oksijen bile haram bunlara. En güzel edilecek beddua bir gün bir yakınları sevdikleri ambulansta araba da olur bir yere yetişmek için onlarında önünü böyle kesip yolun etrafında dönüp nara atarlar , o zaman görürler tersten işte.
oksijen bile haram bunlara. En güzel edilecek beddua bir gün bir yakınları sevdikleri ambulansta araba da olur bir yere yetişmek için onlarında önünü böyle kesip yolun etrafında dönüp nara atarlar , o zaman görürler tersten işte.
Okumadan imzalamam.....
Neler gorduk neler ! Adamin uzerinde damatlik , kizin ustunde gelinlik bir dengesiz bunlarin etrafinda donuyor , ben esimi neden bir arabanin onune atiyim , kiz sormuyo mu acaba kendisine ben nerede hata yaptim diye ...
bunları doğurmamışlar sıçmışlar..
güzelim ülkemizde birkaç athırsızı daha meşhur oldu yediği halttan ötürü,liseli hayranları arttı okulda herkez onları konuşmaya başladı
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Ü.T. Olmaları için gırçç yırtıyorlar ama nafile
Onun gibi olabilmeleri için daha çok tv ye çıkmaları gerek
Bir sonraki olayında dört kolluya binmesi dileklerimizle![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şeref yoksunu insan müsvettele.İnstagramda gördüm kan beynime sıçradı.Nasıl bukadar rahat bir şekilde hareket edebiliyorlar.Daha bugün trafikte denk geldim yüksek model bmw içinde adamların eşgali bozuk diye yunuslar indirdi arabadan herkesin içinde üst araması yaptı adamları rezil ettiler.Bunlara ne yaptılar peki.200tl.Adaletine s.... Bu ülkenin
o değilde şunlar yüzünden s2000 den soğuduk be s2000 i bitiren tayfa
Ü.T tayfasından hareketlerinin devamını bekliyoruz
Tehlikeli arac kullananlar yandı - Ekonomi Haberleri
Arkadaş neden hep iyi insanlar kanser olup ölüyorlarda bunlara bişey olmuyor yaw.
IN BOOST WE TRUST
Stres kanserin en büyük tetikleyicilerinden birisi. Yani her ne kadar bozulmuş genetik yapı burada bahsedilse de semptomların ortaya çıkışı vs diğer hastalıklarda olduğu kadar kanserde de etkin.
İyi insanlar stresli bir hayat sürerler, çünkü hem yakınlarına hem kendilerine hem de başkalarına bir zarar gelmesin diye oldukça ihtiyatlı davranırken, gamsız insanların bu taraklarda bezi yoktur. Gerek duymaz bir şeyi düşünmeye. Tem'i kapatıp 8 çizer, polis arabasına vurup içindeki polisi öldürüp salıverilir.
Benim küçük bir tezim var hatta, vicdanlı insanların daha çok hastalığa yakalandığı yönünde. Tabi oldukça subjektif ve bilimsel olmayan ancak sohbet ortamında bahsedebileceğim![]()
Bunlar nefes alırken oksijen beyne gitmiyor sanırım.
reklam filminde dediği gibi büyük beyin göçü gerçekleşmiş..
Şehir içinde bi kamyon 500 kilo fazla atsaki farkında olöadan atar 7000 lira ceza yazalar bunlara 200 lira. Görmemişllikte çığır açmış adamlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)