@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ızmıtın reklam panolarını ellerımızle kırıoduk hahahaha
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
valla biz sadece dergilerden takip ediyoduk dragları hayran hayran inceliyoduk resimleri![]()
hatta selcuk abi seni tuning türkiye drag star seçmişti hatta Short Shift in mi ne kırılmıştı .yaş ozaman 23 tü galiba hala dergide resmin var![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
selcuk peynirli pogaca ismarliyimmi![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Yaww bir taraftanda gercekci olmak lazım evet şimdi araba sayısı az ama kalite tavanda ozman filitre eksozla ayarsız kasnaklarla draga giriliyordu şimdi giren arabalardan birtanesinin hazırlanış maliyetine 2-3 tane araba alınır o yuzden şimdiki zmanın hakkını yemeyelim sadece eskisi kadar federasyon özen gostermiyor draglara olay bu bence acıkcası şimdi kim izler atmosferik 10 tane arabanın kalkısını acıkcası beni bayar![]()
walla bızım arabalarımız hıc ole ayarsız kasnaklı felan olmadı acıkcasıdynoda benım aracın ayarı tımınglerı savas ozgun aybek kaan tarafından yapılmıstı.
bevet bı yarısta ferruhu gecmısken 1-0 dı durum arkada lastık ısıtırken shıfterım kopmustu megerse tutya malzemedenmıs demır olmadıgı ıcın dayanamadıcahıllık ıste sımdı anlıyoruz hangısı kalıtelı dıye. ogun devam etseydım 1. olucaktım ferruh oldu cunkı
ehehe drag star muhabbetı superdı her ay bırını sevıp makara kukara karıstırıp yazıyolardıevde var resım eklerım onu
![]()
korku ne kelime olm sen ne diosun izmir yarısına gitmişim arabam duzelmiş guclu arabalar yok kesin 1 olurum die gidiorum bi baktım senbutun hayallerim yıkılmıstı girmiyim diyodum nasılsa gecicek
guzel gunlerdi kanka
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)