masallah soyleyecek soz yok arac basarılı
Printable View
masallah soyleyecek soz yok arac basarılı
Jv bozulmuş. benimle denediğin 1 2 3 e bakarak söylüyorum araba benim arabayla aynı gidiyor hatta ben biraz daha iyi tutunmuştum Up 306 ya
dedıgım gıbı masallah kardesım nazar degmesın
Emre bir dahaki sefere 1.ci vites 2000 3000 devirde basalım hep konuşuyoruz sonra yapmıyoruz kardeşim. Bi defalık öyle deneyelim.
Teşekkür ederim emre. 306 gti çok güzel bi araçtır heleki seninki çok iyi yürüyen bi makine. Aman iyi bak ona allah c.c. uzun seneler binmek nasip etsin.
ya emre sen daha başında demedinmi şaka makinası diye :D çekemeyen kol çıkarsın kardeşim :D
heheheh aynen mustafa abi şaka makinası yaa ben dedıgım zaman kızıyolardı bana, yanı bi nebze sınıfının şaka makinesi desek daha makul olur:D
muratın vtecte fazladan ne var jv ye gore ıkısı arasındada cok fark var?
up ye maslalah saygı duydum:) jv ye de vtec kardeş:)
İnşallah İstanbul'a gelip denemek bana da kısmet olur da ben de görürüm aracımın ne kadar gidebildiğini... Burada başka bir 306 GTI olmadığı için aldığımdan beri bilemiyorum ne durumda olduğunu...
sölediim gibi arabada sorun vardı yoksa benm aracımın yürürü zaten belli nassı gittiği az çok bilinio sorunları çözülünce tekrar denenicek dendi buvideolar konulmicak dendi ama konuldu sağlık olsun arabanın sornlarını hallettiimde yine video çeker koyarız...