iki arabayada maşallah kadir abi neden arabadan video yapmadınız ya seni görseydik be![]()
Sağol Barış..Bizim yollar böyle ..Cesaretli olan kesiciye kadar gider öyle yol yane
Fazla kafa yapıyonuz diye sildik olm ozamanYenisini çekem istiyosannız
Venom35,remus01 sağolun arkadaşlar…
Sağol Erdem sayende bir çok detayı görmüş oldukBayrağımıza bu dönemde daha sahip çıkmak gerekli aslında
O kadar ünlü diyosun yaneSırf sizin için bir fitez videosu yapacem
Sağol Okan ..Sana ve Cem’e teşekkürler.. Saxoda ciger maşallahBeş dakkada kayış değiştirdinizya sizin pitstoplara hayranım
![]()
masallah masallah kadır abı ıstanbuldan senı desteklıyurmguzel vıdeolar olmus
kadı abı sneın ıcın fun clup kurucam face e
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
vaooo bızden hızlı cıkanda varmıs kadır abıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bu arada Kadir abi son pitstop'umuzda VTC nin Kriko bizde kaldı![]()
maşallah çok guzel..en güzeli de roll sonrası, tansaş buluşması....bis otururken cem abiniin daaaat tıttııtıt caf cuff sesleri superdi
balata ve manifolddan sonra 235 cut offlu bi roll de biz yaparıs artık...
masallah tum araclara.kadir abi cok candan iyi bir abimizdir.tanıdıgım kadarıyla en ufak bir art niyeti gectim gecildim kompleksi olmayan birisidir.yasca benden buyuk insanlarla abilerimle bu tarz bulusmalar muhabbetler beni cok sevindiriyor.hayatta hersey paylasılmalı,ogrenilmeli...kimse kimseyi kırmasa uzmese cok daha guzel bulusmalar olsa ne kadar guzel olur...
Fuck The System !!!
İzleyemedik ama güzel deneme olmuş. Gerçi defalarca gördük bu denemeleri artık.. iki aynı araba iki arkadasımız.. zaten hangisinin parcası bolsa o geciyor..
Type-R'da orjinal son susturucunun akışı gayet güzel olduğu için güç kaybı yaşatmıyor ...
İngiltere ve Amerika'da çoğu kişi 60'lık ve daha büyük ara borularla orjinal son susturucu kullanıyor , ki bende bazen kullanıyorum
İki aracada maşallah bu arada ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)