Eray Aspava getir gelirken :D
Printable View
Eray Aspava getir gelirken :D
sagol abı:D sölemen yeter....zaten gene donup dolasıp torka grcem ankara yolu mecbur gıbı duruyo
Geçen gece biz WRX ile ayara çıkmıştık sizleri gördük, gayet güzel gidiyordu sesler de güzeldi araçlarınızda, o yola 4 araç sığma olayı da güzeldi hahahaha
Aslında ayarın sonuna doğru gelmiş olsak biz de dahil olurduk, güzel olurdu videoda ama kısmet değilmiş. :)
zuhahaha kadir abi yol karışıklığı farklı nedenlerden oldu yaw benle alakası yok :D
yemek için teşekkür ederim :)
kadir abi : bu m3cü gelsin 5 boy atmazsam arabayı yakarım diyo...denesenize olum
sonra ben mixer değilim :D
swapcenter iyiydi yemek yerken irkildik ismail abi markete alış veriş yapmaya msuprayla gittiği için sanayideki herkez alışmış patara kütere g3 le ateş ediyolar gibi ses çıkıyo ama herkez sakin normal bişeymiş gibi artk orda :D
iyki aracın işleri uzun sürdü geceye kaldım yoksa sizle uzun muhabetler edemicektik :) şimdi uşaktayım 4 5 gibi çıkıcam burdan doğğru istanbula abi saolasın tekrardan. denizcim sende saol ciğerim. ibocum sanada ayriyetten saolasın yolu tarifettiğin için :D yoksa eskişehirden cıkıcaktım. senin araçta gayet güzel istanbula geldiğinde güzel denemeler olur.
Bidaha gelme olm ziyaret sırası bizde .Bak Ankaraya gelenin arabası yürümüyo :D:D Deniz söktü ,ibo söktü ben sükecem gelecez bakalım bizimkiler istanbulda yürürmü :)
guzel deneme olmus :D masallahıı var araclarınn
Benim belim bir aydan önce düzelmez :D
yok ben gidecem dersen copilot oluram sana :D