User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: FR F7R vs Diğer F7R

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry FR F7R vs Diğer F7R

2. vites 70 ve üzeri hızlarda denemeler yapılmıştır.

FR F7R: Filitre kat iptal son susturucu
    Diğer F7R: Filitre egzoz kapak yazılım büyük sübap

En başta paylaşmak için video çektik. Sonrasında yakın zamanda yapılan bazı şovların yolda pekte öyle olmadığından mütevellit abi sen bilirsin şimdi paylaşırsan canımı sıkarlar ama sen bilirsin filan dendi. Bunun üzerine video paylaşmayacaktım ama takip eden birkaç saat içinde arabamda kesin birşey olduğu işte efendim arabaya yazılım yaptırdın değilmi abi niye söylemiyorsun biz kardeşiz bak aldığın adam yazılım yaptırmış filan dendiğinden paylaşma gereği duydum. Beni az çok tanıyan tanır kesinlikle takıntım yoktur bu konularda. Denemenin birkaç gün evvelinde toplu bir deneme için sözleşmiştik. Araç sahibi kardeşim abi kıyamıyorum sana sende yazılım yaptır öyle deneyelim demişti. Elin yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanar hesabı. Keza dünde deneme evvelinde abi yazılım yapmadınsa gerek yok çıkmayalım gibisinden bir üslupla karşılandım. Bende yazılıma gerek olmadığını söyledim. Demez olaydım sonrasında arabam yazılımlı ilan edildi. Arabayı sattığım asker arkadaşımı aradım denemeden sonra. Hoparlörü mahsus açıp dinlettim adamda oğlum niye soruyorsun bunları daha evvel anlattıkya ulan dedi durdu. Ne bilsin dinlendiğini. İlerleyen saatlerdede face den bu asker arkadaşımın eprom paylaşımından sonra arabada yazılım varmış abi kardeşiz biz ben ne varsa söylüyorum dendi. Evet eprom gelmiş lakin arabaya uygulama fırsatı bulamamış arkadaş. Keza bana nasipmiş tatilden dönünce ben yaptıracağım. Bunuda geçtim yazılımın atmosferik bir araca sağlayacağı maksimum katkı ortadadır. Bu denediğim kardeşim tekere 157 hp aldığı iddiasıyla bana kıyamıyordu. Yazılımsız sadece kapakla 152 hp aldıklarını belirtmişti. Belkide deneme esnasında arabasında birşeyler oldu. İlerleyen saatlerde abi yine gazladım araba gidiyor iyi kesin bişey var filan deyince pes artık dedim. İtilaf olması durumunda bütün whatsapp konuşmasınıda paylaşabilirim. Normal şartlarda asla böyle birşey yapmam ama dün bu ithamlarda bulunulması benim ağırıma gitti. Küçümsenmiş olmamda tuzu biberi oldu. Siz siz olun denediğiniz adam öz kardeşinizde olsa baştan konuşun edin. Kim karşı aracın neresine bakacaksa baksın. Ben noter huzurunda aracımın beynini söktürüp kontrol ettirmeyi ve beyine herhangi bir müdahale var ise (immo iptal o nerden yapılmış bilmiyorum) aracımı bedava vermeyi taahhüt ediyorum hodri meydan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Whatsapp ekran görütülerinin sırası yanlıştır. İlk ekran alttaki görüntü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı konuşmalar denemenin akabinde araçların başındaykende yapıldı. Eve geldim gecenin bi yarısı devam etti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi baştan anlatır mısın birşey anlamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunca zamandır arkadaşım ahbabım olan kendimce birşey sakınmadığım kardeşim bildiğim adam beni yalancılıkla itham etti özeti bu. bana deneme paylaşımlarını yapıp yapmama konusunda deneme öncesi birşey söylenmedi. denemeden sonra millet dalga geçer diye abi sen bilirsin yinede istersen paylaşma denildi. yine paylaşmayacaktım ama ilerleyen saatlerde yukarıdaki ekran görüntülerindeki konuşmalar geçince madem insiyatif bende paylaşıyorum o zaman dedim kendime ve paylaştım. benim ağırıma gitti söylenenler.

