buyuk gecmis olsun,Allah beterinden saklasin.
Printable View
buyuk gecmis olsun,Allah beterinden saklasin.
Büyük geçmiş olsun, Allah korumuş sizi.. Önünüze çıkan o ayı oğlu ayıya da izletin videoyu, böyle bir kaza görmemiştim.
Kaçabileceğin! bir kaza ve acemiliğin yüzünden boşu boşuna forumdakilerin zamanını çaldığın için seni kınıyorum... Emirhan Paralel misin nesin!
Arabayı aldıktan sonra hayrına biri araba kullanmayı öğretsin bana :)
Ayrıca izleyemeyenler https://www.youtube.com/watch?v=qNJTcO85PN4 dan izleyebilir.
Geçmiş olsun
Evet video dan izlerken anlık bir kaçış yeri var ama o anda o işler öyle olmuyor
geçmiş olsun. ortadaki bariyerlerden ucuz kurtulmuşsunuz
2 aracımda da bilfiil araç kamerası (G1W-C, A118C) kullanmaktayım. Şimdiye kadar kime anlattıysam, çoğu kişi fuzuli masraf olarak gördü. Ancak sizin olayınızda olduğu gibi, yeri geldiğinde o kadar işe yarıyor ki vermiş olduğunuz 100-150 lira gözünüze hiç gelmiyor.
Geçmiş olsun, benim size tavsiyem aracınızı yetkili servise bırakıp değer kaybı için karşı tarafa dava açmanız.
Teşekkürler.Ah keşke biraz uzağıma düşse idi o zaman rahat kaçabilirdim çok dibimden geçtiği için saniyelik iş yapamadım malesef.Orta bariyere vurmadığıma şükür ediyorum artık.
Teşekkürler.Aracı yetkili servise götürdüm önce cebimden yaptıracağım şekilde telif aldım sonra sigorta ile yaptıracağımı söyledim.
sigorta da parçaları sigorta gönderdiği için fiyat biraz arttı 3-4 bin lira civarı tutacak dendi.
gecmiş olsun , karsı taraf sizin araca vurmadan once sol arka tekerı bı yere vurmus gıbı
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Basiret denen sey baglanmasa kazalarin yuzde doksani gerceklesmez zaten verilmis sadakaniz varmis orta bariyer kilic gibi saplanirdi arabaya. Buyuk gecmis olsun
Allah beterinden saklasın bunla geçmiş olsun
Kaza oldu bitti...
Arabada yapılacak...
Benim aklıma bir nokta takıldı...
Neden kaza anında sesi sansürledin :)