bu aksam yokmu yem yaww :D
Printable View
bu aksam yokmu yem yaww :D
Hmm o zaman ben yanlış duydum :) Neyse önemli değil. Denemek keyifli olur. Arabanın egzoz sesi gerçekten süper!
Kadir doğru söylüyorsun. Ama keyifli olur denemesi. Çok çok birkaç boy geçiliriz :)
Benim asıl merak ettiğim 2 de start alırsak 4 e kadar durumun değişip değişmeyeceği :)
bu arada vti lar ile vtec altı bsarsan çok geçersinde
typer ve s2k ile öle olmuo pek onların altlarıda kuvvetli
açıklama bora RS içindi alıntı yapmayı unutmuşum :)
anladıgım kadarıyla ctr de cai ve egsoz var,50 gibi basarsanız 140-150 ye kadar onde olabilirsin,sonrasında yine gececektir.
headers dediğinizde 230 lara kadar 1-2 boy ya farkedio ya farketmio bana klırsa ctr da
usta ben sabahtan berı anlatıyorum emre pilotajjjjjjjj diyorum ama nafileeee
Kadir zaten o civarlarda basarız. Eh artık onca Vtec üstü bastırdılar sesimizi çıkarmadık birkere de bizim istediğimiz devirde basalım değil mi :)
Ben zaten biliyorum 150 sonrası beni ayıracağını. Sadece merak ettiğim nokta 150 - 160 a kadar durumun ne olacağı.
be vtec altı basarım ama sona kadar hıc gaz kesmek yok
Burakçım sen sanırım birşeyi anlamadın. Ben pilotajına birşey söylemiyorum. Evet çocuk birçok kere arabayı kesiciye soktu. Keza o sokarken Uğur da şahittir ben de soktum dedim. Çünkü ilk defa bir typeR ile yürüdüm ve heyecandan devire bakamadım. Hem de kaç defa :) TypeR' ın da beni 160 sonrası nasıl ayırdığını defalarca yazdım.
Ayrıca tekrar söylüyorum typeR ile vtec üstü bastık. Hadi şöför kötü 2 de 1 boy öne çıktım. 3 te de aynı şekilde. Peki nasıl oluyor da bu şöförlük 4. viteste düzeliyor ve arayı kapatıyor ;)
benim bir tezim var.4hp.bir boy headersı takan bilir,10-12 hp verdigi olur enaz 3boy atar.(dynoda max.gucu verdigi 210gibi)
benim fikirm bir daha denenmesinden yana;)
Shift Light alın bence çok faydalı olur kalibrasyonuda güzel dikkatli bi şekilde yaparsanız kesici probleminiz kalmaz sizde yolunuza bakmış olursunuz devir saatinden ziyade ;)
Koray RS lerde shift light zaten standardında var ama o heyecanda shift lighta bakan mı vardı :p
Burakçım deneyelim. Ben büyük keyif alırım. Burada hırs yapmaya gerek yok. TypeR ' ın beni geçeceği bariz belli. Ama benim iddiam 150 lere kadar tutunacağım yönünde. Belki de önde. Ama şöförü okadar kötüledin ki bak gerçekten çekindim şimdi :p
BoraRS o geceki haliyle typer la 1 ve 2. viteste 4000dd de basarsa typer muhtemelen 170-180 e kadar Rs i yakalayamıyacaktır. Ondan sonrasıda pek önemli değil zaten.. typerın 5500-6000 lerde deneyelim die diretirse yine Rs ilk baş biraz öne çıkar sonra geçilecektir. Heralde ozamanda 50 70-80 lerden basarsalar 150 lere kadar rs önde olacaktır.
Ama bu stock o geceki hali için.. Birdahaki denemede o geceki gibi olmucak o başka konu :) Typer a bol şans..
abi vtec altı dediğin zaten ctrnin şanzıman kısa kaçta bascaksınızki :) 150 ye kdar tutmakta tatmin etmemesi lzm bence seni
1 de 25
2 de 50
bassınlar görelim ;)
Yalnız bunun en doğrusu teke tek basmak. Bir de camcar bulursak daha iyi olur.
İlk defa tayyar kullandı diyorsunuz ama maşallah her rollde beni vtec üstüne kadar çok güzel getirdi de;) 2 de utanmasak 100 de başlayacaktık ;) 1 de de roll yaptık kendisi ile. 1. viteste de utanmasak 70 te basacaktık da zor ikna ettim bari 50 lere inelim diye;) Yine de muhalefet olmadan denedim.
Yani açıkçası bana sizin abarttığınız kadar da acemi oğlu acemi gelmedi :)
ilk defa tayyar kullanında hemen roll yapcak cesareti oldugunuda pek sanmıyorum
gidişinin iyileşmesi için nos yapılmıyor sadece zaten arada bir spec farklılığı var rs e ek olarak typer da sonradan headers mevcut Rs te az buçuk oynıcak ;) durumları eşitlemek gerek :icon_tup:
kadir abi bu arada 1 de basarlarsa 20-25 gibi siz denedinizmi bilemiyorum ama tutunan yürüyor zaten birde şöför faktörü giriyor işin içine 2 dede 50 basarlarsa typer için çok kötü olmayacağını bende biliyorum ama en azından ikisi içinde ortak nokta yani sen benim devirde basmadın ben seninkinde bastım gibi abuk subuk kavgalarda olmaz böylelikle.
Geçen gece duyduğuma göre typer 2 de 80 de bastırmış Rs e böyle olay olurmu ?? Orada basmassa roll yapmam diyormuş o yüzden bunu yazıyorum ;)
Typer'ın alt devirleri vti gibi değil gayet iyi şanzımanda kısa olduğu için çabuk toparlıyor çok birşey değişmez bence.