Maşşallah güzel gitmiş s2000 ama biraz kısa sürmüş, kaça kadar denediniz?
Printable View
Maşşallah güzel gitmiş s2000 ama biraz kısa sürmüş, kaça kadar denediniz?
iki aracada maşallah, sinan kardeş sana ayrıca maşallah :)
maşallah sinan ALAH KAZA BELA VERMESİN..
Saolun dostlar. Birileri bir hayır işlesinden yeni kasa m5 bulsun bana deneyecek :)
sinan maşşallah kardeşim izleyemedim video yu ama çok iyi gidiyodur eminim:):)
armağan araban hayırlı uğurlu olsun güle güle bin işşallah. standart m5 çok iyi gitmez. iki tane kn kutu içi filtre chip yaptırıyosun. egzoz da hiç boşuna para saçma biz iskenderle denedik en iyi orjinal ölçülerde son susturucuya kadar düz boru gelmek son susturucu standart ztn en iyi susturucudan bile daha performanslı direk düz çıkıyo. bunları yaptıktan sonra araba çok farkediyo öle 1 boy 2 boy deil öle söliyim yani :):) tekrardan kazasız belasız ikinizede.
Teşekkür ederim Anıl, senin M5'in hikayelerini hep dinliyorduk zaten :) Induction kit yapmaya gerek yok mu diyorsun yani, şu tamponun altına 2 giriş açıp hava filtrelerine yönlendiriyorlar?? Direk 2 KN alsam yeter yani, iyiymiş :) Son susturucuya kadar düz boru gelmek sesi ne kadar arttırıyor çok bir fark oluyor mu?? M5in sessiz kalmasını istiyorum da biraz, sonra da chip yaparız artık, chipi superchips mi önerirsin yoksa başka birşey mi??... Anlaşılan kanımda olduğundan pek boş durmayıp M5e de el atacağım yakın zamanda... Hayırlısı :)
maşallah her iki aracada, sinan bol boostlu günler diliyorum :)
Anıl dök m5 bilgilerini Armağanıma :D Ama video izlemeden yorum yapmışsın olmadı şimdi :)
Armağan sende m5 e el atmadan duracak göz var mı :D
maşallah sinancım
maşallah sinan çok güsel yürümüşsün :D
maşallah Sinan sesde süperr
Armağan bende denemek istiyorum :D
Deneriz Bora'cım ayıpsın :)
cok guzel masallah m5 m6 430 bulda bunlarla dene cok zewklı olur =)
İzzet Hakan Bora hepinize teşekkürler.
Bana haftasonuna m5-m6 f430 bulsun biri :D
foruma pek giremiyorum geç cevap veriyrm kardeşim kusura bakmayın. m5 in orjin filtresinin hava alışı çok iyi ztn filtre kutularını sök tampon önüne kadar gittiğini görceksin.ben zaten çok iyi olduğu için kutu içi filtre almıştım uğraşmaya değmez die çünki ben işe felanda gidip geliydm daha kullanılabilir hemde daha ekonomik.Egzoz u düz boru yapınca ses gayet güzel oluyo basınca muazzam ses çıkıyo normal kullanımda hiç rasız etmez çünki bende işe gidip geliyodum 60bin km kullandım rasız olmadım hiç :) iki tane kat var ordaki sensörleri araya yanıltıcı yaparak yukarı alıp kandırıysn arza ışığıda yakmıyo iskender yapar ztn gelirsen :) diğer chip olayı ise bende superchips vardı ama çok zengindi araba alabiliysn en güzeli dinan alıcaksın burdan direk irtibata geçip arabanın özelliklerini söleyip getirticeksn. başka yardım edicem bişi olursa seve seve yardım etmeye çalışırım :)