bora sen warya sen :D:D:D:D bence sen m5 le deneme armaganın camaro cıkınca onunla dene :D:D:D turbo arabayla atmosferik olmuyor:) turboya turbo denersiniz hehehe
Printable View
bu arada hayırlı olsun armagan m power yakısmıs :) allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın kardesım :)
VAlla görüşemiyoruz ne zamandır, bir akşam deneyelim, uzak kaldım bu mevzulardan ne zamandır, zevkliymiş, unutmuşum :D
Çok teşekkür ederim yardımların için, kutu içi KN alacağım ilk etapta, 2 bakım sonrası kendini amorti ediyor zaten :) İskender'le konuşurum egzoz konusunda da, gerekeni yaparız, chipi de hallederiz sonra :) Senin araba duyduğuma göre çok başarılıymış, eğer chip+filtre+egzozla o kadar iyi oluyorsa bir şekilde yapmam lazım, bunlar bolt on şeyler :)
guzel deneme s2000 e masallah
Hehe, deneriz yaw başlangıç oldu bu, sezon da başlıyor zaten :) Birdenbire denemeye karar verdik, öyle organize birşey olmadı yani. Videolar bile cep telefonuyla çekildi :)
Camaro'yla rövanş yaparız canım, nolcak :D
Valla teşekkür ederim, 12 yaşımdan beri M serisi hayranıyım, kısmet bu günlereymiş :) Olabildiğince iyi ve temiz bakıp hakkını vermeye çalışıyorum :)
Valla 3 günde yapmaya karar verdim galiba :D Fakat bunları yapsam da S2000e pek yaklaşamayacağım sanırım, yaklaşsam da Sinan barı biraz daha açar olur biter zaten :D