çiğdem mahallesimi?sürekli gördüğüm rc senin galiba.
Printable View
guzel gece olmuş. videolar için tesekkurler.
bu araç şarj cihazını almam lazım ya kaçırdık güzelim org:( ben şu filtreyi öne taşıyayım bi de bakımı geldi olsun:D bi daha yapalım beyler;);)
beklerız emrecım
yapıcak bsy yok moruk=) kader kısmet isleri:D:p
herkse teskkrler..
nevzatın araba baya ii gitti o kadar basmadan sonra sismesi normal bence ilk denemelerde bildigim kadarıyla baya fark acılmıstı.. 3 eklmessin 5 cıkarmıssn..cokta takmamak lazım ya..gusel geceydi teskkrler..
güzel deneme olmuş maşallah tüm araçlara...
yanlız ibonun aracı boşalmasının bi espirisi kalmamış 80kglik arkadaştan sonra stocktan dahada ağır denebilir...:)
bu yaklaşık 205 hplik mcs direk arayı açması lazım ilk denemelerdeki video olsa daha net olurdu sonuç şişme muhabbeti rslerdede var malesef mcs 207rc videolarındanda görünen mcs 205 hp gibi gitmiyo bi sıkıntı olabilir bence... :)
Baştada yazmıştım 2 tane cooper s var ve biri stock yani rc'lerle yürüyen :)
Diğer cooper s ibo ile yürüyen,zaten durduğumuzdada konuştuk mini rs'in 2-3 boya yakın önünde gidiyordu bi kaç denemeden sonra mini şişti kafa kafaya gidildi,videolarda gözüktüğü gibi ;)
yarın öğlen 1 de ankaradayım 4 e kadar boşum SONE-R abi senle özel olarak görüşmek istiyorum numaranı pm atarmısın. ayriyetten kadir abi ve ibo sizlede görüşelim numaralarınızı atarsanız görüşek la ... ibo v6 ile geliyorum ama orj egzostunu geri taktım 1000km yol çekilmez :) roll yapmaya değil iş için geliyom ona göre :) benim numaram 0531 571 92 12 ararsanızda sevinirim belki tech e giremeyebilirim... yarın görüşmek üzere. soner abi senın telefonunu özellikle bekliyorum.
:) ahahha okumama rağmen yanlış yazmışım pardon.videolarda direk mcs yazdığı için karıştı sanırım plaka yada jcw v.s. olsaydı daha net olurdu ama neyse teşhis doğru en azından...
bu bahsettiğiniz 2-3 boyluk videoda olsaydı daha net olurdu dediğim gibi olan videoyla durum farklıysa zaten ort. 20hp falan var mcs(turbo back+altalı :)) rs arasında,büyük ihtimalle 2.vites 50-60 arası basılmıştır buda meçhul ya neyse... ;) en iyisi güzel video lazım bu videoyla olucak gibi değil...;) mod.lu mcs pek iç açıcı değil görünen videoda...
sızlanma hacı zaten kaldık dımdızlak... :ramo :D
rs lerin 2. vitesi iyidir baya aynı andamı bastınız ki rcler geç toparlıyo diye biliyordum... ;) ama şahidin varsa durum değişir bi boş deniyor rs ondan gidiyor şimdide rste problem mi var oluyor baya karıştı ortalık... :)
rsin şoföründe problem var:cool::D
ahahhaha 220km\h de virajda yay denemesinden belli zatenhacı... az daha zorlasa kucak kucağa inerdik arabadan... :D
güzel video olmuş:icon_tup:
:D dediğin gibi Kadir abi teketek İboda bakalitleri takıp denenirsedaha sağlıklı olur bu videodan yanlış şeyler çıkabilir... giderlerine bişey demedim zaten hani sonuç nekadar değişiri onu merak ediyorum...
RS konusuna gelince İbonun askere gitmesini bekliyorum... :D
alır almaz yaslanmak istemiyorum gitmiyo zaten rsler bulgur spec... :)
şaka bi yanada abicim western union da :Dsıkıntım var hayırlısı bakalım...