğin. Hala troll hesaplarla birbirine katmaya çalışıyolar diğer tarafı. Böylesi daha iyi olacaktır![]()
Hatırlıyorum hatırlıyorum , hatırlamam mı?
Eskiden yazar çizerdin de sonra sadece online görüyordum. Hoşbulduk valla son olaylar + troller + çocuklar yüzünden hepten soğumuştum
Burası çok daha seviyeli bir yer! Niye çağırmıyornuzlan
Neyse galiba @hasanut da burda denk gelemdim ama gördüydüm iyi ya süper oldu!![]()
İlk tecrübe için fena sayılmaz, Megane ın biraz daha hangi viteste döneceğine çalışmak lazım o da pisti tecrübe ettikçe oturur
Bende arabayla dönmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa Alanya'dan, 6-7 Mayıs ve 3-4 Haziran'da 2 şer seans alabilirim, araba netleşsin de![]()
90+ hp dizel Corolla ile ne olacak bide onu görürüz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)