User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
121 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: E5'de Kaza yaptım :( VİDEOLU

brave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun kiralık arabalara cok güveniyorlar ama oo adam yandı

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam çok geçmiş olsun.
    Kamera nın oldukça yararını görmüşsünüz olayda, en azından birine söylerken inanmadığında ispat edebilirsiniz.
    Orta bariyere girmeyip direksiyon hakimiyeti içinde o refleks ile iyi kurtarmışsın gerçekten..
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 TL'lik hasar kaydınız göz önünde bulundurulur ama tabiri caizse devede kulak kalır o. Arabanızı ucuza yaptırmaya çalışırken çizgi tutmayacak macunda dalgalanma olacak daha ilerisinde macun çatlakları vs. vs. dertlerle uğraşmayın bence arabanızı verin işini hakkıyla yapan yere, dava açın değer kaybınızı da nakit olarak alın sigorta şirketinden, sonra da kafanız rahat mis gibi binin. Yarın arabayı satıyorum dediğinizde de resimler var zaten gösterirsiniz. Çok sorun olmaz.
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu memlekette kamera şart, hatta arka camada kamera takmak lazım. Bununla geçmiş olsun, yetkili servise götürün ama en azından 3 tanesinden fiyat alın. Garip bir şekilde yetkili servislerde bile birbirinden farklı fiyatlar çıkıyor.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun...

Makas olayı kesin mi, ona göre günahını almak lazım diyecektim ki, tüm konuyu okuyunca o ihtimalin yüksek olduğu kanısına vardım...

Canına gelmemiş, malına gelmiş... Yaptırılır... Fotoğrafın videon var... Satarken gösterirsin, illaki birisi alır 500 bile aşağı versen...

Sana teşekkür ediyorum, bu video kamera edinmemi sağlayacak herhalde! Bundan mutlu olacağın konusunda emin değilim tabi

Kamera modelini de atarsan sevinirim

Gayet iyi toparlamışsın, Allah korusun... Arabanın kötü yol tuttuğu olayına katılmıyorum...

Kimse kusura bakmasın... Ben o kadar toparlarmıydım, kesin konuşamam... o tarz bir yolda genellikle müziğimi açmış, direksiyonu çoğunlukla tek elle belki bir iki parmakla tutmuş olurum... Boş yolun keyfini çıkarıyor, koltuğuma iyice yaslanmış, belkide bağıra çağıra şarkı söylüyor olurdum kendimi Tarkan zannedip...

Karşı karşıya çarpmıyorsunuz... Nereden geldiği belli olmayan bir kaza yaşanıyor... Çok daha iyi araçlarla da daha beterini yaşayabilir insan... ESP illaki avantaj ama kesin garanti değil...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direksiyon kontrolunu kaybetmeymiş yersen
    Alıntı brave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun kiralık arabalara cok güveniyorlar ama oo adam yandı
    Teşekkürler.5 metre bariyer hasarı yazmışlar 5.000 TL sadece devletin alacağı para kiralama şirketi ne yapar kim bili
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam çok geçmiş olsun.
    Kamera nın oldukça yararını görmüşsünüz olayda, en azından birine söylerken inanmadığında ispat edebilirsiniz.
    Orta bariyere girmeyip direksiyon hakimiyeti içinde o refleks ile iyi kurtarmışsın gerçekten..
    Teşekkürler.Kamera olması iftira atmalarını engelliyor.
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300 TL'lik hasar kaydınız göz önünde bulundurulur ama tabiri caizse devede kulak kalır o. Arabanızı ucuza yaptırmaya çalışırken çizgi tutmayacak macunda dalgalanma olacak daha ilerisinde macun çatlakları vs. vs. dertlerle uğraşmayın bence arabanızı verin işini hakkıyla yapan yere, dava açın değer kaybınızı da nakit olarak alın sigorta şirketinden, sonra da kafanız rahat mis gibi binin. Yarın arabayı satıyorum dediğinizde de resimler var zaten gösterirsiniz. Çok sorun olmaz.
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu memlekette kamera şart, hatta arka camada kamera takmak lazım. Bununla geçmiş olsun, yetkili servise götürün ama en azından 3 tanesinden fiyat alın. Garip bir şekilde yetkili servislerde bile birbirinden farklı fiyatlar çıkıyor.
    Teşekkürler.

2 Özel servise fiyat sordum ikiside büyük gözüküyor
    bir tanesi 1700 TL
    diğeri 4700 tl orijinal parça

hepsi resimlerden verdi çıkıp 1-2 yetkili servis dolaşacağım şimdi araba ile .

Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun...

Makas olayı kesin mi, ona göre günahını almak lazım diyecektim ki, tüm konuyu okuyunca o ihtimalin yüksek olduğu kanısına vardım...

Canına gelmemiş, malına gelmiş... Yaptırılır... Fotoğrafın videon var... Satarken gösterirsin, illaki birisi alır 500 bile aşağı versen...

Sana teşekkür ediyorum, bu video kamera edinmemi sağlayacak herhalde! Bundan mutlu olacağın konusunda emin değilim tabi

Gayet iyi toparlamışsın, Allah korusun... Arabanın kötü yol tuttuğu olayına katılmıyorum...

