bence çok fazla olmadıkca zengın daha ıyı. benım stock beyınle afr 12.1 ıle 13 arası bısıydı.hondata le 13.5 felandı
Printable View
eskişehir ankara yolumu??
Benım şuanda 12.2-12.8 arasında afr.
çok değişik söylentiler var afr ile ilgili :) kimisi fakir iyidir diyor kimisi zengin.. rbc yi aldığım yerde arf yi 13.2 den 12.9 a çekip +5 whp aldıklarını iddia eden bir dyno vardı... hondatanın forumunda falanda genelde 12.8-13.2 arası ideal afr diyorlar typer için...
Ikı degerde dogru sayılır bırısı max torque ıcın bırısı max hp ıcın kullanılır...
hondatanın sıtesınde ıdeal afr 13.2 dıyor..yolda 13.2 olan afr dynoda 12.9 oluyormus aynı ayar ıle;) cekılen hava dynoda daha azmıs..en cok guc burda alınıyormus..
her arac bırbırıne benzemez..eskıden 12.7de aracım guzel yuruyodu,egzantrık ve rbcden once..sımdı 13.5,uıstlerde 13.2-13 arası..
araçlara maşallah çekimde çok güzel olmuş...
Erdem sadece k pro ıle mı 12.7 de ıyı yuruyordu?
Peki 02-05 arasında bı fark var mı ?
sımdı can arabyı yuruten sadece afr deıl..kproda cam angleları ayarlıyosun,avansı ayarlıyosun.. bıde sole bısey var aracın 12.7 yururken atıyorum 35 avans yuruyebılıyorsun,fakat 13.2de 32 avans yuruyosun..cok degıskenlı dıe dusunuyorum.. ben sadce meraklı bı arac sahıbıyım...bu ısı bılenler mapperlar,kpro alıp onlardan bırıne kendını teslım etmen gerekıyo:D:D hep verdıgım ornek futbol oynayabılırsın ama ronaldınho gıbı oynayamazsın:D sadece arac sahıbı olarak yapabılecegın sey,ayarcına zengın ve fakırde denemesını soylemen olur;)
Zengindeyken avansın açık olabılıyor yanı :) O zaman 12.7 35 avans 32 avansa göre daha ıyı deil mı ?
Bu ayar işleri birazcık karışık öğrenmeye çalışıyorum ama işin içinden çıkmak zor gibi :D
bu arada oktan farkı Kpro max 2 boy fark ediyor benim görüşüm ;) oda içinde 100 varken ve 100 oktana göre ayarlandığı için..