maşallah ya çok güzel bi video olmuş biz izlerken keyif alıyoruz sahibi zewkten uçuyodur![]()
turbo soyle birsey,
3071 47 LB
3076 52 LB
green 49 lb
ama bolt on oldugu icin biraz efficiency dusuk digerlerine nazaran. optimum olarak gt30 efficiency sti rotated mountlarda %72 civari iken bolt on green de intake ve inlet restriksiyonundan dolayi %65 civarinda.
omercim yokus asagi sakasini anladim, 4 video tam duz yolda bir tanesi hafif yokus yukari cekilmistir. inanmayana garajimizin kapisi her zaman acik zaten.gelir deneriz ama bos birakmam bir yemek ismarlatirim
bunlar sony kucuk fotograf makinasi ile cekilde.
cem,
ej207 semi-closed deck
ej22tt ve ej20tt closed-block.
maaşallah maaşallahçok güzel hızlanıyo allah nazardan saklasın... sulhi sendende beklioruz artık bööle bi video çekte bi gözümüz gönlümüz açılsın![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Masallah süper![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ya bu subaru dayaniksiz olayi su aslinda, subaruyu model model degerlendirmek lazim. misal gc8 stock olarak oldukca naziktir keza wrx de oyle ama sti ciddi cok saglamdir.
subaru da diger butun turbo araclarda oldugu gibi kullanici bakimlari ihmal etmemeli ve bir miktar bilgi sahibi olmalidir eger modifiye edilecekse.
misal basit bir ornek vereyim, yillar once saxo kullanirken, motoru yikatinca iki gun uc silindir gezerdim pitirdiya pitirdiya hic birsey olmazdi ama herhangi bir turbo arabayi o tarz bir pitirdama(backfire) cok kisa surede kirar.
cok berbat gıdıo ya nası ıstıkrarlı öle..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
dıkkat ettımde 1. vıtes uzun tutmuslar dıerlerı kısa, guzel bı sanz var![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
hava yagmurlu diye dayi cok uzatmamis, iyi havada 6 da kesiciye sokucam ben kismetse bir videoda![]()
sagol ozgur, 10 cok yuksek bu araba 10 dan baya dusuk oda kolay iyi havada direk 100-200 performance box olcumu koyarim. videodan ben 10 dan baya dusuk goruyorum ya ilginc.
bende ona şaşirdım zate yanlış anlama dıye öle yazdımcok daha ıyı sanıye olması lazım mantıkende,üst hızlar çok iyi kurcalanmış bı kapakla devir çeviriy sanki:P
kesinlikle güze yürüyo
videodan veri cikmaz zaten, en iyisi performance box en kisa surede olcup baslik sogumadan koyatim verileri. benim pilotajim ve normal lastiklerlebu videoda kar lastigi var arabada baya tutuyor
![]()
su videoda vites degisikligi sayesinde 100-200 baya net gozukuyor ozgur, bir daha bak istersen
http://videos.streetfire.net/video/D...207_491341.htm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)