yaza istanbulda olur bnm alet mini buluşma yaparız en azından kingo dieselom abimle![]()
öncelikle araca maaşallah diyelim
bende bugün bi video çektim,cep telefonu olduğu için biras kötü bir çekim.
stock 308 1.6 hdi 110 hp araç.vitesleri 4000 d/dk 'da değiştiriyorum.paylaşmak istedim sadece
http://videos.streetfire.net/video/3...0hp_210240.htm
chipsiz fark çok belli gerçekten. chipleyelim senin aracı kendinden geçsin![]()
Anladık anladık. Bu yakın da ne yakınmış gelmek bilmiyor. NOS mu girecen napacan anlamadım ki![]()
valla chıple 307 le chıpsız 308 arasında hıc bır fark yok gıbı benmı yanlıs goruyoruyorum 30-130 ıkısınınde 15 sanıye gıbı geldı heralde yanlıs gormemışımdır.
Arkadaslar abartmayalım.
Aynı videoları izlemiyormuyuz?
Devir göstergesine bakın, chipli nasıl devirleniyor bir de stock olana bakın...
Bence alakası yok birbiriyle...
Arada 10sn fark olmayacakki, 2-3sn normal zaten...
0-100 12sn ise 10sn cekiyorsunuz bunu, daha fazla birsey beklemek yanlıs olur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kesinlikle sonuçta turbo büyütme işlemi yok fark olark
sadece yazılım en babası 2. 2.5 sn fark eder ekstra işlemler yoksa
307 bariz daha iyi devirleniyor 308 in değerleri aşşa yukarı bnm araba gibi
denemek lazım 308 hdi ile![]()
levent ne d4d ymiş beebikaç sn fark etmiş buda normal.ama dedigimiz gibi araç 140 hp gibi degil blowve kat iptali olmadıgından dolayı emin ol faberge bu işlemleri yapınca daha iyi olcak ara hızlanmaların gaz tepkimesi...
Blow offu zaten yarın söküyorum tamir için. Kaçağı tespit edip kapattıktan sonrada çok fark yoksa eğer blow offu tamamen söküp satmak istiyorum yeter çuffladığımız. Daha verimli şeyler yapmak istiyorum artık. Kutu içi filtre,kat iptali sanırım daha önemli blow off dan![]()
farkı ben açıkça görüyorum. blow dan sonra farkı hissedersin bence. elektronik blow off a geçelim senle beraber ne dersin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)