Maşallah adem abi
9000 rpm de 310 dbn verisi ... arac sofor haric 1250 kg net...
cok daha guzel video lar varda diger arac sahipleri yayınlatmıyor.....
41kere maşallah, tutunması ivmelenmesi harika. Canlı canlı izlemek isterim doğrusu![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
evo çok acımasız. helal olsun
Ellerinize sağlık gerçekten süper bir araç olmuş. Muazzam hızlanıyor. Açıkcası ne dediler bilmiyorum ama supra bana pek 1000+ gibi gelmedi. Sizin aracın mustang'de 900hp çıkarttığını varsayarak konuşuyorum.
Bence denemeniz gereken araçlar ESmotorun 997tt leri. Hem 2 tarafında tutunma sorunu olmaz eş değer denemeler olur. 67mm ile devam edecekmisiniz yoksa 72 ye çıkmayı düşünüyormusunuz?
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
levent kardesim dbn ler ozgunde hic bilmiyom ama 100-200 2 kişi 3.5 cıktı hatırladıgım...
sinan simdilik bu turboy la devam...
Maşallah yahu bu ne hızbi ara sanki roll videoları paylaşıldı sonradan silindi galiba. Emeğinize sağlık
Maşallah mükemmel hızlanıyor.
Doktorun da eline sağlık![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
O nasıl bi gidiştir maşallah,şimdi tr deki en hızlı makine bumudur bi ara msupra ,hulk vardı onlardan hızlı mıdır?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
facebookta bir kaç farklı video eklenmiş şimdi tekrar tekrar izledim supra ilk bastığında araç sapıtıyo orada gaz kesiyomuş(farklı videoları izleyince daha iyi belli oluyo) sağlıklı bir deneme olmamış anladığım kadarıyla
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Heh işte emek dediğimiz şey budur.. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
facete birde köprüden sonra supra yakalıyor Evo yol vermiyor önünü kapatıyor muhabbeti dönmeye başladı biraz önce..
burdaki videoyu izleyince daha köprüye gelmeden evonun kadranı bitirip gaz kestiği gayet net gerçi..
Canlı izleme fırsatı bulan nadir insanlardan olduğum için kendimi çok şanslı sayıyorum. Çok güzel kareler hepsi. Evo'nun köprü üstündeki launchu damarımdaki kanı titretti, kalp ritmimi bozdu geçici süre. Daha sık gelebilseniz keşke. Elinize emeğinize ve kesenize bereket. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
keşke silinmeseydi videolar... EVO ya kocaman bir maşallah, dyno değil de gücünü yolda gösterdiği için...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)