Şu an ben yazınca oluşan profil o sanırım :D
Printable View
Ibrahim in aracı takip ettiğim emek verilmiş güzel bir araba, bence potansiyeli yüksek önü açık. Diğer aracı tanımıyorum ama 1,4 e göre gayet başarılı yürümüş. Keşke iki aracıda tfsi grubunda başarılı görüp, saplama muhabbetlerinide bir kenara bırakıp takdir edebilsek.
bazi mesajlari gorunce dayanamadim kusura bakmayin :hahaha:
https://i.hizliresim.com/y30L4a.jpg
Orcun hadi bilader sen bi 5 sene daha ugras, ben kensi vtecimin setupini biliyorum. Sana hic birsey ispatlamak zorunda degilim. 11 sene oncesinden bahsediyoruz farkindamisin ? 15 sene oncesindede TB nin na olarak nasil oldugunu cumle alem biliyor, stp typeri anlatmama gerek varmi ? BK typeri anlatmama gerek varmi ? Vs vs vs ya sen ? Mastenk &orcun ...
Ya he he varmi hizli araban gelsene bos konusma reklamj birak sanane zevk benim ugrasiyorum
Stp hizliydida benmi bilmiyorum
Bk ile 106 geciyordu seni
Cok paran var beni eziyon ya ama sen eziklikten kurtalamamissin
Zorunan gitmesin sokerim takarim gazlarim yatiriirm mal beni keyif benim varsa araban gelirsin
Konu nerden nere geldi amk :D
yeniler bitti eskiler başladı bi uzatmayın da...
Pardom BK ile 106 benimi geciyodu auahahajhajajajajajajja :) ozamanki noslusuda dolusuda kralida gecemedi onu :) stock blok stg1 cams 261 hp cik ;) BK yi cok iyi biliyomussun ahahaha :)
STP hizli degildi cnm kprosuzken kprolu geciyodu :) her cai fehli 226 227 cikarken 233 cikiyodu hakkaten :D
Arabam var cok sukur :) gel ankaraya kadar basalim varmisin :)
Ya adres versene sana kum kova gondercem soyle yorumlar yapip sonra bana arabaciyim deme ciddi bos adamsin
Senin hayatin hayel gormek ve geri vites ne yapcaz makascilikmi oynacaz arabadan anlamiyon onu biliyorumda
Simdi soforlukmu konusurcaz yillarca simdi bunu mu dinleyevez
Ben siz 3 sn yapiyorsunuz ama ben bir pist donerdim anam anam
Hahahaha sen piste gazla gelistir kendini bosver sen cikip gaz basamasin yolda
uzatmak anlamsız beyler.Sonu yok
kımsenın emegı boklayamassın bunu bıl tarafsız yorumu yapar saygılı olarak tartısabılırsın
kımsenın cebındekı paranı hesabınıda yapamassın
kım ne yapmıs kırmıs sokmus olmamıs degıstırmıs ne kadar zamanda yapmıs senıde ılgılendırmez
sen gecmıste cok cok hızlı arabada yapmıs olabılırsın ama senden sonra daha ıyısını kımsenın yapamacagını anlamına gelmezz
sen ınsanların yaptıgı ıslerı asalarsan kucumsersen bende sana sen ne yaptın derım yada varmı derım yok susucaksın o zaman
pıst donuyormus don ne guzel rekor kır tebrık ederız dert etme bızde adam ayırma yoktur olmusla olmamısı bılırız
yada tavsıye verırız asalamayız
senın kucumsedıgın arabadan ben abd cıkmayan gucu aldım onlardan ımkanım cok daha az olmasına rahmen
mevcut setuplar dahılınde
kusura bakmada benım ustalarım garajlarım yok bır cok ısı kendım yapıyorum bır cogu hatta parcalarımı kendım secıyorum ve turkıyede tekım
kımseden alacagım onerı yok once buna saygı duy
bır tane otobanlarda rol yapan v8 yokken ben yapıyorum ve hızlanması ıcın caba sarfedıyorum hemde fabrıkada calısarak
o yuzden bır laf ederken nerelere gıder dusun 35 yasındasın buda son yazım baskada uzatmanın anlamı yok
Ben arabadan anlamiyorum o yuzden sensin dedim...
Anlamiyorum :)
Araçlara maşaAllah, büyük emek var ikisinde de biri illa ki geçilecek. Araçların setuplayan kişilere biraz daha saygılı olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Harcanan emek burada yazmaya benzemiyor, maddi manevi insanı yıpratıyor.
