atmosferik araçta yazılım her zaman aklımda soru işaretidir,
bu 306 ya 1 yazılım uygulansa tam farkı anlicagım gibi...
iyileştiriyormu yoksa pekde 1 şeyi değiştirmiyormu .... :S
Printable View
atmosferik araçta yazılım her zaman aklımda soru işaretidir,
bu 306 ya 1 yazılım uygulansa tam farkı anlicagım gibi...
iyileştiriyormu yoksa pekde 1 şeyi değiştirmiyormu .... :S
döndü dolaştı iş pandizotamı döndü ?????
umut hatırlarsan kardeşim aynı şeyleri sen benim için demiştin yok kardeşim senin videolarını niye koyum ayıp ediyosun sonra ertesi gün benim videolar dolaşıyor bide gaza basmadıgım halde 1 boy 2 boy die sayıyorsunuz;) hatırladınmı?
kaldı ki sen zaten demişsin sorun deyil benim için problem olmaz ister koyun ister koymayın videoları;) hem zaten geçmek geçilmek önemli deyil be kardeşim maksat muhabbet arabalarımızı deniyoruz be kanka:) sen dua et emrenın yanında ben oturmuyodum yoksa saymaya başlıcaktım 1 boy 2 boy 3 boy:D:D:D:D:icon_tup:
arkadaşlar o aksam herkezin denemesini gordüm herkezin arabası cok iyi gidiyo 306 gti mor fth eh jv
bence 1 boy gibi mesafeler cokta önemsenicek bişe değil eger birbiriniz arasınada 3-5 boy oluyosa o zaman gercekten ya arabada yada pilotta sorun vardır nacizane fikrim
ben daha bişi sölemeye gerek duymuyorum burda o geceye dair 100 tanede video olsa benm arabamın normalde nasıl yürüdüünü herkes bilio o yüzden ben sadece araç düzeldiinde isteyen herkesle denerim herkeste noolduunu görür ondan soora video çeken çeker boyları sayan sayar tabii arkada kalan bi jv görürse;)
Umut dostum bidaha ki rolde EH , FTH , JV olarak üçlü grup olarak deneyelim :D:D:D:D
306 ya maşallah güzel yürümüş.
bu arada vites atma konusunda 7200 e kadar boş çeviriyormuş gibi yorumlama bence araban full beygiri kaç beygirde veriyor ona bak. cunku vites attıgında ust vitese 5000 lerden başladığını düşun o zaman 6500(misal) e gelmek icin daha cok zaman kaybedersin.
Sonuç belli zaten :D:D:D
ben sölerimde karışmasın ortalık :D:D:D
valla arkadaslar fth le jv nın gıdısını gordum up u gormedım ama jv de bısey var gıbı
böle gıtmıyodu bu böle fthde bujılerını jv de sorunu halledıp denense 10 olur bnce:D 3lu roll