Makasçı gençliğe yapılması gereken uygulama:
Kendime not: araç kamerası al!!!
Hocam büyük geçmiş olsun. Benim naçizane tavsiyem; Arka çamurluğu düzelttirmeyin, birebir orjinali ile değiştirin. Sonra yok macun çatladı, yok çizgiler tam oturmadı vs gibi sıkıntılar yaşamayın.
M50b30 - Bumblebee...
Bombos yolda makas atmak nedir arkadas yav Hemde fluence'le cok gecmiş olsun. En Kısa zamanda bende alacam araç kamerası.
o o.ç yi alıp kafasını bi tarafına sokmadınız mı? Sinir oluyorum şirketlerin vasıfsız elemanları pazarlamacı satıcı diye altına kiralık araba verip sokağa salmasına. Altında her şirket arabası alanda nedense hor kullanıyor bu memlekette. Koy abi bütün arabalara GPS 80 i geçene yapıştır cezayı maaşından kes. Shell öyle yapıyor. Müdür vs farketmio 90 sınırı var geçtiğin anda sinyal verio merkeze. Şirkette güncel trafik cezası neyse kesio maaşından trafik cezasının gelmesini beklemiyor. Aaa burada radar yok yapıştıriim falan yok.
IN BOOST WE TRUST
Teşekkürler.
Teşekkürler bende ona şükür ediyorum.
Teşekkürler.
İnşallah.Bugün götüreceğim yetkili servise
Teşekkürler. %100 karşıya verdiler k
Teşekkürler.
Nasıl oldu derken.
Karşıdaki çocuktu 19-20 var yok sinirli bir yapım yok başta çok kızdım hoş olmayan şeyler de dedim ama sonra elini sıktım olan oldu yapacak bir şey yok
Aynen öyle bu maddi kaza allah korusun birine çarpma durumu olabilir yola atlar bir şey olur kanıt gerekir mutlaka araç da kamerasız dolaşmamak gerekir.
Teşekkürler tazminat durumunu araştırıyorum.
naklısınız bizde sorun yok şükür bunada şükür ediyoruz.
Malesef öyle
İnşallah.Teşekkürler.
Çok sağ olun.
Aracımdan son derece memnunum bende.
Kontrol ettireceğim.
Teşekkürler bugün servisleri dolaşacağım.
Mutlaka alın arabada lastik gibi bir şey bende olmazsa olmaz.
Teşekkürler.
Açıkcası pek değiştirme taraftarı değilim duruma göre bakacağım.
Artık yollarda insan gibi sürek yok malesef.
Çok teşekkürler.
Sürücü kabul etti suçunu yakını geldi o biraz saçmaladı yok ani firen mi yaptın ondan mı oldu diye söyledi sonra kayıt var diye söyleyince sustular.
çok geçmiş olsun dostum.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
geçmiş olsun tekrardan kabul ettiğine arıza çıkarmadığına sevindim. canada gelmemiş diceksin artık. yalnız kazada o bariyere vurduktan sonra sana çarpıyor galiba senin arka dingil yamulmuş olabilir yada tekerlek kısmı ondan düz gitmiyor olabilir aracın.
Teşekkkürler.
Teşekkürler.Sağ olsun polisler de yardımcı oldu .Kontrol ettiğimde arka jant plastik onda bile bir şey yok çizik yok lastik düzgün gözüküyor.
Sağ ön lastik de sorun var gibi.
Araba savrulurken tüm yük oraya bindi sanırım ondan dolayı orada bir ayar sıkıntısı var.
Buda tutanak :
![]()
çok geçmiş olsun adam bildiğin reklam gibi geçti videoda yolun boş olmasıda büyük şans Allah beterinden korusun.
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
geçmiş olsun.
karşı taraf suçlu en güzel en temiz nerde yapılıyosa orda yaptır kafan rahat etsin onun sigortası yaptırcak çünkü.
Aracınızı yetkili servise götürün yapsınlar, hiç başınızı ağrıtmayın. Oluşan değer kaybını da dava açarak alın olsun bitsin.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Bide yüzsüz yüzsüz size gelip ani fren mi yaptın diyebiliyolarmı ya vay vay vay... pis herifler. Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
Malesef öyle Allah korudu.
Çok sağ olsun.Allah yardımcımız oldu karşı araç metrobüs yoluna geçseydi felaket olurdu.
Haklısınız bugün servise götürüp fiyat alcam.
TEşekkürler.Öyle oldu ucuz yırttık yine tek bir yerden hasar aldık.
Araç 2005 model daha önce benim kapıda ufak bir lokal boya vardı bide 300 tl falan hasar kaydı var lokal boyadan dolayı engel olur mu acaba.
Malesef öyle.Zaten 15 dk içinde 4 kişi oldular her yerden bir laf geliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)