Kimse kusura bakmasın... Ben o kadar toparlarmıydım, kesin konuşamam... o tarz bir yolda genellikle müziğimi açmış, direksiyonu çoğunlukla tek elle belki bir iki parmakla tutmuş olurum... Boş yolun keyfini çıkarıyor, koltuğuma iyice yaslanmış, belkide bağıra çağıra şarkı söylüyor olurdum kendimi Tarkan zannedip...

Karşı karşıya çarpmıyorsunuz... Nereden geldiği belli olmayan bir kaza yaşanıyor... Çok daha iyi araçlarla da daha beterini yaşayabilir insan... ESP illaki avantaj ama kesin garanti değil...
    Teşekkürler.
    Araca sol arkadan vurması ile içerde büyük bir basınç oldu kemer olmasa uçup gidecektim zira telefon uçup gitmiş zor buldum.
    İlk vurunca bariyere girmemek için sağ kırdım bu sefer ortaya girmemek için sola kırdım şükür sorunsuz durdum.
    Ben aracım dan gayet memnunum laguna 1350 kilo çok oturaklı bir araba genelde uzun yol yapıyorum çok rahat ve güvenli oluyor yolculuklar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun...

Kamera Modelini atlamışım kusura bakmayın http://tr.aliexpress.com/item/Dual-L...360560560.html

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2011 de banada çarptıklarında metrobus bariyerine vurmuştum aynen senin gibi 5 metresi 5 binliraydı tarife fix heralde değişmiyor hiç bu tarz bariyerdi tabelaydı kaldırımdı cicek agaç falan kısmı kasko ödüyor. muhtemelen sana vuran elemanın altında bugün yenisini vermiştir merdiven altı değilse firma kiralama firması
    1881 - 193

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsinden önce geçmiş olsun, cana değil mala gelmiş.

-Haklısın
    -Değer kaybını düşünme videolu ve tutanaklı kanıtın var, hiçbir suçun yok. Mahkeme lehine sonuçlanacaktır.
    -Aracı senden sonra alacak kişiyi de düşün, ben kazalı arabayı almayı göze alsam dahi düzgün ve orjinal parçalar ile toplanmış olmasını isterim.
    Instagram: mutusgarage

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeytinburnu istikametine kaçsaydın kazaya karışmazdın, suç birazda sende adam önünden geçerken adamı izliyorsun kesin bence o kazadan her türlü kaçardın, kitlenmiş kalmışsın kanki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 de banada çarptıklarında metrobus bariyerine vurmuştum aynen senin gibi 5 metresi 5 binliraydı tarife fix heralde değişmiyor hiç bu tarz bariyerdi tabelaydı kaldırımdı cicek agaç falan kısmı kasko ödüyor. muhtemelen sana vuran elemanın altında bugün yenisini vermiştir merdiven altı değilse firma kiralama firması
    Bilindik bir firma değil madencilik oto vs yazıyor ünvanlarında.
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepsinden önce geçmiş olsun, cana değil mala gelmiş.

-Haklısın
    -Değer kaybını düşünme videolu ve tutanaklı kanıtın var, hiçbir suçun yok. Mahkeme lehine sonuçlanacaktır.
    -Aracı senden sonra alacak kişiyi de düşün, ben kazalı arabayı almayı göze alsam dahi düzgün ve orjinal parçalar ile toplanmış olmasını isterim.
    Teşekkürler bugün gideceğim yetili servise
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zeytinburnu istikametine kaçsaydın kazaya karışmazdın, suç birazda sende adam önünden geçerken adamı izliyorsun kesin bence o kazadan her türlü kaçardın, kitlenmiş kalmışsın kanki.
    Malesef öyle olmuyor.Sağ dan geldiğini fark eder etmez önüme geçerken fren yaptım yapmasam belki orada vurup beni de götürecekti bariyere sonra freni bıraktım önümden geçince video da açık açık belli oluyor.

sağa doğru kaçmaya da başladım fakat çarpıp sekmesi ile bir oldu nereden baksanız 80km ile en az çarptı çok hızlı sekti ve çarptı.

Bende f1 pilotu değilim ki lap diye sağ kıracam gaza basacam vs kaza anında öyle olmuyor malesef

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar kolay dimi?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde burası ne biçim İstanbul trafikte bir dene araba yok

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birader adama bir geçmiş olsun bile dememişsin, hala boş boş konuşuyorsun. Troll müsün nesin bilmiyorum ama git az ötede yaşa adamın derdi var bir de boşuna seni ciddiye alıp cevap vermiş.
    Instagram: mutusgarage

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun cana bişey gelmemesi sevindirici. Sigorta tahmin kuruluna başvurmanız fayda olur.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun allah korumuş
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun,karşı taraftan da tam metrobüs geliyor vurduğu anda. allah korumuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese ilgileri için teşekkürler.
    Aracı Renault Yetkili servisine teslim ettim üsttüne basa basa 5 binlarayı geçmesin dedim kendileri de ilgilendi 3-4 bine halledeceklerini söylediler.

Kapı değişecek.arka çamurluk değişmesi için kesme vs gerekiyor ondan değişmeyecek düzeltilecek boyanacak.
    Rot ayarı yapılacak.
    20 gün yatarı var dediler hasretle bekliyoruz aracımızı

tolgaaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Hazır girmişken arka çamurlukta değişse iyi olurmuş, ilerleyen zamanlarda macun çatlağı falan problem olabilir. Fotoğrafları kaybetmediğiniz sürecede bir problem olmaz diye düşünüyorum.
    Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)