heheheh :D:D:D
sezonu açacam ben yakında :)
Printable View
sen al kanka yakışır bak aem inde var :)
açarsın içini bi iki lehim atarsın s2k ya olur o :)
ben alırım aç için bitir bu işi :) aem ems 206 rc
Benım co pilotum geldı :D
deneyin yaa 2 lehim tünay kardeşim bi pejocnun projesine bi aem ems yi harcamış çokmu
bi ems gider diğeri gelir:)
o arabda ben olsam 3 boy farkederdı tunay bılıon dımı haha
Kadir abi arkana yaslan yaw rollinglerde rahat otursana :)
kadir abi gene şeklilli atmış fitesi...:)bkz camlar açıkken dikkat..
mınıbus spec :)
selçuk ben hiç 95den başka kullanmadım hakkaten bu kadar ferk ediyormu bilmiyodum senden örendim bu oktan farkını her araba için geçerlimi benim arabamda oktan ayarlayıcı var gsi si olanlar bilir a ve b die ben hep 95aldığım için a da kullanıyorum bugüne kadar 95 kullandım 97ye dönersem bir sorun olurmu onu bana sölerseniz sevinirim
kardeş bak bu konuda çok güzel açıklanmış.
http://www.techturkey.com/forum/makaleler_and_teknik_bilgiler/10921-oktan_nedir_oktan_hakkinda_yanlis_bilinenler_nelerdir_.html
saol ibo güzel bir paylaşım yapmışlar
yaw bu ankradakı tyyperlarla ıstanbuldakıler boluda bulussa gazlasalar
ne guzel olurdu hee. hem kıngı de secerdınız :)))
standart sıkıstırmalı ecusuz ctrye 97 oktan koymak akılıca bence...100 oktan dememın sebıbı sıkıstırma artıgı ıcın avans vuruyo olması..bakın kadır abının aracta kpro olsaydı,1 2 tane avans vursaydı 97 oktan ıle sorun olmazdı...orjınal ecu rötara ceker avansı;) boylece az avansla yurumus olursunuz...ama standart sıkıstırmada 100 oktan almak,benzının gec yanması,bunlarda aracın eksık avansta yurumesı anlamına gelır...toda conta ctrde 70-240 arasında maxımum 2 boy fark eder..at ıle deve deıl yanı..fakat aracın rötara cekmesı mın 3 4 boy yavaslatır dogrudur..bence eksık oktanda dolayı,kadır abı contadan guc kazanmamıs kaybetmıs;)
hadi bi soruda ben sorımm typercılara . sizce typer fakirdemi zengindemi daha ii yuruyo :))