Dragta en hızlısı palio ama rollingte 120 den sonra geçiliyorum genel olarak caddy var 1.6 TDİ 140 gibi filan ya geçiyor ya 1 boy arkamda kalıyor
yalnız onu kardeşimle denediğimiz için video çeken olmamış grubun videocusu kendisi :D
Printable View
0-100 denediniz o zaman siz..
Palio tam bir canavarrr , Tüm ortam ondan korkar :D Palio ortama gelinceee, saklanır kontaklar :D
1.3 multijet bi palio'nun yazilimli 122 lik rocco'ya tutunmasi cok mantikli gelmedi bana.
Rocco nun ya lastikler cok bitik sariyor yada pilotaj kotu olabilir
Palio 0-100 13-14 sn civari 100 den sonra zaten 1250cc motoru ve turbosu iyi bi hizlanmaya pek musade etmiyor.
1.3 multijet palio ,1.9 tdi 1.6 tdi caddy kadar gider
106 nın speclerini düzeltmek istiyorum müsadenizle
106 +eksoz - debriyaj. allah aşkına arkadaşa söyleyin normal sürsün gitti gidiyo o debriyaj.
hahahaha :D :D rocco netmiş öyle
Abi emin ol ordaki çoğu arabayı ben kullansam kendi arabamı rahatça ayırırım :D evet araba 1.6 caddy kadar gidiyor şu haliyle
ahahahaha :D
Flash 1.8 motor (normaller 1.7) yani arabanın üstünde clio larda olan 1.8 rsı motorunun karbüratörlü hali var
Biz yolun müsade ettiği kadar denedik 0-150 diyelim
106 ortamda kalkan hızlı gençler gibi kalkmış :) Palio gerçekten boyundan büyük işler yapıyor, maşAllah.
Flash ihtiyar delikanlı gerçekten :)
122 lik golf6 stock kullandım son susturucum iptaldi ve arac 1.4 tsi 122 normallerine göre 1.5 boy geride kalıyodu da ben ne bir palio gördüm beni gecen ne fd6 civic ne focus v.s. hele ki dedigin specteki bir tsi yaklasman imkansız. aracta sıkıntı varmı bilmem ama stock 122 lik tsi bile gecmen imkansız dostum, ya sarmaktan kalkamadı yada büyük bir sacmalık var arabada(buji bobin bitmiş olabilir, dp den sonra yazılım ayarlanmamıs olabilir ,dump yerine blow geri düşürmüş olabilir yada etunners yerine sanayideki anahtarcı abide yazılım yapılmıs olabilir gibi:)
Downpipe 122 ligi geri dusuruyor para sizin karar sizin. blowoff da sokulmesi lazim, yazilimli egzozlu vs 122 lik 160 ligi baya bi aratir anca tozuna yetisir :), buji bobin neden takiyorsunuz ? fazla parca takinca maneviyatmi gucleniyor ? :)
https://www.youtube.com/watch?v=0zl-1lHRwwg
Benimde bir 200km hız denemem vardı geçmişte hey gidi hey :D
1.2TSI'da da DP aracı geri düşürüyor neden bu kadar şaşırdın ki?
Düzgün ölçüde düzgün şekilde yaparsan yazılımlı araba da downpipe geri düşürmez kardeşim bol kepçeden sallamayın.
İşimiz gücümüz yok burda sallıyoruz haklısın valla abicim sende piyasalar durgun napalım.
Seni aydinlattiysam ne mutlu abi bana :) , istersen arastir oyle bisey yok, bi araba turbolu diye dp takinca hizlancak diye bisey yok, bunun dp capiyla iscilikle alakasi yok, 122 lige en iyi kabul ettiginiz iskender yapsin istedigi capta yine geri duser, bir de beni tanimiyosun ama fikrin var o garibime gidiyor , dp nerden aldigimi , kaclik yaptirdigimi nerden biliyorsun? 122 lige kac sene bindim, her turlu egzoz kombinasyonunu denedim, en son hybrid turbo yaptirttim , bosa para harcamisim o arabaya ama bana baya tecrube olarak geri dondu o paralar, yasca cok buyugumsun yanlis anlasilmak, saygisizlik etmek istemem ama senin konusma tarzin tipki varsayimlara dayaniyor mesela biseyden anlamayan cipcilerin turbo her arabaya kac bg olur denilince %30 u hesaplayip soylemesi gibi . Ben arabamda ucuza kacmam olabildiginin en iyisini yaptirmaya calisirim. 122 likle downpipe la eksiye dusersiniz, her turlu de 160 ligi ararsiniz, 140 lik golf5 i gecerseniz sevinin. Birakin 160 ligi, yazilimli bi 1.6 tdi her turlu sizle yurur ya da gecer 160 liga gerek yok. Takin 160 lik k03 unu binin, downpipe i da mecburi yaptirir o zaman hizlanirsiniz, dv mis, blowoffmus, bobinmis, bujiymis bosa paraniz gider. Para bayilinca ya da ekstra parca takinca araba daha iyi gitcek diye kural yok. 2009 aralikta 122 lik almis farkli markalarin 40 civari yazilimini denemis, downpipe ve catback olarak egzozu her sekilde denemis, hybrid turbo, iki kere subap cakip birinde garantiden komple kapak degistirmis ikincisinde kendi ugraslarimla ve ustanin sayesinde toplatmis biri olarak yaziyorum , hatirlamadiklarim da vardir, ha bir de bkr7eix iridium bujileri de takmayin 122 lige, 3-4 bg filan geri ceker onu da dipnot vereyim. Sonra blowofflu ya da forge dvli, downpipeli bobinli, yazilimli 122 likle, full stok olan basa bas gider yada gecer moraliniz bozulur :)