A7 basmadıda kardeşim 230-240 larda gidiyor yarım gazla 240 mı yapıcak bugattimi bu![]()
Maşallah tidişe
A7 basmadıda kardeşim 230-240 larda gidiyor yarım gazla 240 mı yapıcak bugattimi bu![]()
Maşallah tidişe
Golf MKVII 1.6 Tdi
Golf tdi manuel chiptuning li aracımla, 2006 CLS 320 CDI ile denemiştim...
3.vites 80den 190 a 1.5 boy atıyordu bana.. polo nun hafifliğini ayar açıklığını düşününce ...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Teşekkürler maşAllah ve iyi dilek belirten arkadaşlara. Zaman zaman böyle şakalar yapmak gerekiyor aslında![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
önceki postlarda stock turbo k03s var demişssiniz stock polo gti 'ın cth motorlarından çıkan turbodur k03s sizin 90 hp araçdan çok daha ufak bir turbo çıkıyor... 1544 ayarı birşey.
SM PERFORMANCE
borgwarner olarak internette araştırınca k03 hep big turbo olarak çıkıyor bence bi yerde yanlış var![]()
SM PERFORMANCE
bastı veya basmadı diyen arkadaşları pek anlayamıyorum
belki adam direksiyonuna güvenmedi ya da orta yaşlı amcaydı yarışla işim olmaz dedi
zaten belirtilen hızlar 220-250 arası
Türkiye'de o hıza çıkarsın da, andavallının biri tüketim kasarken frene basmamak için "kaçla gelirsen gel" kendini her an sola atabilir
kaldı geçip geçmeme meselesinden "isot" kendini kanıtladı bence
maşallah polo ya... 41 kere hemde.
ancak bende a7 nin basmadığı kannatindeyim, tüketim, yaşlılık, güven vs. bir sürü mazareti olabilir.
Sözleşerek yapıldıysa o ayrı ama ne audinin bırakmadığına nede sözleşerek gazlandığına dair bir ibare yok![]()
(Videodan yola çıkarak; araç kullanıcısı "a7 bırakmadı" yorumunu yaparsa, ortada görüntü olmadığından; a7 bırakmıştır yorumları olabilecektir)
En nihayetinde hiç tasvip etmeyip; a7 nin tampon yaparak taciz etmesi sonucu polo kendini kanıtlamış...
Arkadaşlar zaten, a7 ile bir deneme sözkonusu degil, keyfi geyik amaçlı bir video, tanımıyorum bile,sadece denk geldik,parodiledim
Varsa 2.el temiz bir a7 'niz deneyelim
Bu video'dan sonra forumdan bir arkadaş a5. 3.0 tdi, yazılım, downpipe sanırım, denemek istediğini iletmiş ufuk vasıtasıyla, bakarsınız onla deneriz, bir ağır saplar bize de kendimize geliriz![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
emmicim kapımdan geçtiğin bir gün uğrada cila atalım isota
bu aralar çok fazla görüyorum hatta geçen cila atarken önümden geçtinde garajdaydım anlık oldu![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)