User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: FR F7R vs Diğer F7R

  1. #20
    ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Sep 2014
    Yaş
    35
    Şehir
    Netherlands
    Mesaj
    1.496
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlarin derdine bak ya

    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok be kardeşim ne tehlikesi ekonomik spec yürütcez biz Muayeneden sonra bir yazılım+emme yaparız heralde
    Kanka bravoyu satmassam beraberde deneriz

  2. #21
    Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Üyelik
    Aug 2011
    Yaş
    43
    Şehir
    TRABZON
    Mesaj
    1.203
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi maşallah araçlara. Ya çok güzel güç çıkarttı dyno da gayette keyifli oldu. Normal şartlarda cidden fe bi f7rın bırak kafa burun yürümesi tutunması bile imkansız. kimseyi sorgulamak vs değil yalnış algılama ama aracında cidden bilmediğin birşeyler olabilir mi acaba ekstra? İlk mesajda yazdığın birşey var o olmamış ikili diyalogta tanımadığın ama işçiliğini yapan insana laf gidiyor orada. ki işçiliğin karşılığı kağıt üzerinde tescilli. Emin ol yapılan işlemler olmasaydı bu tablo çok farklı olurdu. araya tır sokardın. Ya yı kontrol edicez bir sıkıntı mı var diye ***** arada mesafe var araçla ilgilenilemiyor sürekli kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin ama sende aracının sadece filtre egsoz olduğu konusunda istersen emin ol. Eğer öyleyse cidden maşallah sözün bittiği nokta oluyor zaten. Flash ile deneyeceğiz unutma.
    Kaan ben hodri meydan dedim. A dan Z ye elektrik tesisatı beyin kapak piston krank aklına ne gelirse iddiası olan gelsin noter huzurunda söktürelim ben haksizsam yalan söylemişsem arabamı bedavaya vereceğim dedim. Ha yok eğer dediklerimde yalan dolan yoksa iddia edenin altındaki arabasını alırım dedim. İddiamında arkasındayım. Ha kaza geçirdim arabam yürür halde değil ama yapılacak servise çekildi işlemler başladı. O sözüde araç sahibine bana yalancı muamalesi yaptığı için söyledim. Git bana *** atacağına iş yaptırdığın adamın yakasına yapış dedim. Ben 34 yaşındayım. Onlarca araba sattım ve belki 5 tanesinden en az 6-7 bin er tl ayrı ayrı zarar ettiğim halde tek kelam yalan beyanda bulunmadım. İki teneke yarıştığında da bunu yapacak kadar karaktersiz şerefsiz biri asla olmadım olmamda.
    Aracın sahibi kişi daha evvelki gsi denememizde beni geçtiğinde o gün videoları atana kadar beni tam 3 kez aradı hadi yüklemeyecekmisin geçildin diye bile dedi. Benim meşrebimde gizli saklı olmaz bütün denemelerim yüklenmiştir. Olursa bundan sonrada yüklenir. Ama baştan ben kamera açısı filan ayarlamaya çalışılırken yükleme dense hiç çekim dahi yapmazdım. Ama deneme olmuş bitmiş insanlar dalga geçer diye yüklenmemesi ricasında bulunuluyor, sonrasında yazılım yaptırdın değilmi deniyor ısrarla yok diyorum kaputu açıp dilediğin yeri sök bak diyorum, eve gidiyorum aynı muhabbetler devam ediyor ve zaman ayırıp okudunsa whatsapp sohbetlerinin son kısımlarında iş komediye dönen beyanatlara dönüyor ve bunu her gün yüzüne baktığım yakın arkadaş diye tanıttığım adam yapıyorsa bana kimse demesin hata sende vs vs.

  3. #22
    Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Üyelik
    Aug 2011
    Yaş
    43
    Şehir
    TRABZON
    Mesaj
    1.203
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca yanında aradım aldığım arkadaşı üstüne basa basa sordum. O arkadaşın yurtdışından gelen epromun fotosunu koyması yüzünden tekrar aynı muhabbet açıldı kusura bakmayında insanım bende. Yazıklar olsun diyorum başkada bişey diyemiyorum. Sağda solda toz kondurmadım her yardım istendiğinde deyim yerindeyse çalmadığım kapı kalmadı ama değmezmiş ne diyeyim. Tenekeler sayesinde insanları tanıyorum tanıyoruz. Allah biliyor içimizi dışımızı. İlk cümledeki iddiamın arkasındayım hazır araba serviste noter huzurunda her türlü söküp takmaya hazırım dediğim şartlarda. Değilse de bir daha gizli spec muhabbeti yapılmasın rica ediyorum.

  4. #23
    Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Üyelik
    Aug 2011
    Yaş
    43
    Şehir
    TRABZON
    Mesaj
    1.203
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende gökhan kopardı gitti araya vilayet falan soktu sandım. İki arabada kafa burun gitmiş. Şu geçti denilemez. Diğer araba daha fazla devir çevirdiği için kafa çıkarıyor ama vites attığı zamanda diğeri yakalıyor. Her araba fabrikadan çıktığı gibi aynı gitmiyor ki neyin kavgası bu. 100 tane aynı specte araba testi var her birinde illa biri geçiyor. Gökhanın arabasının performansı daha yüksek demek ki.
    Gökhan bi tavsiye arabaya shortshift yaptır emin ol 1 boy kadar kazancın olur. 2 den 3 e hızlı atıosun ama yol çok uzun.
    Abi denediğim arkadaşada gösterdim şanzıman içinde şanzımancının kilit dediği bilye şeklinde parçalar varmış onların yuvalarına zarar verildiğini bu sebeple vites levyesinin tüm ayarlamalara rağmen düzgün ayar tutmadığını söyledi. Vitesler düzgün geçmiyor abi. Çoğu zaman vites atayım diye iyice kuvvetli itmem lazım olduğundan güç harcıyorum. 3. vites anlamsız şekilde fazla sağda. 5 ona çok yakın. bazen 1 diye geriye geriyor araba. videonun tamamını mahsus yüklemedim kendi kendime konuştuğum sahneler vardı. 2 deneme girişimi daha vardı ama bir türlü vitesler girmediğinden yarıda kaldı. bilmiyorum o denemeyi yükledimmi 5 e atmaya çalışıyorum ama girmiyor bir türlü. vitesleri hızlı atabilsem 4 sonunda burnu öne çıkmış oluyor aracın daha da farklı olabilirdi.

    Bu arada denediğim araca yapılan işlemler aracı 4 boy net hızlandırmış. ilk denememizde herşey daha farklıydı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •