kaç bin devirde denendiği önemli .. fındık turbolu bir flash alt devirlerde vtecin önünde olabilir belki... videodan vtec in düşük devirde kalktığı söylenebilir zaten hız bile yokmuş yani flash için yersiz bi sevinç olmuş .. gerçeği yansıtmıyo video
hem hafif hem üflüyo düşük hacim NA larla denemek bile garip bence
KS yi biliyoruz maşallahı var vtec altı bukadar kovalaması bile iyi daha ne olsun![]()
Kamer Helal olsun Vtec altı iyi yürümussun turbo filaşla
vtec açık roll da neler olacagını tahmin edebiliyorum...
kotu bi deneme olmus bence giderken ayak debriyajta dolu gazla rolingmi olur
bence vtec devrinde olsaydı sonuc farklı olurdu
flash ın üzerindeki motorun orjinal degerleri aşagıdaki gibidir...
121.6 PS (120 bph) (89.4 kW) @ 5400 rpm
Max. torque: 175 Nm (129 lbft) (17.8 kgm) @ 3300 rpm
garrett t2 turbo ile turbo degişimi ve başınç artırmak ile gece bilecegini düşnüüyorum falsh 890 kg motor dahil döşemeler vs vs araba eksiksiz halde...
Renault Sports & ///MPower
tamamen tarafsız bir yorum yazıcam
madem işine gelmiyordu o devirde basmak ozaman neden bastın ayrıca hadi gazladın neden devam ettin arkasından selektor atardın olmadı derdin gazlamazdın ozaman
sonra böle tartışmalarda yaşanmamış olurdu
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
keşke herkes senin gibi delikanlı ve tarafsız yorum yapsa,ama kimsenin işine gelmez kamerde benim ark. yusufta ama bu iş çok uzadı.ben hatayı kimsede bulmuyorum tek hatalı kişi yusuf roll neyle yaptığın değil kimle yaptığın önemli bazen olacakları hazmetmekte iyidir.son noktayı katın havalar düzelince,ondan sonra bir daha zaten bu işin muhabetti olmaz bana göre herkes yoluna giderkamerde geçse ark yusufta geçse ark.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)