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video çekilen araç seninse arkadaş geçmiş

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu diğer f7r'da polish,yazılım,flat subap var değilmi ?? spec olarak senden fazla abi yine,yürümediyse araç sorunu kendilerinde arasınlar,senin araç gayet sağlıklı bence
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bunlar rutin şeyler hep oluyor
    İnsan karşısındakini kendi gibi bilirmiş.
    Arkadaşlar gizli spec sevdiği için seninde gizli spec bişi yaptığını düşünmüşler
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi maşallah araçlara. Ya çok güzel güç çıkarttı dyno da gayette keyifli oldu. Normal şartlarda cidden fe bi f7rın bırak kafa burun yürümesi tutunması bile imkansız. kimseyi sorgulamak vs değil yalnış algılama ama aracında cidden bilmediğin birşeyler olabilir mi acaba ekstra? İlk mesajda yazdığın birşey var o olmamış ikili diyalogta tanımadığın ama işçiliğini yapan insana laf gidiyor orada. ki işçiliğin karşılığı kağıt üzerinde tescilli. Emin ol yapılan işlemler olmasaydı bu tablo çok farklı olurdu. araya tır sokardın. Ya yı kontrol edicez bir sıkıntı mı var diye ***** arada mesafe var araçla ilgilenilemiyor sürekli kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin ama sende aracının sadece filtre egsoz olduğu konusunda istersen emin ol. Eğer öyleyse cidden maşallah sözün bittiği nokta oluyor zaten. Flash ile deneyeceğiz unutma.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.7' yi hazırlıyorum Kaan Geliyorum bende GSI' ı deneyemeden sattık DTI' n sorunlarını çözeyim deniycez

Abi senin araba gerçekten onun speclerine göre çok iyi yürümüş, senin arabayı gerçekten çok merak ediyorum. Sıkma canını abi.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.7' yi hazırlıyorum Kaan Geliyorum bende GSI' ı deneyemeden sattık DTI' n sorunlarını çözeyim deniycez

Abi senin araba gerçekten onun speclerine göre çok iyi yürümüş, senin arabayı gerçekten çok merak ediyorum. Sıkma canını abi.
    Kardeşim 1.7 tehlikeli araba Deneriz sıkıntı yok maksat muhabbet var mı kafanda setup ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende gökhan kopardı gitti araya vilayet falan soktu sandım. İki arabada kafa burun gitmiş. Şu geçti denilemez. Diğer araba daha fazla devir çevirdiği için kafa çıkarıyor ama vites attığı zamanda diğeri yakalıyor. Her araba fabrikadan çıktığı gibi aynı gitmiyor ki neyin kavgası bu. 100 tane aynı specte araba testi var her birinde illa biri geçiyor. Gökhanın arabasının performansı daha yüksek demek ki.
    Gökhan bi tavsiye arabaya shortshift yaptır emin ol 1 boy kadar kazancın olur. 2 den 3 e hızlı atıosun ama yol çok uzun.
    IN BOOST WE TRUST

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Maşallah o vites yolu nedir öle az daha uzakta olsa ayağınla iticeksin
    Tufan has no limits.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim 1.7 tehlikeli araba Deneriz sıkıntı yok maksat muhabbet var mı kafanda setup ?
    yok be kardeşim ne tehlikesi ekonomik spec yürütcez biz Muayeneden sonra bir yazılım+emme yaparız heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçse ne olur geçilse ne olur bende bunu anlamıyorum arkadaş.

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarışı kaybedenle dalga mı geçiliyor ? Nasıl dalgalar mesela biraz bahsetsene ?

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F7 için bende yıllar öncesinden kalma 288 derece egzantrıkler var uygun rakkama verırım ihtiyac olursa 0533 450 1100 whatsapp dan resımlerını atarım
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Derdiniz bu mu yani?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)