emre cuma akşamı çıkalım bari kardeşim aklımızdan sorular silinsin :)
Printable View
emre cuma akşamı çıkalım bari kardeşim aklımızdan sorular silinsin :)
Bu kadar nos muhabbeti döndü..Ben inanmıyorum şahsen öyle birşey olduğuna.. Ama gerçekten adamın arabasında nos yoksa..Bu söylediğiniz lafları yiyebilecek misiniz ?
valla ben şunu bilir şunu sölerim umut(jv)vtec nos olsaydı anlardı sesinden illaki çünkü en ufak videoda bile o nosun sesini ayırt ediyor gekido da öle onlar hem videodan izledi hem canlı şahit onlar anlamdıysa kimse anlamaz hem N/a fazla yüklemeden arabasına niye eziyet etsin adam güzel yürümüş işte bahaneye gerek yok bence?
306 icin nos muhabbeti ilginc bir hale geldi ki zaten bu da bir deli bir kuyuya bir tas attı 40 deli geldi cıkaramadı halini almaya basladı.. 306 gayet guzel yuruyorr devir yukselmeleri guzel artı nos olayını da burda herkes bilir 50 100 200 eee kadar basanlar var.
ben up nin sahibine nos olmadıgını kanıtlaması icin deneyin dedim nos var arabanda tarzı birşey söylemedim.. nos kullandıgım araclarda nasıl bir etki yarattıgını da gayet iyi biliyorum.. 100 luk nos pejoyaa fazla gelir motoru kucaklar en yakın serviste soluk alınır..kısa shot lar da guc elde edilir o da bu 306 nın yurumesinden daha guclu guc uretir 306 da.. Dener arkadaslar yururler gercekler gorunur kimse kimseyi böyle laflarla uzmez umarım..
Amm uzadı ya Ne Nos'u Ne Fos'u :D biz canlı canlı gördük aracı Dyno Day'de herşeyini gördük tertemiz orjinal bir araç maşallah denir sadece ;)
şaka makinası :D
emre hayatında piknik tüpünden başka bişi görmemiştir. adama noscu dediniz ya helal olsun:D emre ve nos, stp ve m3 gibi bişey zuhahah 2 ayrı dünya yani :D
Bence emre kanka mutlu olman lazım bu eleştirilerle sıkma canını boşver gitsin araban yürüyor tabi doğal olarak başka bir örneği olmayan filtre egzoz şekil böyle yürüyen bir 306 herkesi şaşırttı :) sıkma canını yani maşaallah UP 306 ya :)
banada yapma şakaaa noluuurrr :A:A:A:D
cata pat çata patt powww;)