bu arada vti lar ile vtec altı bsarsan çok geçersinde
typer ve s2k ile öle olmuo pek onların altlarıda kuvvetli
açıklama bora RS içindi alıntı yapmayı unutmuşum![]()
Team PAŞAOĞLU
anladıgım kadarıyla ctr de cai ve egsoz var,50 gibi basarsanız 140-150 ye kadar onde olabilirsin,sonrasında yine gececektir.
headers dediğinizde 230 lara kadar 1-2 boy ya farkedio ya farketmio bana klırsa ctr da
Team PAŞAOĞLU
Burakçım sen sanırım birşeyi anlamadın. Ben pilotajına birşey söylemiyorum. Evet çocuk birçok kere arabayı kesiciye soktu. Keza o sokarken Uğur da şahittir ben de soktum dedim. Çünkü ilk defa bir typeR ile yürüdüm ve heyecandan devire bakamadım. Hem de kaç defaTypeR' ın da beni 160 sonrası nasıl ayırdığını defalarca yazdım.
Ayrıca tekrar söylüyorum typeR ile vtec üstü bastık. Hadi şöför kötü 2 de 1 boy öne çıktım. 3 te de aynı şekilde. Peki nasıl oluyor da bu şöförlük 4. viteste düzeliyor ve arayı kapatıyor![]()
benim bir tezim var.4hp.bir boy headersı takan bilir,10-12 hp verdigi olur enaz 3boy atar.(dynoda max.gucu verdigi 210gibi)
Shift Light alın bence çok faydalı olur kalibrasyonuda güzel dikkatli bi şekilde yaparsanız kesici probleminiz kalmaz sizde yolunuza bakmış olursunuz devir saatinden ziyade![]()
Koray RS lerde shift light zaten standardında var ama o heyecanda shift lighta bakan mı vardı
Burakçım deneyelim. Ben büyük keyif alırım. Burada hırs yapmaya gerek yok. TypeR ' ın beni geçeceği bariz belli. Ama benim iddiam 150 lere kadar tutunacağım yönünde. Belki de önde. Ama şöförü okadar kötüledin ki bak gerçekten çekindim şimdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)