teker gucu olaraktan:D her araba(306) aynı kayıpla yere vermez...
Printable View
teker gucu olaraktan:D her araba(306) aynı kayıpla yere vermez...
her yuklu araba orjınalınden ıyı gıtcek dıye bı kaıde yok, ne yuklu arabalar bılıyoruz orjnalı kdr gıtmeyen..
dogru söylüyosun ben başka 306larla karştımışım 200hplik 306 gibi gidiyor.sen arabanı 180hp yap sonra 170lik makina boy boy ayırsın...ben daha böyle gidişat vallahide görmedim(306gti)stock olaraktan. ereL yanlış anlamasın ama onun arabada stock deneseler görürüdük en azından...karşılaştırırız
colombo var ...170hp ;)iyimi?
Dyno ya 5 .viteste yapıldı acaba bundan olabilir mi? Sordugumda herkes bi düşük vitesle yapılıyor dendi? ne derece fark olur bilen varmı?
oranı 1e en yakın viteste yapılır o da genelde son yada sondan bir önceki vites olur sanırım?
genelde 2-4 viteslerde ölçüm yapılmazmı ?
Fark etmez ben avcılarda dynya soktum conta yokken 177 hp vermişti dynodan dynona fark ediyor paşadaki sağlıklı bir dyno. 4. cü viteste denenmesinin sebebi sanırım güvenlik.
bıkere 200hp gıbı gıtmıyor 200hp 306 fena sakacı olma potansıyelı var:D;)
vıdeolarda yuklu bi 206 gtı ın vıdeosunu koydum 190 kusur hp, nasıl gıttıgı bellı,
dolu makıne derken hp olaraktan demedım, ılla her parca ekstra guc vercek dıye bısııy yok ayar faktoru var, aracın orjınalden saglıklı olma durumu var fılan, ne 106 lar var pek bişiy yok egzantrklısı ıle gıdıyor, bu ornek tam oldu sanırsam:rolleyes::D
ayrıca dedıgım gıbı aktarma faktorude var belkı oncekı sahıbı hafıf volan taktı aracına nerden bılcezkı dımı:cool: