User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Palio-Rocco-Flash-106-206 denemeleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videolara bakilirsa en hizlisi palio soforlukde etken tabi 106 nin kalkisi cok kotuydu
    Dragta en hızlısı palio ama rollingte 120 den sonra geçiliyorum genel olarak caddy var 1.6 TDİ 140 gibi filan ya geçiyor ya 1 boy arkamda kalıyor
    yalnız onu kardeşimle denediğimiz için video çeken olmamış grubun videocusu kendisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Scirocco stocktur bence
    ayrıca alper abinin yorumu neden beğenilmemiş anlamadım 150-160 hp alamaz mı 122 lik scirocco ?
    Rocco Egzoz DP Etuners Yazılım ve filtre var yakın zamanda buji ve bobin takılacak

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0-100 denediniz o zaman siz..
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rollingde yapıyoruz ayrıca videonun çekildiği yer eskiden drag yarışlarının organize edildiği bir yer (amatör olarak)

Rolling de 106 yolun bitimine doğru yokuş yukarıyken 1 boy geçti-yokuş aşşağıyken yarım boy geçti
    Rocco 50-100 arası kafa kafaya 120 de 1 boy sonrasında boy boy
    Flashla rocconun denemesinde rocco önceden bastı dönüşte tekrar bastılar rocco 2 boy ayırdı
    Scirocco yazılımlı hali ile 2 boy ayırıyorsa Flash' ın önünde saygıyla eğilmek lazım. O yaşa o teknolojiye göre çok iyi.. Zira yazılımlı scirocco demek neredeyse vti demek.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Scirocco yazılımlı hali ile 2 boy ayırıyorsa Flash' ın önünde saygıyla eğilmek lazım. O yaşa o teknolojiye göre çok iyi.. Zira yazılımlı scirocco demek neredeyse vti demek.
    Emek harcanan her araba sürpriz yapabiliyor hobimizin temelinde bu var zaten. yakında vti geçen flashta görürüz belki yollarda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Palio tam bir canavarrr , Tüm ortam ondan korkar Palio ortama gelinceee, saklanır kontaklar

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3 multijet bi palio'nun yazilimli 122 lik rocco'ya tutunmasi cok mantikli gelmedi bana.
    Rocco nun ya lastikler cok bitik sariyor yada pilotaj kotu olabilir

Palio 0-100 13-14 sn civari 100 den sonra zaten 1250cc motoru ve turbosu iyi bi hizlanmaya pek musade etmiyor.

1.3 multijet palio ,1.9 tdi 1.6 tdi caddy kadar gider
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

jnrjames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 nın speclerini düzeltmek istiyorum müsadenizle

106 +eksoz - debriyaj. allah aşkına arkadaşa söyleyin normal sürsün gitti gidiyo o debriyaj.
    dinamomotorsport.net

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahaha rocco netmiş öyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3 multijet bi palio'nun yazilimli 122 lik rocco'ya tutunmasi cok mantikli gelmedi bana.
    Rocco nun ya lastikler cok bitik sariyor yada pilotaj kotu olabilir

Palio 0-100 13-14 sn civari 100 den sonra zaten 1250cc motoru ve turbosu iyi bi hizlanmaya pek musade etmiyor.

1.3 multijet palio ,1.9 tdi 1.6 tdi caddy kadar gider
    Abi emin ol ordaki çoğu arabayı ben kullansam kendi arabamı rahatça ayırırım evet araba 1.6 caddy kadar gidiyor şu haliyle

Alıntı Orcun_Simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Palio tam bir canavarrr , Tüm ortam ondan korkar Palio ortama gelinceee, saklanır kontaklar
    ahahahaha

Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flash 1.8 motor (normaller 1.7) yani arabanın üstünde clio larda olan 1.8 rsı motorunun karbüratörlü hali var

Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0-100 denediniz o zaman siz..
    Biz yolun müsade ettiği kadar denedik 0-150 diyelim

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 ortamda kalkan hızlı gençler gibi kalkmış Palio gerçekten boyundan büyük işler yapıyor, maşAllah.