Bedavadan uzatmalar yine herşey eskiye dönüyo sonrada kimse denemeye çıkmaz hale geliyo bırakın geçmişi geleceği şimdiye bakın varsa aracınız deneyin yoksa deneyenlere saygı gösterin araba yapmak yürütmek kolay değil emek para zaman isteyen spor destek olun köstek olmayın
iyiki bi deneme yaptınz arkadaş yaaa ssaçma ssapan muhabbetler yüzünden konu hala güncelleniyor. kilitlenmessi gereken ilk konularddan biri bence sakızı ggeçti....
Roll 30 saniye, 40 kişinin birbirine koyması ohoooooo :)
Yıl olacak 2018. Hala bu çocuk çombalak muhabbetleri var mı yav. :D
Bu konudaki yazan yarışan arkadaşları tanımam deneyen araclara maşallah ilk önce ama şunu yazamadan edemiyceğim şu STP nickli abimiz yaşı benden büyük olduğu için saygısızlık etmicem onuda tanımam etmem çünkü ama her konuda yorumda egolu yorumlar yok ben bunu 10 sene önce yapıyodum ediyodum yaşına uymayan konuşmalar dikkatimi çekti tabiki beni ilgilendirmez ama karşı tarafı iğneleyici yorumları falan var karşı taraf bende olsam aynısını ona yapardım ayrıca stp nickime falan bakın eskiden hep koşturuyodum diyo youtube stp typer yazdım her videoda geçiliyor BK typer da daha önce ondaymış sanırım onuda dbs geçiyo baya yani nettede peki bişey göremedim o kadar konuşcak :D
Ehehhehe benmi hep geciliyomusum :) STP typer bende degilken gecildi bir kac arabaya bu 1
BK mi dbs ye gecilmis :) ya gozluk ya lens birsey tak bence iyi izlememissin bu 2.(bk da piston yoktu, stg1 egz vardi,yay sapka yoktu cikardigi hp ve gidisi ortada )
Imzanda CRM yaziyo,
Suat Abime benim kim ne oldugumu sor sana anlatsin delikanli..
@STP abi,yazmasam içimde kalacaktı.Konudaki video ile tamamen alakasız yazıyorum.
Abi sürekli senden yaşça küçük olan arkadaşları sen bilmiyorsun etmiyorsun acemisin kullanamıyorsun,biz "oldschool" uz,biz işin evliyiz vari cümlelerle kendine güvenini düşürüyorsun.Elbette gençlerden çok daha tecrübe sahibisindir ama bildiğin eziyorsun abi.
yaşlandı da kabul etmiyor :) bırak diyorum aç gençlerin önüne sen otur izle.Gençler ateşli kalkıp biri bişey söyleyecek olmayacak.Adam rahat duramıyor sürekli aksiyon halinde habire bişeyler yapıyor arabalara :D içine işlemiş engel olunamıyor.Geçen bi işlem için sanayiye gitti atıyorum X işlemi yapılacak bi geldi X Y Z dedim sen napıyorsun.Olsun diyo olmuşken bunlarda olsun :D
stp şu ankı dd biliyor eskıler zaten stp um 106 ya geçiliyordu birde arnavutla cok keyifli bir deneme sı war izlerim devamlı bu bir ikincisi bk dbs denemesı canlı izlemiştik o dönem sanırım selcuk ortakdınız bir arkadasla bu araca nadır sevdiğim ep3 lerdendi ciddi başariliydi o gecti bu geçtiye gitmeyeceğim dbs sen kullanırken geçiyordu bk'yı ağirlık dezavantaj yarayıtordu diye düşünüyorum ama bir deneme warki ortağın kullanıyor benım için ep3 türkiye en hıtt denemesıdır o dönem arabada egzantrık war yok konuları uzayıp marsa kadar gitmişti sonuc olarak o bu geçildi geçti illaki olacak birisi geçilmeliki diğeri bişeyler yapsın bu arada bkyı geçende hatırladım konu önceside nerelerde diye bakmıstım
Hakanla ortaktik, benimle hakan arasinda 60 kg ye yakim fark vardi.typerda kilonun etkilerini cok iyi bildigim icin o gece sen kullan dediler kullanmadim, sonrasinda mami abim kullan kullan dedi kiramadim kullandim, 3 boya yakin gecildi.sonra tekrar hakan kullandi, diger sonuclari canli izlediniz zaten. Setupi pistonsuz stg1 liydi yay sapkasiz. Birine inat soylemedim camsi. Sonuc olarak ciddi bi hp ve hiz cikardi BK cok alt setup olmasina ragmen
adam diyor ki yapıyorum ama bir sor neden yapıyorum :)