bu arada 2 aracada maş b16 lara laf yok mustafayada laf yok
ya eray buğranın pro cam la yaptığı çekinler gelsin lütfen bir an ewwel merak ediyorum
merakımı anlıyorsun eray![]()
bu arada 2 aracada maş b16 lara laf yok mustafayada laf yok
ya eray buğranın pro cam la yaptığı çekinler gelsin lütfen bir an ewwel merak ediyorum
merakımı anlıyorsun eray![]()
böyle bişi yapmak lazım![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Yok abi olaydan dolayı demedim.. 360 modena ile aynı diskleri kullanıo o yüzdengerçi sadece ön ama olsun
Vay.Videolar beklenir olmuş.Videoları Eray Bey'in izniyle yayınlıyoruzBen halledicem yakın zamanda.Hatta şimdi bakayım biraz.Kurgu yapamayabilirimde birleştirip toplayabilirim.
Birde çok gereksiz konuştum bazı yerlerde.Oraları "BİP!"leyebilirim.Küfür yok yanlış anlaşılmasın.Eray'la benim aramda bazı konuşmalar![]()
bi ara sahibindende oz jantlı wardı 194 hp lik o mu yoksa eray aracın detaylı fotolarını bekliyoruz cidden hayırlı olsun güzelde yürümüş dediğin gibi sıkıyosa egsozdan sonra kendine gelir araç.
tayfun abi allah korumuş sizi de![]()
insan evladı araba şişti şiştiama genede 2 boy dan fazla açtırmadım hehehe t4ün 3. vitesi harbi dolu bitek 3 te açıyosun 4 te sabitliyorum 5 te gelirken bi gaz çekiliyo ama anlayamadımmmmmmmmmm
![]()
diğer bi konu aracı yavas yavas keşfediyoruz tabi, dediğim gibi egzosttan sonra cok farklı olcağına eminim resmen tutuyo arabayı bu gün düz 63 65 bişi çektircem eh vtecle bi deneyelim bakalım tekrardan![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
iyi abi hayırlı olsun T4 ün duruş felem çok sade ve güzel ben çok beyendim kendi adımaFotolarını görelim bir ara..
tayfun benım arabayı egzost yaptırmaya gönderdım şimdi burakla aksam farkı görcez gel sanada bi atliyim heheheh![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)