User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: Tokyo Fresh Meet 2017 (Tokyo yine yanıyor)

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu adamlar zamanında Atam Bombası yemişti, şimdiki durumlarına bak. Helal olsun. Biz de böle malak gibi ağzımın suyu aka aka bakalım.
    atom bombası atılalı 72 yıl olmuş, ve adamlar 72 yılda sıfırdan bu hale gelmeyi başarmışlar.
    biz de kurtuluş savaşınn bitişini yani 1922 yi milat olarak alalım, 95 yıl olmuş ama aramızdaki farka bak...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90'lardaki japon otomotiv endüstrisini şimdikiyle karşılaştırınca, kendi ülkemmiş gibi üzülüyorum. gerçekten büyük bir kültür gözümüzün önünde tarih oldu.

honda'nın senna ile yükselişi, 80'lerden temelleri atılıp, 2000'lerin başına kadar önü alınamayan typer efsanesi. toyota'nın ae86'sı, suprası. nissan'ın silvia'ları ve skyline'lar. mazda'nın rotary efsanesi, fc, fd rx-7. 2 senede bir kasa değiştiren, ralli'yi baştan yazmış mitsubishi evo'lar. zamanında birbirlerinden başka rakipleri yoktu. hepsi tarih oldu.

bugün hiç bir type-r japonya'da üretilmiyor. mazda wankel üretimine çok uzun bir ara verdi. son evo da 2011'de banttan indi. supra zaten sistemin açığıydı, bir daha haber alınamadı. tamam gt-r r35 ile devam ediyor ama aynı ama fiyatı-performans skalası çok farklı bir boyuta geriledi.

keşke aynı ivme tekrar yakalanabilse. japon'ların otomobil anlayışı, bizim kültürümüze avrupalılardan daha yakın. neyse ben mağarama dönüyorum. bir iki doz best motoring alayım.

s2000'den ne istediniz allahsızlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler