Passat gelmedi, Volvo bobin veya buji kablosu sorunu ile yarıda kesti.
406 v6 vtecleri geçmeya başlamış, şuan sonuç bu. Dün gece için pek söylenecek bişey yok. Avrupada aşırı ekip vardı.
Passat gelmedi, Volvo bobin veya buji kablosu sorunu ile yarıda kesti.
406 v6 vtecleri geçmeya başlamış, şuan sonuç bu. Dün gece için pek söylenecek bişey yok. Avrupada aşırı ekip vardı.
passatın ayarı bozulduğu için getirmedik. başka bişey yok nasip bi dahaki sefere inş.
2. konu karşıda her nekadar gezmediğimiz yer kalmasada güzel geceydi
dönüşteki denemelerde on numaraydı vtec geçen bi clio rs göremedim aynı şekilde benide geçen bi rs olmadı çünkü boraRS 4 bitmeden ayağını gazdan çekti hep 10 kere söledik 5 ede bi at yürü diye ama 4e kadar kafa kafaya gittiği bi vtec ztn 5inin iyi olduğunu biliyo gaz çekmeyi tercih etti sağlık olsun dün yaptığın haraketler burda erdemli bi şekilde konuşmalarını tamamen öldürdü bilesin. şu dk dan sonrada ne ben ne burak nede arkadaslarımız senle deneme yapmayız. burda esip gürleyip orda o haraketler hiç yakısmadı 180de gaz çekmeler sonra banane abi benden bukadar demelersağlık olsun. bu arada ben bu lafları yüzünede söyledim o yüzden bana forumda yazıp çiziyosun demesin kimse sadece bilin diye yazdım. aynı şekilde DF typer da rs i 2. vitesten itibaren 1 boy önünde gitmiştir ve 180lerde gene rs gaz çekti typer kopmaya baslarken buda 2 olsun
yani tamamiyle fiyasko
benim daha yeni geldiğimde tam mahmutbey gişelerden sonra golf gt ile denerken aks körüüğüm patladı ama o şekilde devam ettim kafa bi sağa bi sola sallanıyodugidişini etkiledi ama genede typer yektanın cooper ve crm nin cooper hariç kimseye geçilmedim.
gece için tekrardan teşekkürler. eser bide vites atmayı öğren morukcum![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
oy oy makıne olmus sanırsam Eraycımmaşallah kocaman v6 powerın İstanbul subesi
, agırlık hıkaye , hacim şahane
vıdeolarıda beklıyoruz mutlaka..
typerla denedınmı bıde?
denedım morukcum ama ağırdım onla denerken stepnem falan zartım zurtumhafifletirsem bi typer killer durumu söz konusu daha çip yapmadım çipi yapınca düşünemiyorum bu zımbırtıyı
fazla fark olmadı bu arada
![]()
Dr. Ecu
406 4 vitese kadar TS nin yanında gidiyor 5 de maximum 2 boy açtı sonrasında zaten.
Ama bişi diyimmi kanka Volvo yalan eder bu hali ile.![]()
![]()
![]()
![]()
arkadaşım aks körüğüm patladı + ağardım ağarrrrrrraraba 220 yi geçmedi aks körüğü nedeniyle o denemelerde kuran carpsın 5 te sana 55 boy gider ben direk 250 indiren adam 220 de takıldım
Dr. Ecu
he bi ayrı konuda ben senle ilk denediğimde aks körüğüm daha tam gitmemişti direk koptum gittim videosu mevcutzuahhaha
Dr. Ecu
cmax le deneriz ibocumaksım sizlere ömür
![]()
Dr. Ecu
182 lik RS var mıydı denemelerde?
abov konumu acıldıbenım haberım yok anlatın bakem
Dr. Ecu
Kanka konu çığ gibi büyüdü bi anda hız,arada ıslak hamburger,kavga,gürültü,ihtiras,dizi seyreder gibiydi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)