:):):);););)
Printable View
emre artık itraf et:p:p:hahaha:
maşallah bayağı güzel yürüyor 306 yakışır yani... 306 bu başka bir şeye benzemez...
kazasız belasız sorunsuz gazlamamlar inşallah...
bu arada seslerde muhtemelen patlayan eksozdan çıkar çıksa çıksa :D
maşallah up ye allah kaza bela vermesin sonuçta mekanik spor rakipte arızada çıkar ama bu geçilmedim yada yok yok bu gerçeği değil anlamı taşımaz bence . haticeye değil neticeye bakmak lazım maşallah
bu gerçek sonuç diil ama nie kendimizi kandıralım ki :) bidahaki denemede gerçek sonuç ortaya çıkar zaten;)
işallah sorunsuz tekrar denersiniz + sorunun neden kaynaklandığını buldunuzmu ?
bulduk sanırım :) bikaç şey var tam ein diiliz ama kısa bir süre içinde tam olarak emn olup sorunu gidericez inşallah :)
işallah sorun en ii şekilde hallolur .kazasız belasız sorunsuz daha bir çok denemelere
ben geçerim falan demiorum zaten burak :) ama gerçek sonucun bu olmadıını sölüorum sadece :) swordlada normalde 5 inci vitese kadar tam anlamıyla kafa kafaya yürüoruz 5 te çok az geçio bni ööle sonuna kadar gidioruz.. araba hallaolsun denicez inşallah up ile neyin noolcaı belli olmaz :)
Emre seni tanımıyorum ama bende eski bir orjinal 306gti sahibiydim..Mertcan iyi bilir benim arabamı..306gti genel olarak yürümeyen bir araba gibi gelir millete ama sağlıklısı cok can yakar..benim araba içinde denemeler sonrasında usta filan getirmişlerdi ankarada bu arabada bişey yoksa ben ustalığı bırakırım diyerek :) belliki araban çok çok sağlıklı maşallah..kulak asma herşey ortada :icon_tup:
meyve veren ağaç taşalnırmıs kardeşim maşallah ;) he bu arada haftaya roll olabılır ya nos falan varsa sökte gel bizbizeyiz bosuna tıslamana gerek yok 90 liraya doluyo tek tüp bu krizde gerek yok =)