Adamın konusunu mındar ettik bu rsçiler hep böyle işte ibrahim bu arada bende videoların var özelden tel num atarmısın
Printable View
Bana ulaşmanız imkansız. Ben ulaşırım ama.
Bu arada, ben arabamı hiçbir rakama satmıyorum. Yani yanlış anlaşılma olmasın. Ama 40'a da temiz Faz-2 varsa bilmek de isterim; dursun kulağımın kenarında :)
Benim mesaj niye 2 kere gitmiş yaw :)
Neyse 2 kere atar yapmış oldum İbo hacıya :D
Kendi kendime alıntı yapayım :D
Eli ayağı düzgün Faz-2 varsa yazın harbiden sevabına. :)
Eski UGK'nın şimdiki sahibi Kevork abi gibi koleksiyon yapma planlarım var. Şimdilik bi tane zaten var bende. İkincisini ciddi ciddi sadece gazlamalık, kırbaçlık düşünüyorum.
Koleksiyon yapılacak en son RS UGK dır heralde.
Sıfırlamış arabayı. Ben bizzat gözümle gördüm. Anlattığına göre 50bin liradan fazla masraf olmuş ki bence doğrudur. Abi çıkar faturalarını da sayalım diyecek halimiz tabii ki yok da, yaptıklarının toplamı söylediğini doğrular derecede.
Arabayı zaten 40-45 arası birşeye aldı, herhalde 90-95 gibi bi rakama bitti herhalde restorasyon arabayla birlikte.
kelalperin arabadan biliyorum o megane2 rs ler sökülünce dünyası değişiyor :) sökükken deneseniz kafa burun olmasa bile fark baya bi kapanır ... tıc a her zamanki gibi maşallah gururumuz :D
Stock yazılımda megane rs'in sökülünce 1.5 saniyeden fazla hızlandığını biliyor muydunuz? :) Tic'in dbn'i var mı, hiç baktınız mı? Bu arada megane'ı yerin dibine sokup durmayın, gitmiyorsa sizde bir eksiklik vardır. Dv'yi ilk aldığımızda stock yazılımda ne kadar gittiğini az çok biliyorum ben. Kendi aracımın da ne kadar gittiğini. Rolling vs sevseydim 50 kere görürdünüz, öyle işlerden pek hoşlanmam arkadaş grubum harici.
Atmosferik arabaninda 1100 rakimdan 0 rakima inince dunyasi degisiyor. Deniz seviyesinde denesek ne olur acaba :)
sene 2016 bana meg rs anlatmayin rica ediyorum :)
Yav arkadaş... Şu forumda Megane RS modladım ettim, yok şöyle ettim, böyle ettim diyenler belli.
İyidir, zevklidir; eyvallah. Ağzımı açmam. Ama kusura bakmayın, performans anlamında Megane RS yanında benim için g.tü b.klu bi araçtır.
Buradan da Megane RS'çiyim, şöyle modladım ettim, ben çok anlarım deyip de şu arabacıklara madara olan arkadaşları da tebessümle birlikte ayıplıyorum :)
Yapamıyorsan ya da yapamadıysan çıkma yollara da bizi de bu ezik muhabbetlere sokma arkadaş. Yazık. Altındaki stok 225 hp araba sonuçta. Tabii ki Clio RS'e göre ağır. Yollara çıkıp deneyeceksen de ona göre modla; tabii anlıyorsan. Anlamıyorsan modlama.
Onu dene bunu dene; birçok Megane RS'i mundar etti zaten bi nesil . Onlar da kendini biliyor zaten. İcraat? Sıfır!!!
Allahtan Alper hoca, Uğur, Candan, vb. abi/arkadaşlar var da bizi sık sık tebessüm ettiriyor. Olması gereken de o zaten bu arabayla. O arabadaki beygirler Toros beygiri değil.
Edit: 2. paragrafta(Ama kusura bakmayın diye başlayan) bahsettiğim ve Megane 2 RS ile kıyasladığım araç Clio 172 ( ne yazık ki :) )
Kalipson cumle aralarinsa sıkıştirip caktirmadan kendi aklinca sokmaya calistigin laflardan dolayi kaale alip tartisacagim son kişisin.
2.0 litre turbo araclarin neler yapabildiginin farkında oldugunuda sanmiyorum. Bende 2.0 turboda var ordan biliyorum :) Cidden farkinda oldan performans konusunu acmanin ne kadar komik olduğunun farkina varirdin.Yada farkina varabilecek seviyede oldugunu temenni ediyorum.
Tic rs e lafım olamaz. Her zaman iyi yürüdüğünü görüyoruz maaşallah.
Ancak kusura bakmayın ama benim meg rs stokken abi chip yaptım deneyelim diyen megane rslerin 2 sine araya 3-4 tır sokmuştum. Yani adamların arabası chip yapılınca yavaşladığı ortaya çıkmıştı. O yüzden nerde nasıl yapıldığı yazılmayan her megane rs gözümde yavaşlatılmış megane rsdir.
İbrahimin demek istediği anladığım kadarıyla '' 2000cc turbo araçlar arasında karşılaştırma yapacak olursak en verimsiz motor ve en nazlı motor F4RT 225hp 'dir '' söylemidir.
Ben çoğu megane rs le yarışan birisi olarak Gökhanrs kardeşimin dediği gibi chip atılıp yavaşlayan , turbosu gebermiş , segman kırmış , kompresyon 50 psi lara düşmüş çok megane rs biliyorum.
Düzgün olanlar illaki var ama gene bir cupra kadar iyi değiller lafı bana görede doğru bir söylem