160 lada deneyebiliriz bir dahaki sefere armağan
benim devir daha mantıklı bi yerde oluo en azından ama gündüz deneyelim![]()
160 lada deneyebiliriz bir dahaki sefere armağan
benim devir daha mantıklı bi yerde oluo en azından ama gündüz deneyelim![]()
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
mertcan senide görelim buralarda![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Evet araç benimAtaklığı başlarda çok iyi değil gerçekten de benim asıl dikkatimi çeken wheel hop olayı. 1. viteste tamgazda wheel hop oluyor. Arkada 285/30/18 lastik var acaba o yüzden mi yapıyor emin olamadım. Dediğin gibi 100km/sden sonra araç güzel hızlanıyor
Sizdeki de çok güzelmiş gerçekten, fümesi çok güzel duruyor. Bendeki de gümüş, içi sizinkiyle aynı. Benzin sarfiyatı konusunda önümde consumption açık dolanıyorum hep ve 13-14l/100km civarında tutuyorum. Hem arabayı yormuyorum bu sayede hem de olabildiğince az yakıyor
Araba stock. Hava filtresi ve katalitik konvertörüne kadar orjinal. Modifiye etmeyi düşünmüyorum aslında da supersprinti çok öneriyorlar, orjinal hava filtreleri de çok pahalı, gidip 2 KN almak daha mantıklı, e bunları yapınca da chiplemek fena olmaz
Siz peki diğer M5lerle denediniz mi hiç?? Stok M5le KNli egzozlu chipli M5in gidişi ne kadar farklı??
Sinan, 160la denesek de geçip gitceksin kardeşim yaw benzin yakmaya gerek yok, 1 boy farketse nolur, farketmese nolur zaten![]()
ben yolda 1 kere sanırm 99 2000 bi m5 e denk geldim 1 boydan fazla fark oldu ben sonra ilgilenmeyip bastım gittim çünkü anladığım kadarı ile o m5 pek sağlıklı diildi
onun harici pek denemedim açıkcası gece çıkıp kendi kendime basıyordum ben arkadaki beyaz benimde füme ortağımın onunkini pek kullanmıyorum..araba hala onda ama ben ayrıldım ondan bu yüzden binemiyorum..
lastik bizde 18 di ama ölçülerini inan bilmiyorum ama ondan da olabilir..çokmu sarıyor?
ama ne olursa olsun özledimki şehir içinde cidden düz vites bir araba olmasına rağmen hiç yormayan bir alet..çok güzel günlerde kullan
![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Teşekkür ederimGerçekten hem çok zevkli bir araç hem de çok sakin sessiz olabiliyor, ayrıca debriyajı da çok hafif, vites değişimi kolay. Bu kadar normal beklemiyordum açıkcası
Çok sarmıyor aslında da başlarda biraz hopluyor arkası. Orjinal ölçüsü 275, bende Camaro'dan kalan 285ler vardı onları taktım. Neyse önemli değil 1. viteste zaten basmıyorum bile
![]()
Yeni M5 ile tam tersi olur sanırım F430 ile yürüşünü gördükten sonra
Eski M5 benimde kafama yatan güzel bir araç maşallah, Allah kaza bela vermesin
f430-m5-m6 olsada denesem ahh ahh![]()
Ms2k