evo harcanan paranın emegin zamanın hakkını kurusu kurusuna sahibine veriyo adem abide çok kral sürüyo sonuç güzel
Supra sarmis... Yeniden denemedinizmi? Uzunda supra gecer bence kesinlikle eger havadan sudan 1000hp deilse, dyno ciktisiz artik inanmiyorum kimsenin bol kese beygirlerine, Evo tutunmus 4 ceker avantajiyla tabiki.
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
videoyu sessiz izlemek zorunda olduğum için bir ayrıntı dikkatimi çekti; ilk gazlama anında supranın sağ arka tekerleği yerden kesiliyor gibi nedir o durum ?
Uzunu kısasi kalmamis artik bu denemenin adem bey gaza oturur oturmaz meridyen acmis resmen supranin ilk anda sardigini dudunsek bile videoda ara hic sabitlenmemis evo cok pro bi arac masallah
Evo'ya maşallah.
Bu yarışlarda neden hep bir bahane olur yada yok o arada 4x4 benim araba RWD ondan kaybettim.O zaman deneme yada sende 4X4 araba yap.
Yok o araba o araba otomatik'di vitesleri hiç kaçırmadı benimki manuel vites kaçırdım oranlarda tutmuyor gibi sözler.
Dominic Toretto abimizin meşhur bir sözü vardır.
![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Çok polemik olduğu için yazma ihtiyacı hissediyorum supra 1050 hp mustangde çıkardı isteyen utkunun orada bakabilir ve orada dynoda sardığı için tam ölçümde alamadık arkası bodykitli olduğu için utku istediği gibi bağlayamadı gelelim evoya 925 hp aldı özgünde birisi 1750 kilo birini adem açıklamış bu arabada benim emeğimde olduğu için rahat yazabilirim supra 1100 hp de olsa sıfır patinajda olsa bu evoyu geçemez 300 e kadar çok uzuna gitmek lazım evo o iş için üretilmemiş bir araç gelelim denemeye biraz bizim çocuklara kızgınım bu konuda lastik havalarını ben söylememe rağmen söylediğim ölçülere getirmediler gidene kadar lastik ısınıp tutunma özelliğini kaybetti sonra söylediğim yere getirdiler bu seferde araba tutunmaktan mütevellit kilidi defransiyeli kırdı ikinci deneme yapılamadı burada supra kötü değil evo çok çok iyi her araçta herkesin ciddi emeği var yorum yaparken kaç kişinin ne kadar alınteri döktüğünü bilmek lazım her zaman bir hızlı olacaktır bir çok deneme daha yapılacaktı gerçekten şampiyonlar ligiydi ve muhtemelen devamı yapılacak kalabalık olmaması için sosyal medyada duyurmadan yaparız yine ben açıkçası dragdan daha keyif aldım ilk yarış olduğu için istediğimiz gibi olmasa dahi sonraki yarışlar daha iyi olacaktır araç sahiplerinin kesesine bereket emeklerine sağlık
Maşallah süper videolar evo çok iyi ...
Rollingde evonun rakibi yine bi hondadır diyor konudan çıkıyorum![]()
Dr.ECU
Kavga karşındakini dövmek için yapılır, onun sol bileği güçsüz diğerinin iki bileği güçlü ondan geçti yoksa sadece sağ eliyle gelse dayak yerdi diye bişey yok. Herkes avantajlarının fazlalığı ile başarılı oluyor.
Bence evonun türkiye şartlarında zorlanacağı rakipler es porscheler veya yüklü gtrlar olabilir
Videoda supra patinaj yapmış ama yapmasada yazılan bilgilere göre geçemezdide fark bundan az olurdu
Bencede emrelerin en hızlılardan saydığı bir porsche ile denemek gerek evoyu
Tek çeker yada iter bir arabanın caddede rakip olması imkansız gibi bu evoya öyle tüp şase funny car tarzı bir araba olmadıktan sonra
Evo 6. vites dişlisinde kesiciye girene kadar supranın geçebileceğini sanmıyorum. Unlimited evo için bu şanzıman oranları ile çok uzun gelebilir bence .
Evonun kadranı, hızlı diye geçinen çoğu arabanın devir saatinden daha hızlı dönüyor.![]()
IN BOOST WE TRUST
Maşallah Adem abi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
100-200 listesine baktığımızda kağıt üzerinde sadece 3 araç bu evodan hızlı gözüküyor. Es motors ile bir deneme harikulade olacaktır.
Salih 997T 2.80 sec
Skyline R35 Caglar Kılıç 2.99 sec
Porsche 997T Emre L. 3.00 sec
cok buyuk emekler mevcut hepsınde allah nazardan korusun
ama supra ıle bı kac deneme daha olsa ıyı olurdu dıf kırmıs kotu olmus
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)