Şunlar yapılsa bunlar yapılsa değilde.. Videoda olana göre yorum yapılıyo..
Plakalar önemli değil sağlıklı yürüsünlerde ;) Maşallah araçlara.. Böyle denemeleri çok seviyorum başından beri kimin sonda önde olucağı anlaşılmıo :)
Printable View
Şunlar yapılsa bunlar yapılsa değilde.. Videoda olana göre yorum yapılıyo..
Plakalar önemli değil sağlıklı yürüsünlerde ;) Maşallah araçlara.. Böyle denemeleri çok seviyorum başından beri kimin sonda önde olucağı anlaşılmıo :)
bırıncısı, fan typer da 205 45 17 var sayarsak benzın 11.4sıkıstırmaya 100koymadıysa avans problemı olur stok beyınde, fan kafadan oyle acılması 205 45 17dendır, cenk lastık genıslık cok buyuk degıl ama cap buyudugunden 5-6vıtesde son hızlarda daha ıyı gıdıcektır, egerkı cenkte 205 45 17 olsa kafadan kopmaz 5-6 avantas saglayamazdı,
çok güzel bir deneme.. hem gündüz videosu hemde aynı spec deki araçların olması hoş. beygirlerinize sağlık.
Güzel memleketimin güzel type-r ları mükemmel video :D
bütün araçlara maşallah.gündüz spec ayrı güzel.
bu 95 100 oktan da ne kadar oynar fark abartmayın en fazla tas catlasın 1 boy kazanır da hadi dielim 5 boy alsın...şu şekilde dusunmek lazım bahsi gecen aracın sahıbı senelerdir roll yapıyor sizce 95 oktanla gazlıycak kadar düşüncesızmı helekı vıdeo cekılen bı yerde....
95 oktanla 100 arasında 1 boy ancak olemı :D pekı :D
Kprosuzkende yaptıgımız denemelerde 100 ve 97 nın mın 2 boy oynadıgını alenı olarak bılıyoruz
tamam ya 20 boy oynasın
sorun degıl :D:D:D
mertcan sen 28r lı vtecınde oktan farkını denersın bro :)
95 oktan 100 oktan olayına hiç gırmıyorum.
bana su vıdeoyu acıklayın o zaman buda dun çekildi.
aynı benzınle aynı soforlerle yapılan denemeler bunlar.
2 gude degıl yarım saat arayla bu farklar nasıl oldu??????????????????????
http://videos.streetfire.net/video/1...V01_210809.htm
birden herkes arabasınamı alıştı???????
kanka benı yanlıs anlama bır seyı kotuledıgım fln yok
ama 4-5 boy stock beyınlı bır arabada pek bısı fark etmez
oktan neden yukseltılır avans degerlerı yukseltılıp arabanın avans vurmasını onlemek ıcın degılmı benmı yanlıs bılıyorum?
neyse
her seyde bı hayır vardır
deneyın bızlerde ızlıyelım gorelım
boyle guzl vıdeoları ızlemek guzl oluooo
:)
selcuk sen Eds,yi suruyon bilmiyosun,minik 100 al 2boy etkiler diyo o bilmiyo,bmk resit bilmiyo,erdem bilmiyo,ben bizzat denedim bende bilmiyom sallıyom.. 106 cı arkadaslar biliyo etkilemez diyo..e hadi bakalım ben alır denerim ozaman nereye kaybolur arkadaslar ? Benim kotu gunumu bekleyip mesaj atan genclik daha cok beklersiniz
ben ıyı bılırım oktan farkını ıddada ederım senın arabvanda mın 2 boy dıye. ama sunu soylıyım 95 ı tam bıtırıp dıbıne kadar kullanıp 100 alıcaksın. 100 un ıcıne az<da olsa 95 97 karısırsa ozellıgı kayboolur. ve bellı bı km yapman gerek 100 le,bazı degerlerın ona alısması ıcın ;)
izlemedimki ibo ya yazıları okudum olur ya boyle şeyler kotu benzin ıslanmıs fılırte lastık ebadı vs vs gıbı faktorler etkıler tabı
birde arabanın günü olması lagzım araba gunundeyse ıyı yurur benım 106 oyleydı mesela
gunundeyse ıyı gıdıyordu :D:D:D
typerı bilemiycemde bizim s2k en güzel 95 oktan bp ile gidiodu dierlerinda yavaşlıodu
yok kanka uçma kaçma durumları :) beyin filan s2k da işe yaramıo ztn pek sanırım
typerden anlamam :)
1.videoda 2. denemede aynı zamanda gazlanmış VTC gelirken FAN gaz kesmiş 3.denemedede 2kornada basmış fan ..bence aynı speclerde VTC alacaktır.Tebrikler iyi yürüyor VTC