Flash ihtiyar delikanlı gerçekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rocco Egzoz DP Etuners Yazılım ve filtre var yakın zamanda buji ve bobin takılacak
    122 lik golf6 stock kullandım son susturucum iptaldi ve arac 1.4 tsi 122 normallerine göre 1.5 boy geride kalıyodu da ben ne bir palio gördüm beni gecen ne fd6 civic ne focus v.s. hele ki dedigin specteki bir tsi yaklasman imkansız. aracta sıkıntı varmı bilmem ama stock 122 lik tsi bile gecmen imkansız dostum, ya sarmaktan kalkamadı yada büyük bir sacmalık var arabada(buji bobin bitmiş olabilir, dp den sonra yazılım ayarlanmamıs olabilir ,dump yerine blow geri düşürmüş olabilir yada etunners yerine sanayideki anahtarcı abide yazılım yapılmıs olabilir gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Downpipe 122 ligi geri dusuruyor para sizin karar sizin. blowoff da sokulmesi lazim, yazilimli egzozlu vs 122 lik 160 ligi baya bi aratir anca tozuna yetisir , buji bobin neden takiyorsunuz ? fazla parca takinca maneviyatmi gucleniyor ?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/watch?v=0zl-1lHRwwg

Benimde bir 200km hız denemem vardı geçmişte hey gidi hey
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Downpipe 122 ligi geri dusuruyor para sizin karar sizin. blowoff da sokulmesi lazim, yazilimli egzozlu vs 122 lik 160 ligi baya bi aratir anca tozuna yetisir , buji bobin neden takiyorsunuz ? fazla parca takinca maneviyatmi gucleniyor ?
    hahahah downpipe ın turbo arabayı geri düşürdüğünü de gördüm ya başka bişey istemem. Gidip 76 lık downpipe yaparsan yada kaynakçı kamil yaparsa düşürür tabi.
    IN BOOST WE TRUST

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    1.2TSI'da da DP aracı geri düşürüyor neden bu kadar şaşırdın ki?
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzgün ölçüde düzgün şekilde yaparsan yazılımlı araba da downpipe geri düşürmez kardeşim bol kepçeden sallamayın.
    IN BOOST WE TRUST

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İşimiz gücümüz yok burda sallıyoruz haklısın valla abicim sende piyasalar durgun napalım.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahah downpipe ın turbo arabayı geri düşürdüğünü de gördüm ya başka bişey istemem. Gidip 76 lık downpipe yaparsan yada kaynakçı kamil yaparsa düşürür tabi.
    Seni aydinlattiysam ne mutlu abi bana , istersen arastir oyle bisey yok, bi araba turbolu diye dp takinca hizlancak diye bisey yok, bunun dp capiyla iscilikle alakasi yok, 122 lige en iyi kabul ettiginiz iskender yapsin istedigi capta yine geri duser, bir de beni tanimiyosun ama fikrin var o garibime gidiyor , dp nerden aldigimi , kaclik yaptirdigimi nerden biliyorsun? 122 lige kac sene bindim, her turlu egzoz kombinasyonunu denedim, en son hybrid turbo yaptirttim , bosa para harcamisim o arabaya ama bana baya tecrube olarak geri dondu o paralar, yasca cok buyugumsun yanlis anlasilmak, saygisizlik etmek istemem ama senin konusma tarzin tipki varsayimlara dayaniyor mesela biseyden anlamayan cipcilerin turbo her arabaya kac bg olur denilince %30 u hesaplayip soylemesi gibi . Ben arabamda ucuza kacmam olabildiginin en iyisini yaptirmaya calisirim. 122 likle downpipe la eksiye dusersiniz, her turlu de 160 ligi ararsiniz, 140 lik golf5 i gecerseniz sevinin. Birakin 160 ligi, yazilimli bi 1.6 tdi her turlu sizle yurur ya da gecer 160 liga gerek yok. Takin 160 lik k03 unu binin, downpipe i da mecburi yaptirir o zaman hizlanirsiniz, dv mis, blowoffmus, bobinmis, bujiymis bosa paraniz gider. Para bayilinca ya da ekstra parca takinca araba daha iyi gitcek diye kural yok. 2009 aralikta 122 lik almis farkli markalarin 40 civari yazilimini denemis, downpipe ve catback olarak egzozu her sekilde denemis, hybrid turbo, iki kere subap cakip birinde garantiden komple kapak degistirmis ikincisinde kendi ugraslarimla ve ustanin sayesinde toplatmis biri olarak yaziyorum , hatirlamadiklarim da vardir, ha bir de bkr7eix iridium bujileri de takmayin 122 lige, 3-4 bg filan geri ceker onu da dipnot vereyim. Sonra blowofflu ya da forge dvli, downpipeli bobinli, yazilimli 122 likle, full stok olan basa bas gider yada gecer moraliniz bozulur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)