Barışçım o akşam ben bu filtre egzozlu halimle yanımda 70 kg luk bir arkadaş varken (hatta Burakların arkadaşı. Adı da Uğur. O herşeye şahit oldu fazlasıyla) EH Vtec' in kafa kafaya yürüdüğü TypeR' a 3 boy atıyordum 3. vitesin sonuna kadar
Alet 4 te yakalıyordu 5 te direk önüme zıplıyordu
Hatta birdefa da 1. viteste yürüdük. O zaman zaten direk açtım. Haa bu arada tüm Vtecler ve TypeR lar ile hep vtec üstü yürüdükHiçbirinde 5500 devir altında basmadık
Düşünüyorum acaba bir de öyle bassak sonuç nasıl olurdu
![]()
Sorma o bana ciddi ders olduBir dahaki sefere CNN Türkten canlı izleyeceksiniz
Araya sucuk reklamı da alırız
![]()
aynı typer le denemek isteyen varsa alırım gelirim bu sefer pilot benim denemek isteyen var deneriz geçen denediğinizde pilotaj çok zayıfdı araç hep kesiciye düştü, o aracın gıderı o deıl bunu sizde biliyorsunuz, ama ben o typeri geçerim diyen varsa özelden ulaşsın bana![]()
Deneriz farketmez. Ben önceden dediğim gibi gerçekten çok keyif aldım TypeR ile yürürken. Aletin maşallahı var. Çok iyi yürüyor.
Tabii o akşam bana söylenen modlarının dışında başka birşey yoktur umarım
Headers, Son susturucu ve cai.
Ben kabul ediyorum araba beni 4 te yakalıyordu. Ama 4 e kadar hep ben öndeydimHaftasonu yine deneriz büyük bir keyifle.
Hmm o zaman ben yanlış duydumNeyse önemli değil. Denemek keyifli olur. Arabanın egzoz sesi gerçekten süper!
Kadir doğru söylüyorsun. Ama keyifli olur denemesi. Çok çok birkaç boy geçiliriz
Benim asıl merak ettiğim 2 de start alırsak 4 e kadar durumun değişip değişmeyeceği![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)